Tahribat.Com İle Tanışmanız Nasıl Oldu?
-
bir siyah gece ardından :))
hoja bole bı konu acılmıstı galıba
-
tahribat beni buldu :S
-
sarhoştum hatırlamıyorum :B
-
nerden girdiğimi hatırlamıyorum ama ilk girdiğimde acayip tırsmıştım,yukarıda kökten devrimci radikal hack grubu falan yazıyor,a.q bunlar adam falan kesiyordur şimdi beni de keserler dedim :D hemen çıktım,ama bi ara geri girdim şeytan dürttü.Uzunca bi süre misafir olarak takıldık,sonra bir davetiye bulduk geldik burdayız :)
-
tam olarak hatırlamıyorum ;)
-
mircten birisi bana ana avrat gibi (bilmem kaç tane küfür etmişti). böyle olunca bir botta biz buluruz olur biter diye buraya yönlendik. küfür sayacını indirdik biz sövmeye başladık. o gün bugündür sitedeyim. 4 yıl olmuş bu arada. vay be demek o kadar zaman geçmiş.
-
2004 yaz ve sıcak olan bi gundu
-
uzun zamandır bildigim bi site eskiden uyeligim vardı fakat kullanıcı adımı ve sifremi unutmustum :D
o zaman tbt de virus kodları falan vardı asm ile yazılmıs islemci frekansını bozan falan...
taa o zamandan beri biliyorum :D
tanısmam ise lise 1 deydim heralde tam hatırlamıyorum asm ile ilgili kod lazımdı ordan cıkmıstı :D
-
2003'ün son çeyreği ve 2004 te biliyodum siteyi ama üye olmamıştım. Zaten evde de pc yoktu o zamanlar. Üye olduğum site de pek azdı. Sonra internet işleriyle uğraşmaya başladıkça sitelerle ilgilenmeye başladım. Bu siteyi bana ilk tanıtan scorpio diye bi ibne var oydu. Bi kere daha girmişti yanımdayken bizim kafede. Gördüm işte sonra üye oldum 2005'te.
o dediğim arkadaşağın üyeliği:
http://www.tahribat.com/members.asp?id=16615
bi tane daha üyeliği vardı ama unuttum. -
balık iskonun fan sitesindeki linkden geldim :D
o yüzden iskoyu severim :P :p
Toplam Hit: 13071 Toplam Mesaj: 95