folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat.Com İle Tanışmanız Nasıl Oldu?

Tahribat.Com İle Tanışmanız Nasıl Oldu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LosTSouL
    LosTSouL's avatar
    Erkek

mynette okey oynarken bnm orti ile yandaki eleman  tartıstılar..eleman olm senn ip ni bulurum cart curt fln baya salladı bısıler sonrada cıktı bende ortıye sordum bulur mu fln dıe harbıden..bi halt yapamaz dedı.o zmnlar bende de merak bu msn kırma vs  falan :) dedim sen anlıyo musun bu ıslerden anlıyorum dedı.bulmusuz kacırmamak lzm dıe hmn banada ogretır mısın dedım. www.tahribat.com gir arastır ogren  ıstedıgın her seyı bulabılırsın dedı.o gun bu gundur nete gırme ımkanım oldukca takıp ederım. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

MecTruy bunu yazdı:
    -----------------------------
    TBT nin eski üyelerinden sayılırım bende (: aam nasıl kayıt olduğumu hatırlamıyorum
    -----------------------------

abi sen imhatim'indeki mecTruy'misin. Oyleysen ellerinden operim. Sayende cok seyler ogrendim... 

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek
    İbosoft'ta görmüştüm aynı ofisteydik o kendi pc sinden giriodu siteye sordum falan ne ayaktır bu site diye anlattı böle böle ben 5 ay kadar sadece forumlara bakıp durdum sonra coyota_says kardeşim de burda üyeymiş onun kefiLLiğiyle geldim pişman değilim :D

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

ben de coook eski uyelerdenim.

O birsey degil de benim yuzumden cok akli basinda insanlar su son zamanlarda uye oldular. Iyi oldu. Aramizda cok ilginc kisilikler var haberiniz olsun!

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    Tahribat.com üyelerinden Ouz vardı şu an askerde ve yakın arkadaşımdır. O sürekli takılırdı ve ben yanında olduğum zamanlar onu izlerdim. Merak ettim girdim siteye ve giriş o giriş bi daha çıkamadım ve felsefeyi ortamı kapmak istedim inşallah bunu başarmışımdır. Teşekkürler Ouz abi. Askerden gelmeni bekliyorum. Bu yazıyı okuyosan cevap yaz sevinirim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    google amcada takılyıordum öylesine anarşi hesabı sonra vukaatlar bölümünü buldum girdim bayagı bir gezdim vukkatlar bölümünde bütün sayfaları okudum desem yeridir sonra girip biraz normal takıldım ama üyelik alamıyordum postları okuken r3dos u gördüm davetiye istedim atı bir girdim bir daha çıkamadım

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamansehri
    zamansehri's avatar
    Erkek
    karlı bir yaz akşamında başladı tahribatla aşkımız :D ...

dün, bugün, iki gün önce ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    havalı tüfek alacaktım. google de ararken burası çıktı. mermi resimleri falan, o sırada anasayfada bomba yapımıyla ilgili bi kaç başlık vardı. anarşist sitesi sandim. security i sonradan ayıktım :) konular ve yapılan yorumlar çok hoşuma gitti karıştırmaya başladım forumu. üyelikler kapalıydı. 3 ay öyle takıldım. linkler gizli degildi. yani paylaşılan birşeyi görebiliyordum. ve hala oyle. bazı konulara cevap yazma istegi oluştu. destek@tahribat.com a mail attım. durumu izah ettim. hiç umudum yoktu açıkcasi. 2 gün sonra mail geldi. rene sağolsun kefil olmuş. onun sayesinde yararlanabiliyorum siteden. bilgisayar bilgim fazla yok. kullanıyorum sadece:) arada film veya elimde olan dosyalari paylaşmaya çalışıyorum denk geldikçe :) elimden başka bişey gelmiyor. bazen asalak gibi hissediyorum kendimi .

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    2004'den beri üyeyim sanırım. İl zamanlar adsl de olmadığından çok az girebiliyordum pek de anlamamıştım meraktan oldu biraz. Sonra viual basic öğrendim biraz, burdan yardım da aldım. Bilişim adına genel kültürüm arttı, iyi oldu :) 

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ay yıl hatırlamıyorum.2005 yılından beri aklımda kalmış. hacker sitesi yazıyordu. evden girmiyordum. o zamanlar cahildikevden girersem bilgisayarıma girenler olur buzdolabın fişine çekerler diyorduk :))) kafeye gidiyordum öyle girerdim :)1 yıl gizli gizli baktım nasıl bir yer merak ettim. sonradan üye oldum. cafede bile ekranı küçük tutuyordum polisler hapse atar:=)hatırlıyorum 7 ay filan kapalı kalmıştı o zamandan 2-3 ay gibi sürede tekrar bulmuştum.1 yıl süre yine gizli gizli kafede girerdim. hatırlarsanız ekranda her dilden şu an bakımçalışması var yazısı ve Gif resim vardı. site açıkken bıçağın uçları kanlı anasayfada tahribat.com yazıyordu.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 13074 Toplam Mesaj: 95