Tanışmak İstiyorum Ama Nasıl?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
bence hiç bişi olmadı konuşamadı bu :D
evet konuşamadım, çünkü kız bugün hiç yanımıza gelmedi. Hatta bu mekanın alt katına bile inmedi. Galiba hastaydı. Üst katında ben bahçede otururken cam kenarında bi masada uyuyor gibi duruyordu. Sonra bi kaç kere daha indi aşağıya ama yine çıktı. Emindim hastaydı..Ya ben 2 haftadır aralıksız her gün aynı saatte onu görmek için aynı yemek tarzıyla(ya et döner yada tavuk) yemek zorunda kalıyorum. Umarım konuşabilirim. Çünkü keşke demek istemiyorum.
off offf :(
-
biz ne hayaller kurmuştuk oyasaki..
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
bence hiç bişi olmadı konuşamadı bu :D
evet konuşamadım, çünkü kız bugün hiç yanımıza gelmedi. Hatta bu mekanın alt katına bile inmedi. Galiba hastaydı. Üst katında ben bahçede otururken cam kenarında bi masada uyuyor gibi duruyordu. Sonra bi kaç kere daha indi aşağıya ama yine çıktı. Emindim hastaydı..Ya ben 2 haftadır aralıksız her gün aynı saatte onu görmek için aynı yemek tarzıyla(ya et döner yada tavuk) yemek zorunda kalıyorum. Umarım konuşabilirim. Çünkü keşke demek istemiyorum.
off offf :(
-----------------------------Hayallerimi yıktın :))
-
üzülme bu akşam konuşucaksın eminim
-
22 yaşındayım bu yaşıma kadar 1 kız oldu(yada hala var) hayatımda acizane tavsiyem eğer gerçekten istiyosan önce tanı, zaaflarını ögren sonra onalara göre bi yoldan git.denendi oldu. ha gelelim bana ben bunu bilinçli mi yaptım tabii ki hayır.:S bir daha yapar mıyım başkası için tabiki hayır
-
bugün ilk fırsatta konuşacağım arkadaşlar. Artık bende sıkıldım hergün aynı yemeği tüketmekten. Yüzümde sivilceler çıkmaya başladı, tavuk galiba alerji yaptı :(
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
22 yaşındayım bu yaşıma kadar 1 kız oldu(yada hala var) hayatımda acizane tavsiyem eğer gerçekten istiyosan önce tanı, zaaflarını ögren sonra onalara göre bi yoldan git.denendi oldu. ha gelelim bana ben bunu bilinçli mi yaptım tabii ki hayır.:S bir daha yapar mıyım başkası için tabiki hayır
-----------------------------işte tke sorun daha kızla oturup hiç muhabbet etmeyişim. Öyle bir arkadaş ortamı falan da değil tanırsın zaaflarına göre hareket edersin ama değil işte.
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------işte tke sorun daha kızla oturup hiç muhabbet etmeyişim. Öyle bir arkadaş ortamı falan da değil tanırsın zaaflarına göre hareket edersin ama değil işte.
-----------------------------Hocam sen kendine inanmışsın eminim onu gördüğün zaman konuşacaksın onunla :)
-
cesaret yoksa gidip konuşamazsın !. yüzüne bakar susar kalırsın !.
sonrada müridlere hasittir be rifat abi sende mi brütüş dedirtirsin :)
-
İstersen biz gidelim , bu arkadaş seni çok seviyor ama sana açılamıyor diyelim :))