TBT Istanbul - Bulusmasi
-
nese müridler gelmeye çalışcam...
şimdi sevaba girmek istiyorsak...
qambler'i de alalım hamama gidelim :D başka canabetlerde varsa onlarıda alalım...
zaten onların paklanmasına yardımcı olarak aldıgımız sevaplarla ooo :D cennete gideriz...
ama şöle nargile falanda iyi olur kanımca...12 kişi falan olursak 3 masa batak atarız :d falan filan işte sizde fikirde bulunun a.q
-
0m3r 'e benim için bi ayar çekin değiştirsin avatarını...
-
lört vardır seksendokuz anca saat 1o gibi msn açarım :P PEk bi paraya ihtiyac yok bi patso kola olayına gireriz bide bi kafeye girer cola içeriz cart pek bişiy tutmaz ta$ çatlasın 2o ytl .p amele benim yemekimi çeker zaten heralde sennkinide birisi çeker :F
-
walla cumartesi sevgilimle buluscam :D pazartesi buuk ada size para kalmadi :d insan cumartesi yaparda :D manitadan kacar yada onla gelir bir ugrardim
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------nese müridler gelmeye çalışcam...
şimdi sevaba girmek istiyorsak...
qambler'i de alalım hamama gidelim :D başka canabetlerde varsa onlarıda alalım...
zaten onların paklanmasına yardımcı olarak aldıgımız sevaplarla ooo :D cennete gideriz...
ama şöle nargile falanda iyi olur kanımca...12 kişi falan olursak 3 masa batak atarız :d falan filan işte sizde fikirde bulunun a.q
-----------------------------
hoca önce bulusunca kanımca simit sarayına veya patso falan yemeye gideriz aç falan olanlar için :) Ordann bi tur atarız sora bi cafede otururuz nargile falan içerler şahsen ben kullanmam :) işte resim falan cektiririz ordan cıkarız bi tur daha atarız otururuz sahile dururuz falan işte sora toplu (excayla birlikte ) -(excasız topsuz ) bi resim cektiririz öle şeyler yane başkada bi şey olmaz gibime geliyore... -
nurky ince espirilerine hastayim toplu topsuz ... nese konuya gelelim pazar gunu diyorsunuz nargiel hemide bensiz param olmasa bile gelirim
-
durq abi saol :) Şahsen bu sefer uzakta durcam gecen kadıköy bulusmasında geberdiyordum :) öksürmekten ciğerlerim tavan yaptı akm
-
dugride geliyo :( aq gelmek istiyorum ama öglen düğün var esenyurt da üeeeüee :(
-
Nurky parlakına ne yapıcaamı genki iyi bilio ztn xD Pazar günü görüşmek üzere NURCAN hanım ... xP
-
abi maçım olmasa gelmek isterdim ama kusra bakmayınn :S