Tanışmak İstiyorum Ama Nasıl?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------
    bence hiç bişi olmadı konuşamadı bu :D
    evet konuşamadım, çünkü kız bugün hiç yanımıza gelmedi. Hatta bu mekanın alt katına bile inmedi. Galiba hastaydı. Üst katında ben bahçede otururken cam kenarında bi masada uyuyor gibi duruyordu. Sonra bi kaç kere daha indi aşağıya ama yine çıktı. Emindim hastaydı..

Ya ben 2 haftadır aralıksız her gün aynı saatte onu görmek için aynı yemek tarzıyla(ya et döner yada tavuk) yemek zorunda kalıyorum. Umarım konuşabilirim. Çünkü keşke demek istemiyorum.

off offf :(

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    biz ne hayaller kurmuştuk oyasaki..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

as3programmer bunu yazdı:

Kreyzi bunu yazdı:
    bence hiç bişi olmadı konuşamadı bu :D
    evet konuşamadım, çünkü kız bugün hiç yanımıza gelmedi. Hatta bu mekanın alt katına bile inmedi. Galiba hastaydı. Üst katında ben bahçede otururken cam kenarında bi masada uyuyor gibi duruyordu. Sonra bi kaç kere daha indi aşağıya ama yine çıktı. Emindim hastaydı..

Ya ben 2 haftadır aralıksız her gün aynı saatte onu görmek için aynı yemek tarzıyla(ya et döner yada tavuk) yemek zorunda kalıyorum. Umarım konuşabilirim. Çünkü keşke demek istemiyorum.

off offf :(

Hayallerimi yıktın :))

west[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek
    üzülme bu akşam konuşucaksın eminim

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    22 yaşındayım bu yaşıma kadar 1 kız oldu(yada hala var) hayatımda acizane tavsiyem eğer gerçekten istiyosan önce tanı, zaaflarını ögren sonra onalara göre bi yoldan git.denendi oldu. ha gelelim bana ben bunu bilinçli mi yaptım tabii ki hayır.:S bir daha yapar mıyım başkası için tabiki hayır

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    bugün ilk fırsatta konuşacağım arkadaşlar. Artık bende sıkıldım hergün aynı yemeği tüketmekten. Yüzümde sivilceler çıkmaya başladı, tavuk galiba alerji yaptı :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

UCANTENEKE bunu yazdı:
    22 yaşındayım bu yaşıma kadar 1 kız oldu(yada hala var) hayatımda acizane tavsiyem eğer gerçekten istiyosan önce tanı, zaaflarını ögren sonra onalara göre bi yoldan git.denendi oldu. ha gelelim bana ben bunu bilinçli mi yaptım tabii ki hayır.:S bir daha yapar mıyım başkası için tabiki hayır

işte tke sorun daha kızla oturup hiç muhabbet etmeyişim. Öyle bir arkadaş ortamı falan da değil tanırsın zaaflarına göre hareket edersin ama değil işte.  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

as3programmer bunu yazdı:

UCANTENEKE bunu yazdı:

işte tke sorun daha kızla oturup hiç muhabbet etmeyişim. Öyle bir arkadaş ortamı falan da değil tanırsın zaaflarına göre hareket edersin ama değil işte.

Hocam sen kendine inanmışsın eminim onu gördüğün zaman konuşacaksın onunla :)

since 2005 // tbt
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

cesaret yoksa gidip konuşamazsın !. yüzüne bakar susar kalırsın !.

sonrada müridlere hasittir be rifat abi sende mi brütüş dedirtirsin :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İstersen biz gidelim , bu arkadaş seni çok seviyor ama sana açılamıyor diyelim :)) 

Toplam Hit: 14671 Toplam Mesaj: 128