Tanışmak İstiyorum Ama Nasıl?
-
Kızla konuştum. Tanışıp arkadaş olabileceğimizi söyledim ok dedi. Ama sevgilisi olduğunu da söyledi :( dedim bende yapcak bir şey yok. Sağlık olsun.
-
o zaman normal arkadaş ol, yedekte bulun :P
şaka bi yana geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim. zaten ilk mesajında da demişsin çok hoşuma gitti,tanışmak istiyorum diye. en azından tanışmışsın.
-
ah be..sağlık olsun..tariqat çifti seçilecektiniz..:D
-
valla yapıcak bir şey yok. Ama sanırım bir daha yemek yemeye falan gitmem artık oraya. Sevgiliside orda çalışıyormuş işin sakat tarafı. Kız sakına sakına konuştu.
-
tüh bee bana ne oluyorsa bende meraklanıp heyecenlanmıştım sonucu beklerken tüm tbt seferber oldu senin için işe bak hay şansına senin
Kötü bir durum ya bu durumda bende olsa bende gitmezdim oraya el oğlu affetmiyor senden önce davranmış kız yeni gördiğine göre oraya hee kızı manitası oraya soktuysa o ayrı -
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------
valla yapıcak bir şey yok. Ama sanırım bir daha yemek yemeye falan gitmem artık oraya. Sevgiliside orda çalışıyormuş işin sakat tarafı. Kız sakına sakına konuştu.
-----------------------------hadi sevgilsi olmasını anlarım ama, aynı mekandaysa boşver :) tebrik ediyoruz seni tahribatçak 12 sayfa ugrastirdin bizi aq :D
-
evet sağlık olsun yapicak bisi yok ama ben sana bisi diyim mi o kız o çocuktan ayrılır . Sen arkadasligini kaybetmemeye bak kizin.. Eger senden etkilenmemiş olsaydı sevdigim birisi var üzgünüm deyip geçerdi bence . Arkadaş olma fikrine sıcak baktıgına göre bence senin için hala ümit var. ;)
-
Hoca var ya aslında kızla bu dialoğu kurmuş olman bile çok iyi bir şey.
Bence sıkıntıya girmen yersiz. -
kızın sevgilisini dövelim... kızdan ayıralım... kızda sana kalsın...
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------
kızın sevgilisini dövelim... kızdan ayıralım... kızda sana kalsın...
-----------------------------sevgilisini bende döverim :) ama bize yakışmaz. Atıyorum senden güçlü birisi seni dövse sevgiline sulansa ne hissederdin. Biz medeni insalarız :)