Tahribat Ve CW
-
hocam rahatsızlık duyduğumuz kimi konuları biz de dile getirdik, normali de budur ama senin son postlar "benim babam senin babanı döver" havalarına kaçmış...
sanırım cevapsız kalmanın tek sebebi de bu...
böyle tatlı dille yazarım ama sen yine taş atmaya yeltenirsin diye bende sana cevapsız kalmayı tercih eder, forumtr hayatında başarılar dilerim...
-
Sen kendi mantığınla bunu yorumluyorsun.
Ben TAhribatı eleştirdim, başka babaları koymadım ortaya. BAşka babaları sistemin içindeki elemanlar koyuyor boyuna kompleks fışkırıyor ortam...
Cevap verilmez, verilemez, forum adminlerinin uğradığı yok...
Gelip birkaç cevap yazıp gidiyorlar, biraz da dalga geçiyorlar ortalık sakinleşiyor, gevşiyor ve herkes sessiz kalıyor.
Ben içimdekileri döktüm, rahatladım.
Mesele bundan ibaret.
-
Bu ve bunun tarzındaki konular defalarca tartışıldı, konuşuldu bin kusur post atıldı belkide...
Birçok yöneticimiz şu aralar iş güçle uğraşmakta ben dahil ondan dolayı konuları okusakta cevap yazamıyoruz...
ama eleştrinin yapıcısı her zaman için başımızın üstündedir, zaten bilindik birşey...
ama senin tarzın ile yapılan eleştirinin sonucunda, senin yapıcımı, yıkıcımı olduğun konusunda endişelerim var...
internet kullanımının 10 yaşına düştüğü bu zamanda, geniş cerceveden bakamadığınız için bazı şeyler farklı geliyor gözünüze...
neyse uzatmaya gerek yok...