Tahribat Ve CW
-
olay aktiflik saglamakta degil, dogru aktifligi saglamak. yoksa bu sitedeki herkes biliyor; dini kelimeleri ve osmanli turkcesini grup isimleriyle sivi$tirip .dk uzantili, siteyi acanin bile girmedigi siteleri indexlemeyi. gelismek bu mu?
makaleler mi yaziyorlar? payla$im mi yapiyorlar? iyi ho$ cok guzel bize de bekleriz. hakli cikabilecegin bi konuyu bu kadar kotu aciklayamazdin..
tahribat ile cw zihniyetindeki bi sitenin kiyaslanmasi dahi yapilamaz.
bili$im konusunda aktiflik oldukca du$tu, belki eski geyik ortamida yoktur ama ba$ka hangi sitede http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=89913 boyle bi konu acilabiliyor? -
Kendini sorgulamak güzeldir. Kendini eleştirmek. Sonra o açıkları kapamak iyidir. Ama cw ile karşıllaştırmaya gerek yoktu. Ama güzel mesajlar gelmiş.
-
Sanirim biraz özentilik var. dos ekraninda siyah arkaplana yesil kodlar... matrixvari bir hava.. sms bomber, mail bomber, icq brute force vs vs... böyle bir ortam araniliyorsa evet dogru, cw dogru yer.
tahribat degil sadece genel anlamda hackingle ilgili kurulan tüm türkiye kökenli web siteleri duraklamis bir durumda zaten.
öncelikle zamaninda bu islerle ugrasirken bizlerin yasi 16-17 idi. herhangi bir sorumlulugumuz yoktu. maceraciydik.
ki o dönemler herkez herseyide google a " how to " yazarak bulamiyordu. yani azim gerektirirdi.diger bir taraftanda dostluklarin,muhabbetlerin seviyesi cok farkliydi. ama suan hayatin hangi alanina dönüp baksak, zaten hersey yozlasmamismi? hersey seviyesizlesmis, basitlesmis.
ancak eskisi yenisi. cok abartilacak birsey yok. eskilerden beri siteleri takip edenler bilir. heryerde ayni dökümanlar , ayni programlar.
kendini gelistirmek isteyen oturur ögrenir uygular.
kimse kimseden birsey ummasin.
yemek yapmayi ögrenircesine bir kitapcik sunulabilinecek konular degil sonuc itibariyle.
tabiikide teknik konularda biraz daha agirlik verilirse fena olmaz.
ama bunu herhangi bir yöneticiden beklemek, bircok kisinin belirttigi gibi, tbt felsefisine aykiri düser.
ne üretiyorsan onu bicersin.
ne veriyorsan onu alirsin... -
Şimdi size burada herkezin tek tek ne kadar dolu olduğunu bazılarımızın T.C. için önemli projelerde yer aldığını anlatsam bu gövde gösterisine girer.Oda benim karizmatik sikici karakterime ters.
Cw dediğin site gözümde şöyle canlanıyor hoca;geneli hatta büyük bir çoğunluğu ortaokul,lise diplomalı.Kültürsüz,eline hayatında 2 satır kitap almamış,kendisi sağdan soldan çalmadan proje geliştiremeyecek ve hatta kendi kafasından sağlam 3 paragraf bir şey yazamayacak bir topluluk olarak görüyorum.
Şimdi ben forumda çıksam,Blackberyy için yazdığım Airties ile ortak iptv projemden bahsetsem,cw den tek adamın bu projeden anlayabileceği 2 satır kod olduğuna inanmıyorum.
asp.net mi?
15 yaşına çocuk kodluyor,komik olma hoca.
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------bnde gördüğüm bikaç şeyi yazayım bari...
1.yardım konuları cevap bulamadan ortadan kayboluyo
2.her sorunda "format at" postu karşımıza çıkıyo
3.aktif konuların yüzde 80 i haber ve geyik konuları
4.klasik forum konuları açan çok fazla kişi var.
5.her konuda birbirini küçük düşürmeye çalışan saçma salak kişiler var...
bncelerdir bunlar kimseye kişisel olarak bi lafım yok
-----------------------------
aynen katiliyorum... -
insanlarn inançlarına izin vermeyen siteyle işim olmaz diyorum ve adamlar foto galerisi koymuş camiiden çıktığımız gibi internet cafeye ve bir sürü Ateist ve satanist sitesi hekledik iyide güzel kardeşim kul hakkı die geçeniyorsun ama kıçının dibinde kul hakkı yiyorsun bu dediklerime isteyen katılır isteyen katılmız
-
Login Olma sayısı : 229 Yazdığı Dökümanlar : 0 Yazdığı Haberler : 0 Hikayeye Katkıları : 0 Üye Olduğu Tarih : 29 Temmuz 2005 (Cuma) 15:02 bu konuyu saymassak en son açtığın konu 9 Temmuz 2008
yine enson cvbın 8 Subat 2008
bu kadar zaman sonra tbtye giriyosun açtğın konuya bak
arkadaşların dedği gibi bu konuyu cw de açsan anında konu kilit+çöp ve ban yersin
hep çıkıyor böle eski üyeler 1-2 yıl siteye girmiyor hemen site eskisi gibi değil diyor ve hep aynı cevap
ben diğer ayrıntıları göremiyorum adminler kaç konu açtığını ve kaç msj attığını yazarsa sevinirim
-
tamamen katılıyorum. burası ne hack sitesi ne bilişim sitesi. değişik bi şey oldu malesef. biz de ayak uyduruyoruz.
-
@Antikky
su intel ile ilgili dokumani yazda faydalansin herkes.
+
olarak Karizmatik degerli insan, yuce admin antikky hazretlerinin dediklerine aynen katiliyorum.
kendimize domain alip o domaine indeks bassaydik sanirim biz de populer olurduk
-
@Antikky
Ben de aynen katılıyorum