TBT Istanbul - Bulusmasi
-
Dershane sınavı vardı yarım yamalak yapıp cıktık.. Yağmur çamur demedik geldik.. Az kalabildik, ama olsun (Azcık para sıkıntısı da vardı.. :)
-
walal biz samurai ile benim kzı arkalrın yanina gittik maltepeye sonra kadikyoe geri donduq onlari alip =)
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------
walal biz samurai ile benim kzı arkalrın yanina gittik maltepeye sonra kadikyoe geri donduq onlari alip =)
-----------------------------bi kız içn sattın amk :D banlayın şu adamı pls
-----------------------------banlayin dio herife bak olm benim onlara sozum wardi sizi gormeye geldm aslen sus serfsiz herif =)
-
walal samurai pas wermedi beenmemis kızı benim sulandişgimda pas weriyor ama kurtarmiyoru normnalde
2 kız da benim arkadsim cok ii ama hoslaniyoruz ne yapalim
-
bulusma kimin icin yapiliyor amele_2 icin
ayarlayan kim nurky
gelmeyenler kim
amele_2 ve nurky
yine de guzeldi ben gittigimde 5 kisi kalmisti, gray e tavlada mars oldum, damada yenildim, cin damasinda da son hamlede yenebildim.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bulusma kimin icin yapiliyor amele_2 icin
ayarlayan kim nurky
gelmeyenler kim
amele_2 ve nurky
yine de guzeldi ben gittigimde 5 kisi kalmisti, gray e tavlada mars oldum, damada yenildim, cin damasinda da son hamlede yenebildim.
-----------------------------:))
Güldürdün beni underzero'm ben tavla oynamasını sevmem bir çay içeriz ama :))
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bulusma kimin icin yapiliyor amele_2 icin
ayarlayan kim nurky
gelmeyenler kim
amele_2 ve nurky
-----------------------------biz geldik under abi yoq nerde geickmis :D olmadi hesabi ona kakcaktiq biz :D grey e de mars olmus grey diodu hayatimda 1 ini
mars ettim die simdi 2 oldu bak daha ne istesin abi :D
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------turtle_scorpion bunu yazdı:
Evet abi yaa kaç saat bekledim aq meğer adamlar karsımda bana bakıolarmıs
-----------------------------zuhaua:D o kadr bekledin bıraktın bizi gittinn yaff:S
olum benım önceden planım vardı üstüne siz çıktınız sizin için saat olarak planımı ertledım degerınızı bılın ;) :D yoksa o oyunu hayatta bırakıo gıtmezdım D: -
hanim abla kenisinden ben korktum walla :D bi urkuyor insan ilk goruste ama ozunde i ibi insan
nasil deme 5 dk oturdu o anda cozdum isi ;)
-
cok ii arkadaslarim we degerdi abi :D