TBT Istanbul - Bulusmasi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nese müridler gelmeye çalışcam...

şimdi sevaba girmek istiyorsak...

qambler'i de alalım hamama gidelim :D başka canabetlerde varsa onlarıda alalım...

zaten onların paklanmasına yardımcı olarak aldıgımız sevaplarla ooo :D cennete gideriz...

ama şöle nargile falanda iyi olur kanımca...12 kişi falan olursak 3 masa batak atarız :d falan filan işte sizde fikirde bulunun a.q

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    0m3r 'e benim için bi ayar çekin değiştirsin avatarını...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    lört vardır seksendokuz anca saat 1o gibi msn açarım :P PEk bi paraya ihtiyac yok bi patso kola olayına gireriz bide bi kafeye girer cola içeriz cart pek bişiy tutmaz ta$ çatlasın 2o ytl .p amele benim yemekimi çeker zaten heralde sennkinide birisi çeker :F
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    walla cumartesi sevgilimle buluscam :D pazartesi buuk ada size para kalmadi :d insan cumartesi yaparda :D manitadan kacar yada onla gelir bir ugrardim

Nerede o eski günler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

nese müridler gelmeye çalışcam...

şimdi sevaba girmek istiyorsak...

qambler'i de alalım hamama gidelim :D başka canabetlerde varsa onlarıda alalım...

zaten onların paklanmasına yardımcı olarak aldıgımız sevaplarla ooo :D cennete gideriz...

ama şöle nargile falanda iyi olur kanımca...12 kişi falan olursak 3 masa batak atarız :d falan filan işte sizde fikirde bulunun a.q

-----------------------------
    hoca önce bulusunca kanımca simit sarayına veya patso falan yemeye gideriz aç falan olanlar için :) Ordann bi tur atarız sora bi cafede otururuz nargile falan içerler şahsen ben kullanmam :) işte resim falan cektiririz ordan cıkarız bi tur daha atarız otururuz sahile dururuz falan işte sora toplu (excayla birlikte ) -(excasız topsuz ) bi resim cektiririz  öle şeyler yane başkada bi şey olmaz gibime geliyore...

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    nurky ince espirilerine hastayim toplu topsuz ... nese konuya gelelim pazar gunu diyorsunuz nargiel hemide bensiz param olmasa bile gelirim

Nerede o eski günler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    durq abi saol :) Şahsen bu sefer uzakta durcam gecen kadıköy bulusmasında geberdiyordum :) öksürmekten ciğerlerim tavan yaptı akm

[22817//kaanabak]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

dugride geliyo :( aq gelmek istiyorum ama öglen düğün var esenyurt da üeeeüee :(

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Nurky parlakına ne yapıcaamı genki iyi bilio ztn xD Pazar günü görüşmek üzere NURCAN hanım ... xP

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek

abi maçım olmasa gelmek isterdim ama kusra bakmayınn :S

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
Toplam Hit: 18256 Toplam Mesaj: 131