Tanışmak İstiyorum Ama Nasıl?
-
student bunu yazdı:
-----------------------------İstersen biz gidelim , bu arkadaş seni çok seviyor ama sana açılamıyor diyelim :))
-----------------------------
ole yapmaya gerk yok... tüm tbt toplanıp kizi ailesinden allahın emri peygamberin kavli ile isteyelim... olsun bitsin... -
yaa daha huyunu bilmiyoruz suyunu bilmiyoruz. Önce bi tanışıp birbirimizi tanımamız lazım değil mi ama.
-
git konuş benim gibi biri bile kıza açıldıysa sen kesin yaparsın sonucum ne oldu dersen
süper oldu evliliğe doğru gidiyor :D
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------git konuş benim gibi biri bile kıza açıldıysa sen kesin yaparsın sonucum ne oldu dersen
süper oldu evliliğe doğru gidiyor :D
-----------------------------süpersin hocam ya ;) allah evliliğide gösterir inşallah. Ama yok ilk fırsatta artık tanışmak istediğimi söylicem.
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------hocam bi arkadaşım war 1 yıl bi kızı sewdi ama gidip konuşamadı cesareti yok falan filan konuşamadı sonra noldu her gün hergün keşke konuşsaydım belki şöleydi belki böleydi diye diye yazık etti kendine bence de keşke dememen lazım...
-
evet keşke dememek için bütün cesaretimle bugün konuşmayı deneyeceğim.
-
Yapıcağın birşeyi sonraya erteleme o anda yap sonra sonra dersen bu sonralar biitmez erteleye ertele sonra çok sonralar geçer bi bakarsın pişman olursun
-
evet keşke dememek için bütün cesaretimle bugün konuşmayı deneyeceğim.
-----------------------------farketmez o kız seni sevmesede farketmez kardeşlerin seni asla terketmez. :)
-
tanışırda muhabbet sohbet hatta sevgili olmayı başarırsam ilk işim buradaki yazılanları okutmak olacak ;)
-
tanışırda muhabbet sohbet hatta sevgili olmayı başarırsam ilk işim buradaki yazılanları okutmak olacak ;)
-----------------------------Aman hocam bu sefer de sakata gelme :D