Tanışmak İstiyorum Ama Nasıl?
-
cicosz bunu yazdı:
-----------------------------şu da benim taktiğim..
Bi bakarmısın? diceksin
kız buyrun dicek
sen de diceksinki bana hergün böyle bi kere baksan yeter
kız eğer gülümsüyorsa yanlış anlamazsan seninle arkadaş olabilirmiyiz diceksin...kız olumlu yaklaşırsa cebinden telefonu çıkarıp tuş kilidini aç ve kıza uzat numarasını yazsın:) bu taktik tarafımca sahilde denenmiştir...
-----------------------------
hocam daha nazik daha kibar olmak daha iyidir .. yukarıda güzel bi öneri vardı alıntı yapmaya üşendim tekrar şimdi.
akşam yazarsan bakarım ben de merak ettim :)
-
hocam aman ha sonra keşke dememek için mutlaka bu akşam hallet bu işi. sonra aklına takılır daha çok heyecan yaparsın ve cesaretin düşebilir. Hadi kolay gelsin..
-
Hadi goccum tahribat arkanda yenge statüsüne sok:)
-
bu akşam hallet bu işi. pembe dizi gibi oldu çok heyecanlı :))
bekliyoruz güzel haberlerini
-
abi siz manyakmısınız kız niye çıkışsın adama :D en fazla yapıcagı sey kusura bakmayın der ve birdaha gittiginde başka bi çalışan sipariş alır. tokat falan hayal dünyası bunlar adamım korkma hani benim öyle tecrübem falan pek yokta yani abartmaya da gerek yok :D zaten bi hukukunuz var. sınırlıda olsa konuşmuşsunuz falan. göz teması da var diyosun silence ınki gayet güzel ve cesaret edersin umarım çünkü çok kolay bi durum seninkisi :) nice tanışmalar gördüm imkansız ötesiydi :D hadi hayırlı olsun şimdiden olucak bu iş :D inş sevgilisi yoktur ama bu numarasını aldıktan sonra ögrenecegin bişey :D
-
eskiden peçete numarası vardı ,peçeteye yazılıyodu telefon numaraları :))
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------Kızı tahribata üye et sürekli takıldığım site gir süper de konuyu okut :)
Yada bi bakıosun kız tahribat üyesi ve sana pm atıo :W
-----------------------------fail olurdu
-
kaygusuz bunu yazdı:
orta 1de komi olarak çalıştığım günler geldi aklıma :)
hocam sanada mı asılıyodu böyle biri:Dbu arada sonucu bekliyoruz mutlaka:D:D
-
hocam hesap defterının arasına telefonunu yaz koy tanısmak ıstersen dıyede bır not yazz eger ısterse arar yada msj fln atar kımsede anlamamıs olur..
-
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
orta 1de komi olarak çalıştığım günler geldi aklıma :)
hocam sanada mı asılıyodu böyle biri:Dbu arada sonucu bekliyoruz mutlaka:D:D
harıkasın hocam :d