Tanışmak İstiyorum Ama Nasıl?
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------
tanışırda muhabbet sohbet hatta sevgili olmayı başarırsam ilk işim buradaki yazılanları okutmak olacak ;)
vay goçum vay... -
Anlayışla kaşılayacağınızı umaraktan 5 dakikanızı alabilirmiyim?
-
keşke bişey için üst kata çıkıp, yanına gidip
-iyi misiniz? solgun gözüküyosunuz diye sorsaydın.
-braz hastayım bugün
-aa geçmiş olsun.bende kaç gündür alışmıştım size sipariş vermeye, başkası gelince karar veremedim. ne tavsiye edersiniz?
... sonrası bi önceki örnekteki gibi :D
-
Yok abi yok bu cocuk yapamaz.En iyisi tahribat olarak biz gidip arayı yapalım :)
-
aSdFgH bunu yazdı:
üzülme bu akşam konuşucaksın eminim
Ha bugün, Ha yarın, Yarındanda yakın =P -
as3programmer bunu yazdı:
bugün ilk fırsatta konuşacağım arkadaşlar. Artık bende sıkıldım hergün aynı yemeği tüketmekten. Yüzümde sivilceler çıkmaya başladı, tavuk galiba alerji yaptı :(
Olm var yha o kız senle sırf hergün restorana gelip para kazandıyısun diye ilgileniyo nihahahha :DKız kabul etcek 1 şartı var: Her gün bizde yemek yicen =P... Olcak şapa oturcan :D
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------git konuş benim gibi biri bile kıza açıldıysa sen kesin yaparsın sonucum ne oldu dersen
süper oldu evliliğe doğru gidiyor :D
Hocam sen kumar oynamışsın biraz %50 şansın tuttu.. Bok yoluna da gidebilirdi.... -
mortyr516 bunu yazdı:
-----------------------------as3programmer bunu yazdı:
bugün ilk fırsatta konuşacağım arkadaşlar. Artık bende sıkıldım hergün aynı yemeği tüketmekten. Yüzümde sivilceler çıkmaya başladı, tavuk galiba alerji yaptı :(
Olm var yha o kız senle sırf hergün restorana gelip para kazandıyısun diye ilgileniyo nihahahha :DKız kabul etcek 1 şartı var: Her gün bizde yemek yicen =P... Olcak şapa oturcan :D
-----------------------------herker senin kadar çıkarcı olmayabilir. Ayrıca kendi yeri değil ki ne alaka yani.
-
restoranta ortak ol =) bak nasıl muhabbet kuracaksın :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
restoranta ortak ol =) bak nasıl muhabbet kuracaksın :D
-----------------------------düşünmedim değil aslında :)