TBT Istanbul - Bulusmasi
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------
gelicem diyip te gelmeyenleri kınıyorum özellikle Emirreis'i :( kardeşim dedin neredeydin yoktun :( üüühühühühühüh :((( ama süper oldu yani baya eğlendik resimleri atmıycam siteye özelden vericem herkese yok size resim falan (H)
-----------------------------Hoca kalktım yağmur yağoıyor, sonra grey-cells mesaj atmış yağmur yağıyor diye. Sonra sen yağmur yaparsa napcaz felan dedin, bende kimse gelmez diye vurdum kafayı yattım:D
Sonra beni 12de aradı exa gelmiyormusun diye, zaten 2 saat sonra işe gidiyorum. Kaynarcadan nasıl gelebilirm ki? İş yeri birde Bostancıda.
Ben satış koymam, verdiğim sözleride tutarım. Bu sefer olmadı ama güzel projelerim var...
-
bit gelince msnden kıpırtat beni resimleri alayım senden :)
-
Grey-cells o radyocumuydu neydi o kafa yaptıımız adamın adı neydi ya :| Bize sap dedi :/
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bulusma kimin icin yapiliyor amele_2 icin
ayarlayan kim nurky
gelmeyenler kim
amele_2 ve nurky
yine de guzeldi ben gittigimde 5 kisi kalmisti, gray e tavlada mars oldum, damada yenildim, cin damasinda da son hamlede yenebildim.
----------------------------bende o saatte bursadaydım nasıl gelcem ta bursadan? :)
-
bu yıl bu kadar buluşma yetmez mi la fazlası cildi bozar :F
-
hatun bakmak için yigitle ayrıldık keşke ayrılmasaydık a.q ....ben begenmedim ..ayrıca ne resmi ya resim mi çektiniz...
-
samurai bunu yazdı:
hatun bakmak için yigitle ayrıldık keşke ayrılmasaydık a.q ....ben begenmedim ..ayrıca ne resmi ya resim mi çektiniz...
Kaçırdınız nevaleyi olm :F basına sızan fotolardan biri bu mesela :) http://www.satiscalibur.com/iskele.jpg
-
yaw ben şeyi sorcam under abinin yanındaki kız grey cell herhalde o cebit tede under abinin yanındaydı bi akrabalık falan mı var yoksa tesadüf mü
-
cok yakin akrabam oluyor, tahribat.com dan kan bagimiz var
-
o resmi gördüklen profilinde bende cebittte cekildi sandıydım o fotoyu : ) neyse ben yine durqicigimin yanına gideyimm : ) yine kız getirmiş yanında bi sürü : )