Tanışmak İstiyorum Ama Nasıl?
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------
bi tane pm gelmişşşş :)))
kim kim :D -
itfayeci r10 davetiyesi yollim diyo :) kızı yolla kızı :)
yaa bide restaurant dediysem öyle ahamlı şahamlı bi yer değil be hocam. Tavuk döner et döner vs şeyler yapan bir yer. yine 10 kiş ifalan çalışıyor.
-
(cesaret) yoksa hiç bişey söyleyemezsin.
-
hocam sen cesaretini topla benm dediğimi yap sonra teşekkür edersin :)
-
silence denicem :) kavga mavga çıkarsa artık sağlık olsun :) dayağımızı yeriz terkederiz binayı :P
-
git tanış aq bi kere elden kaçırdım bulamadım bidaha =(
-
UmutxTR bunu yazdı:
------------------------------Hoşgeldiniz ne alırsınız?
-Hoşbulduk, bilmiyorum ki bugün çok kararsızım acaba ne yesem?
-Menü verebilirim isterseniz?
-Ya hayır menü değilde, sizce ne yemeliyim? Ne tavsiye edersiniz?
- xxx imiz var çok güzel isterseniz getirebilirim.
-Tamam bana xxx verin o zaman, zevkinize güveniyorum, sizde sever misiniz xxx i?
-Evet bayılırım..
-Bu arada ben ahmet, buranın müdavimlerindenim.
-Hımm bende merve, yeni başladım daha.
falan filan..
:) bol sanş..
En güzeli buydu =) kesinlikle uygula -
işte bende keşke dememek için sonra bugün söylicem nasipse akşam. bi şekilde artık ne olacaksa olsun. Sonra keşke demeyelim
-
fivestar bunu yazdı:
UmutxTR bunu yazdı:
En güzeli buydu =) kesinlikle uygula
-----------------------------benim akılma da ilk buna benzer birşey geldi :=)
-
Çalıştığı yerde sorun olabilir rahat olamaz belki bunuda göz önünde bulundurarak ne diyeceksen deuzun süremez konuşman gittiğin yerküçük bir yerse uzun konuşman kasada durur geneldepatron dikkatini çekecektir eğer patron kız ne konuştunuz o çocukla diyesorarsa senle birdaha konuşmayabilir çok geç çıkmıyorsa iş çıkış saatine denk getir ve oradan tesadüfen geçiyormuş ve karşılaşmış havası ver merhaba de eşek değilmerhaba diyecektir ama karşılaşmayanyana olsun karşı karşıya değilaynı yöne gidiyormuşsunuz gibi sonra mesai bitti yorgunsuzunuzdur eve gidiyorsunuz heralde de evet diyecek ben de aynı şekil filan laf lafı açsın eğer havakaranlıksa zor olmuyormu bu saatte sizin için gibi muhabbeti devam ettir kelimesi kelimesine anlatmıyım muhabbeti biraz hayal gücünü kullan işte sonra he söylemeyi unuttumadım ahmet dersiniz oda bende ayşe der işte nice to meet you olaylarından sonra tekrar görüşmek üzere dersin bu saatteçıkıyorsanız muhakkak görürümbenimdeyönüm bu taraf dersin iyi akşamlar dersin ertesigün tekrar aynı mevzuyu yaparsın ama bu seferde tesadüf görüyor olayını yap sonra telefon numaranızı istesem kabalık etmiş olmam umarımdersin yo hayır diyecektir zaten ondan sonra diğerleri zincirin halkası gibi gelecektir sana mutluluklar arkadaşım düğüne Tahribatı çağtırırsın :D:D:D