Tahribat.Com İle Tanışmanız Nasıl Oldu?
-
akrabaların ve komşuların yogun ısrarıyla........
-
Antioksidan sayesinde geldik.Başka bi sitede burdan bahsetti ben de bakıyım dedim.Baktım ilginç konular falan var.Direk daldım
-
okulda mal mal tuncaxxz la gezerkene :D gel dedi üyelikler açılmış geliyim dedim öyle başladım
-
Bu accountun sahibi 12 senelik arkadaşımdır.Kendisi takılıyodu bu siteye.Kardeşten öte olduğumuz için beraber takılmaya başladık.ilerleyen zamanlarda ondan daha çok girmeye başladım account nerdese benim oldu sayılır:D
-
bittorrent hakkında bi makale yazıyodum araştırmalarım sonucunda burdakı dönümanla da karşılaştım
lakın cok sevdim burayı tabiri caizse bi girdim bi daha cıkamadım :)
bikaç ay üyeliklerin açılmasını bekledim sorna da hemen üye oldum
-
abim üyeydi hep bkıodum özeniodum (:
üye alımı kapalıydı sora bktım açılmış
üye oldum öle işte (:
-
bende bı haberde gormustum dtpnn sıtesı hacklenmıs dıye bende bı bakım dedım kım yapmış kım etmış:D sonra altta tahribat.com yazıodu bende dedım adamlara helal olsun ole üye olmuştum..
-
bi ara clickatell manyaklığı vardı o ara =) [clickatell kurbanı olduydum burda buldum]
-
tamamen tesadüfen oldu. ama iyi ki de oldu iyi ki warsın tahribat :D
-
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------
akrabaların ve komşuların yogun ısrarıyla........
-----------------------------
akrabalar ve komşuların mı kardeşim, porselen takımı fln deil bu site al al diyemi ısrar ettiler. alllahım ya. hiç gülesim yoktu.. akrabaları çok ısrar etmiş.akraba: oğlum bak bu siteye gir uçacaksın
efrasyap : hayır
akraba : bak böyle fırsatlar herkese söylemem.
efrasyap : hayır anananne girmicem.
akraba : güzel yemek tarifleride varmı bişiler kaparsın
efrasyap : e hadi üye olayım
çok merak ediyorum böyle bi dialogmu geçti bu ısrar olayında :):):):)::))