Tahribat Ve CW

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egalix
    egalix's avatar
    Erkek
    olay aktiflik saglamakta degil, dogru aktifligi saglamak. yoksa bu sitedeki herkes biliyor; dini kelimeleri ve osmanli turkcesini grup isimleriyle sivi$tirip .dk uzantili, siteyi acanin bile girmedigi siteleri indexlemeyi. gelismek bu mu?

makaleler mi yaziyorlar? payla$im mi yapiyorlar? iyi ho$ cok guzel bize de bekleriz. hakli cikabilecegin bi konuyu bu kadar kotu aciklayamazdin..

tahribat ile cw zihniyetindeki bi sitenin kiyaslanmasi dahi yapilamaz.

bili$im konusunda aktiflik oldukca du$tu, belki eski geyik ortamida yoktur ama ba$ka hangi sitede http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=89913 boyle bi konu acilabiliyor?

ignotum per ignotius obscurum per obscurantius
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JUSTICE
    JUSTICE's avatar
    Erkek
    Kendini sorgulamak güzeldir. Kendini eleştirmek. Sonra o açıkları kapamak iyidir. Ama cw ile karşıllaştırmaya gerek yoktu. Ama güzel mesajlar gelmiş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek

Sanirim biraz özentilik var. dos ekraninda siyah arkaplana yesil kodlar... matrixvari bir hava.. sms bomber, mail bomber, icq brute force vs vs... böyle bir ortam araniliyorsa evet dogru, cw dogru yer.

tahribat degil sadece genel anlamda hackingle ilgili kurulan tüm türkiye kökenli web siteleri duraklamis bir durumda zaten.
    öncelikle zamaninda bu islerle ugrasirken bizlerin yasi 16-17 idi. herhangi bir sorumlulugumuz yoktu. maceraciydik.
    ki o dönemler herkez herseyide google a " how to " yazarak bulamiyordu. yani azim gerektirirdi.

diger bir taraftanda dostluklarin,muhabbetlerin seviyesi cok farkliydi. ama suan hayatin hangi alanina dönüp baksak, zaten hersey yozlasmamismi? hersey seviyesizlesmis, basitlesmis.

ancak eskisi yenisi. cok abartilacak birsey yok. eskilerden beri siteleri takip edenler bilir. heryerde ayni dökümanlar , ayni programlar.
    kendini gelistirmek isteyen oturur ögrenir uygular.
    kimse kimseden birsey ummasin.
    yemek yapmayi ögrenircesine bir kitapcik sunulabilinecek konular degil sonuc itibariyle.

tabiikide teknik konularda biraz daha agirlik verilirse fena olmaz.
    ama bunu herhangi bir yöneticiden beklemek, bircok kisinin belirttigi gibi, tbt felsefisine aykiri düser.
    ne üretiyorsan onu bicersin.
    ne veriyorsan onu alirsin...

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Şimdi size burada herkezin tek tek ne kadar dolu olduğunu bazılarımızın T.C. için önemli projelerde yer aldığını anlatsam bu gövde gösterisine girer.Oda benim karizmatik sikici karakterime ters.

Cw dediğin site gözümde şöyle canlanıyor hoca;geneli hatta büyük bir çoğunluğu ortaokul,lise diplomalı.Kültürsüz,eline hayatında 2 satır kitap almamış,kendisi sağdan soldan çalmadan proje geliştiremeyecek ve hatta kendi kafasından sağlam 3 paragraf bir şey yazamayacak bir topluluk olarak görüyorum.

Şimdi ben forumda çıksam,Blackberyy için yazdığım Airties ile ortak iptv projemden bahsetsem,cw den tek adamın bu projeden anlayabileceği 2 satır kod olduğuna inanmıyorum.

asp.net mi?

15 yaşına çocuk kodluyor,komik olma hoca.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    xxspiderxx bunu yazdı:
    -----------------------------

bnde gördüğüm bikaç şeyi yazayım bari... 

1.yardım konuları cevap bulamadan ortadan kayboluyo

2.her sorunda "format at" postu karşımıza çıkıyo

3.aktif konuların yüzde 80 i haber ve geyik konuları

4.klasik forum konuları açan çok fazla kişi var.

5.her konuda birbirini küçük düşürmeye çalışan saçma salak kişiler var...

bncelerdir bunlar kimseye kişisel olarak bi lafım yok

-----------------------------
    aynen katiliyorum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    insanlarn inançlarına izin vermeyen siteyle işim olmaz diyorum ve adamlar foto galerisi koymuş camiiden çıktığımız gibi internet cafeye ve bir sürü Ateist ve satanist sitesi hekledik iyide güzel kardeşim kul hakkı die geçeniyorsun ama kıçının dibinde kul hakkı yiyorsun bu dediklerime isteyen katılır isteyen katılmız

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Login Olma sayısı : 229 
    Yazdığı Dökümanlar :
    Yazdığı Haberler :
    Hikayeye Katkıları :
    Üye Olduğu Tarih : 29 Temmuz 2005 (Cuma) 15:02 

bu konuyu saymassak en son açtığın konu 9 Temmuz 2008

yine enson cvbın 8 Subat 2008

bu kadar zaman sonra tbtye giriyosun açtğın konuya bak

arkadaşların dedği gibi bu konuyu  cw de açsan anında konu kilit+çöp ve ban yersin

hep çıkıyor böle eski üyeler 1-2 yıl siteye girmiyor hemen site eskisi gibi değil diyor ve hep aynı cevap

ben diğer ayrıntıları göremiyorum adminler kaç konu açtığını ve kaç msj attığını yazarsa sevinirim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    tamamen katılıyorum. burası ne hack sitesi ne bilişim sitesi. değişik bi şey oldu malesef. biz de ayak uyduruyoruz.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@Antikky

su intel ile ilgili dokumani yazda faydalansin herkes. 

+

olarak Karizmatik degerli insan, yuce admin antikky hazretlerinin dediklerine aynen katiliyorum. 

kendimize domain alip o domaine indeks bassaydik sanirim biz de populer olurduk

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

@Antikky

Ben de aynen katılıyorum 

Toplam Hit: 16523 Toplam Mesaj: 104