TBT Istanbul - Bulusmasi
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
Cok ozur dileyerek,izmirdeki islerimin muhalefetinden dolayi yarin saat 10 da donus yoluna cikmak mecburiyetindeyim.kaptan kardesime tesekkur ederim.beni gormeye geldigi icin.tekrar ozur dileyerek sizlere tesekkur ederim.
:)
olm ben bu yafşaa bilirim :) süprüz yapacak size ak.
:P -
Buluşma günü ve saat 12:10.
Çok yağmur yağıyor ben gidemedim. Kusura bakmayın...
Biraz önce exa aradı, 3 kişiylermiş.
-
demin excayıo aradaım 12.50 de bi yerde oturuyorlarmıs :) 29 kişiyiz falan dedi bana :P arkadan seslerde geliyordu ama belli değil 4 te falan ayrılırlar ... o zaman anlaruk..:D
-
Nurky bunu yazdı:
demin excayıo aradaım 12.50 de bi yerde oturuyorlarmıs :) 29 kişiyiz falan dedi bana :P arkadan seslerde geliyordu ama belli değil 4 te falan ayrılırlar ... o zaman anlaruk..:D
-----------------------------12:02 de 3 kişiydiler, eğer son 48 dk içinde 26 kişiyi daha eklemişlerse kadroya doğrudur, ama hiç sanmıyorum. Kesin bi cafede oturmuş, oradaki insanların sesidir :D
-
walla bilmiyorum abi :) olabilitesi de yüksek olmaya biliteside Ny ye verdi telefonu :) arakdan biri barıyor Ben Holyim diye:)
-
lan noldu hala gelemediniz mi eve? eve geldiniz siteye mi girmediniz? :)
-
ben ta avcılardan gittim. yağmurdu ottu boktu diye bahane uydurmayın beyler. lan madem gelmeyeceksiniz isminizi niye yazdırıyonuz?
bi ara 12 kişiye çıktık bu arada.
-
jaa $imdi olay şöle oldu Bidondin le beraber kadıköy e geçtik sonra bi baktık kimse yok :D lan nerde bunlar fln tek tek aradım hepsi yamur war vs vs vs saçma sapan bahane uydurdu xD bidondinle tam geri dönmeye karar verirken kreston aradı bekleyin boaziçi köprüsünn ordayım fln dedi onu bekledik onu beklerken grey-cells geldi xD listedeki gizli üyelerden bi tanesi neyse durqrimast bonusunu aradım kaçkişi olduumuzu sordu bende ya 16-17 kişiyiz şimdi tek tek sayamam nickleri kontorum yok dedim xD o da atlayıp geldi ja xD sonra kreston geldi :P Bu arada bizi boğa heykelinin ordan bekleyen dier gizli üye :P yani turtle bilmemne olan bayan murideyi bulduk. Aslında biz geldiimizde o çoktan ordaymı$ ama bizi tanımadıı için bizde gidip sormadık :D krestonun cesaretlendirmesiyle gidip sordular meğerse oymu$ xD ve baya bi bekletmişiz orda adada özür dileriz:P Heleki DeFactorx isimli vatanda$ bizim yanımızda oturupta kendini tanıtmadıya helal olsun :D biz gidioduk o hala oturuodu.. durqri ayıktırmasa hala bizi beklicekti:P neyse bi kafeye geçtik sonra samurai geldi.. Ondan sonra patron (underzero) geldi xD sonra raamlis lostdream çağda$ üçlüsü geldi baya bi kalabalıkla$tık cafede takıldık :P tavla v dama da baya olaylar oldu ban korkusundan yazamıorum xD erkenden kaçanlar oldu samurai, bonus özellikle ak. onların xD sonra çıkıp patso bilmemne vs olayına girdik 6 kişi kalmı$tık sadece:P otobüse binmeden kadıköy iskelelerinnn orda şehitler için düzenlenen miting e girip bi kaç slogan attıktan sonra daaldık :P
-
gelenleri ilk mesaj a salladim resimler gelincede oraya atarım :P
-
Evet abi yaa kaç saat bekledim aq meğer adamlar karsımda bana bakıolarmıs