Tanışmak İstiyorum Ama Nasıl?
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------Çalıştığı yerde sorun olabilir rahat olamaz belki bunuda göz önünde bulundurarak ne diyeceksen deuzun süremez konuşman gittiğin yerküçük bir yerse uzun konuşman kasada durur geneldepatron dikkatini çekecektir eğer patron kız ne konuştunuz o çocukla diyesorarsa senle birdaha konuşmayabilir çok geç çıkmıyorsa iş çıkış saatine denk getir ve oradan tesadüfen geçiyormuş ve karşılaşmış havası ver merhaba de eşek değilmerhaba diyecektir ama karşılaşmayanyana olsun karşı karşıya değilaynı yöne gidiyormuşsunuz gibi sonra mesai bitti yorgunsuzunuzdur eve gidiyorsunuz heralde de evet diyecek ben de aynı şekil filan laf lafı açsın eğer havakaranlıksa zor olmuyormu bu saatte sizin için gibi muhabbeti devam ettir kelimesi kelimesine anlatmıyım muhabbeti biraz hayal gücünü kullan işte sonra he söylemeyi unuttumadım ahmet dersiniz oda bende ayşe der işte nice to meet you olaylarından sonra tekrar görüşmek üzere dersin bu saatteçıkıyorsanız muhakkak görürümbenimdeyönüm bu taraf dersin iyi akşamlar dersin ertesigün tekrar aynı mevzuyu yaparsın ama bu seferde tesadüf görüyor olayını yap sonra telefon numaranızı istesem kabalık etmiş olmam umarımdersin yo hayır diyecektir zaten ondan sonra diğerleri zincirin halkası gibi gelecektir sana mutluluklar arkadaşım düğüne Tahribatı çağtırırsın :D:D:D
-----------------------------anlatsan roman olur :W
-
sen birde beni bir konuyu knuşarak açıklarken gör :D öğretmen ya da siyasetçi olacak adamımda işte bakma :)
-
Hacı aksam mutlaka sonucu yaz he ayrıntılı bir şekilde :D
Merak ediyoruz.
-
hocam akşam yazıcam ayrıtılı şekilde tabi cesaret edip konuşursam. Serdar arkadaşım dışarda içerde konuşmuşlum farketmez kalabalık bir iş yeri ve patron yok zaten. KAsada bir kızcağız duuryor o kadar. Öyle sorun olmaz yani üç beş dakka konuşsam
-
Hacı konuşacaksın ya :D önce alakalı olduğunu hissettir hatuna sonra dialoga göre mümkünse iş yerinden başka yerlerde görüşmeyi dene derim ben sıkarsın öyle iş yerinde her zaman her zaman seni görmek zorundamı ya :D
-
şu da benim taktiğim..
Bi bakarmısın? diceksin
kız buyrun dicek
sen de diceksinki bana hergün böyle bi kere baksan yeter
kız eğer gülümsüyorsa yanlış anlamazsan seninle arkadaş olabilirmiyiz diceksin...kız olumlu yaklaşırsa cebinden telefonu çıkarıp tuş kilidini aç ve kıza uzat numarasını yazsın:) bu taktik tarafımca sahilde denenmiştir...
-
Bak şimdi ben sana kalıp halinde paragraflar vermeyeceğim
Ama sohbetinizin temasını kesinlikle bu şekilde oturt ;
- Sohbeti bitirecek cümleler söyleme , çıkmaz cümleler kullanma yani .. Konuşmadan önce mutlaka biraz düşün ... Düşünmeden bir laf edip pot kırma .
- Üzerinde konuşabileceğin ve gerçekten bilgili olduğun konuları seç . Sohbete girdikten kısa bir süre sonra sohbet yavaş yavaş ısınırken numarayı iste ki tokat yeme , en azından kusra bakmayın veremem falan desin ... E ona rağmen çakarsa bi tokat , orasını sen düşün. Ama bu düşük bir ihtimal.
- Günlük sorunları , memleket meselelerini konuşmaya kalkayım deme. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı de , gerekirse kozmetikten konuş .
- Telefon numarasını alabildiysen günde bir , en fazla 2 kere ara . B*kunu çıkarma .
- Daha sonra izinli olduğu bi günde bir akşam bi yerde bişeyler yiyelim mi falan de ... Yemeğe çıkın.
- Yemekten sonra olursa deprem olur , olmazsa da canını sıkma .
Tavsiyelerim bu kadar .
Duruma göre ekleme çıkarma yaparım
-
biz kıza kapkaç yapıoz ayağına sıkıştırlaım sende o sırada tesüdüfen oradan geç :S
-
bence bu işten bir numara çıkmaz :)
-
Silenceinki en güzeli :D
@Wertinki de fena fikir değil :D