folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat.Com İle Tanışmanız Nasıl Oldu?

Tahribat.Com İle Tanışmanız Nasıl Oldu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaGaNoS
    ZaGaNoS's avatar
    Erkek
    merak sonucu küçük bir araştırma yapmıştım ve birkaç arkadaşımın siteye üye olduğunu öğrendim. Bir gireyim dedim, tahminlerimden farklı bir yer olduğunu gördüm. Gayet güzel ve faydalı bir site.

şartlar ne olursa olsun, serinkanlı kalmak kadar bir insana bir diğeri karşısında üstünlük sağlayan bir şey daha yoktur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    cehenneme takıldığım zamanlar buranın adı orada çok geçiyordu.. böyle vesile oldu..

Yakarız Bu Gezegeni...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

öyle arama motorlarından ne arıyorduysam artık girdim...

sonra uzunca süre üye olamadan öylece saf saf bakındım durdum siteye :) Aradığım herşeyi buldum, ara ara keşke sitede olsamda yardımcı olsam dediğim oldu asp bölümünde...

sonra bir arkadaş saolsun, onun aracılığıyla bu büyük tarikatın bir müridi olma şerefine eriştim :P

Unutmadan hepimiz Tahribatız :P

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Müridlerin hepsi aynı seyi sölemis.Sahsen bende böle şeyler dicektim.Herkes Türk filmi senaryosu yazmış :I
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    valla bilgisayarın enter tuşunu bile görmemişken tahribat.com un ünü gelmişti kulağıma en süper hackerlar orda diyodu nete takılan arkadaşlar yıllar sonra aklıma esti (2006)giriyim dedim bi daha çıkamadım :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cbekcibasi
    cbekcibasi's avatar
    Erkek

Ben Tanıyalı 4-5 sene oldu

Osaman lar daha pc nın başında öle taklırdum lamerlık yapıordum:D onun bunun msn fake le alırodum Nese İşte Arraştırırken RASLADIM Ve ayrılmadım 

Pc Kopat izmir_love_1988@hotmail.co.uk Msn?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Heygırcılık oynarkene bulmuştum o zamandan beri tahribatı bilirim eskiden üye olmuştum belki ilk üyeliklerdendi ama hatırlamıyorum sonra ilk üye olduğumda ortamı gördüm gerçekten hoşuma gitti.İlk olarak excaliburla tanıştım galiba ondan sonra dier muridlerle şeettik xD
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

bnm bi arkadaşım giriyodu bana arada bişiler gösteriyodu burdan link atıyodu yavaş yavaş alıştım öle =)

oda eski banlı üyelerden piromantanrı =) 

Zugzwang
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

1. teorim 2003 yılında bu pc çökertme virüsü lazım olmuştu.tamda aradığm şeyi burda buldum. holyone hardisk formatter o zmaandan burdayım

2.teorim yine 2003 yılında tahrip.com da mynet brütüs bulmak için takılırken burayı öğrenmişte olabilirim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    benim abim tarikatın eski admini o girerken görmüştüm çok uzun zaman oldu bende üye oldum ondan sona öyle geçti ( Martyn )

Hardcore Gamer - Android Game Developer
Toplam Hit: 13073 Toplam Mesaj: 95