TBT Istanbul - Bulusmasi
-
nurky i bos wer modluk ona yaramadi =) ...
---------------------------------------------------------------------
beyler 11 de ordayiz 11:01 e kadar bekleriz gelemyen arasin
----------------------------------------------------------------------
-
Nedir bu acelen durq? sabahın köründe..
Zaten milleti yarım saat beklioz orda 12 olsun mekanlar da açılmış olur...
-
kurtarmio abi az zamani olanlar war ne kadar eken o kadar ii horozlari uyandircam korkutup amacim o
yıok abi gelen gelsin 11 de orda olcaz
-
Vallaha 11,30-12,00 gibi bulu$ulcak bu saatten sonra dei$mez deği$memeli..:F zaten ikinci mesaj a yazcaamı kalın harflerle yasdum xD onbirde orda olmak isteyenler varsa orda olabilüüler kendilerini tutamayız :P 11,30-12,00 gibi gelirseniz gelirsiniz gelmezseniz de k.excali ye kadar açıkçası :D
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------kurtarmio abi az zamani olanlar war ne kadar eken o kadar ii horozlari uyandircam korkutup amacim o
yıok abi gelen gelsin 11 de orda olcaz
-----------------------------Haklı, bende çalışıyorum. Ve erken ayrılacam. Erken gelinsin, bende uzaktan geliyorum. Eğer geç kalanımız olursa telefon açılır, alınır...
-
11.30 da orda oluruz gelenleri 12 ye kadar bekleriz :) tel nomu falan isteyen varsa pm atsın atayım sora karısıklık çıkmasın...
-
emircim ben 11 de orda olcam bulururz dert etme bi sorun olamzsa kesinb rodaym
gelmeyneler utansin
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------emircim ben 11 de orda olcam bulururz dert etme bi sorun olamzsa kesinb rodaym
gelmeyneler utansin
-----------------------------
nispet mi yapıyon :(( gelemiyoz diye -
rEfLeX bunu yazdı:
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------emircim ben 11 de orda olcam bulururz dert etme bi sorun olamzsa kesinb rodaym
gelmeyneler utansin
nispet mi yapıyon :(( gelemiyoz diye
-----------------------------nie gelmion lan amcıq neyse
İRF ve ben gelioruz işte içicez dimi ? ona göre şarap şarap şarap :C
ben simdi cıkıom aksam gircam msn e falan nurky sen bana pm den ucur numaranı :D sapıklık yaparım :C ( kontorum yoq cagrı bile atmam caktırma )
-
Konunun ba$lığına ne oldu ya :|