Tahribat Ve CW
-
Haklı olduğun taraf var aslında doru belki eskie benzemiyo belki açılan Konuların Seviyesi düşüyo sende hakver be hoca zaman gittikçe değişiyo Bu forum herkese açık zekiye akıllı ya değil herkes bişiler öğreniyo herkes bişiler kurcalıyo ha belki cw gibi değil öle açılan konuya yetkin olmuyo 30-40 sayfalık bişiler kurcalanmıyo Ama buda bizim farkımızki 3-4 sayfalık postlar yapıp işi daha çabuk kavrıyoruz yada kavramak istiyoruz...
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------bnde gördüğüm bikaç şeyi yazayım bari...
1.yardım konuları cevap bulamadan ortadan kayboluyo
2.her sorunda "format at" postu karşımıza çıkıyo
3.aktif konuların yüzde 80 i haber ve geyik konuları
4.klasik forum konuları açan çok fazla kişi var.
5.her konuda birbirini küçük düşürmeye çalışan saçma salak kişiler var...
bncelerdir bunlar kimseye kişisel olarak bi lafım yok
-----------------------------sölemek istediklerimi sölemişsin saolasın
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------
bu konuda sana hak veriyorum işte. ama kalkıpta tbt de bilgi seviyesi yerlerde denmesin hala çok sağlam insanlar var bu sitede hiç bi yerde bulamıcağınız türden. pek fazla ilgilenilmiyo belki eskisi kadar ama kimsenin yok olduğu yok. -
tbt gibisi yok
-
xxspiderxx bunu yazdı:
Aynen katılıyorum adam bişi bilmiyorki soruyor hemen rencide hemen bi dalga geçme furyası başlıyor arkadan:S -
celoron bunu yazdı:
tbt gibisi yok
-----------------------------turkteam üstteki cevaptan sonra sana katılmam gerektiğini kesin olarak anladım.
-
ekip kurdular bilmem ne diyosun, tbt herkese hizmet veren bir buluşturma platformu.
burda kurulacak ekip varsa belli kişiler tanışıp kendi aralarında kurarlar. bu konuda bir anlayış farkı var. karşılaştıramazsın ki.
-
Simdi hoca sen Tahribat.com'a ne katki yaptinda elestirme hakkini kendinde bulabiliyorsun ? Actigin konular , sitedeki aktifligin,teknik konulara verdigin cevaplar ortada.Yani sen elle tutulur birseyler yapacaksin ki sonra cikip tahribat eski tahribat degil diyebileceksin.
Site neden eskisi gibi hacking agirlikli degil dersen bu bir kultur meselesidir.O donem kani hizli akan nesil suanda ulkenin onde gelen universitelerinde , bilisim firmalarinda yer almaktadir.Genclik caginin verdigi gazla o donem guzel seyler yapildi gunumuzde de yapilmaya devam ediyor ama elbette eskisi gibi degil.ADSL kulturunun getirmis oldugu yoz bir internet kulturu var ve bu heryerde hissediliyor, forum ve portallardaki kalitesizlikte bu adsl kulturunun olumsuzluklarindan birisidir.Hazir bilgiye erisme , arastirma kulturunun bizim donemimizdeki gibi olmamasi , sicamiyorum google ne yapabilirim kalibinin disina cikilamiyor.Tum bu olumsuzluklar icerisinde bile Tahribat kalitesini koruyabilmis ve hala ayaktadir.
-
işte kapı işte sapı=) işte wc işte tahribat buyur karar senin seni burda zorla tutan yok.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Simdi hoca sen Tahribat.com'a ne katki yaptinda elestirme hakkini kendinde bulabiliyorsun ? Actigin konular , sitedeki aktifligin,teknik konulara verdigin cevaplar ortada.Yani sen elle tutulur birseyler yapacaksin ki sonra cikip tahribat eski tahribat degil diyebileceksin.
Site neden eskisi gibi hacking agirlikli degil dersen bu bir kultur meselesidir.O donem kani hizli akan nesil suanda ulkenin onde gelen universitelerinde , bilisim firmalarinda yer almaktadir.Genclik caginin verdigi gazla o donem guzel seyler yapildi gunumuzde de yapilmaya devam ediyor ama elbette eskisi gibi degil.ADSL kulturunun getirmis oldugu yoz bir internet kulturu var ve bu heryerde hissediliyor, forum ve portallardaki kalitesizlikte bu adsl kulturunun olumsuzluklarindan birisidir.Hazir bilgiye erisme , arastirma kulturunun bizim donemimizdeki gibi olmamasi , sicamiyorum google ne yapabilirim kalibinin disina cikilamiyor.Tum bu olumsuzluklar icerisinde bile Tahribat kalitesini koruyabilmis ve hala ayaktadir.
-----------------------------kesinlikle olay budur eskiden o konularda boy gösterenler ya şimdi kendi mevkilerinde yada forumlardan hacker olunmayacagını anlayan lamer diye tabır ettigimiz kişiler artık herkes bunu kavramış durumda bişiler olmak için emek vermek gerekiyor hazır programları kullanmadan olayın temeline inmek gerekiyor ve bunu herkes anladı