TBT Istanbul - Bulusmasi
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------hanim abla kenisinden ben korktum walla :D bi urkuyor insan ilk goruste ama ozunde i ibi insan
nasil deme 5 dk oturdu o anda cozdum isi ;)
-----------------------------
oLum neyım var beee korkulacak herkes tırsıo :| -
DeFactorx bunu yazdı:
turtle_scorpion bunu yazdı:
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------hanim abla kenisinden ben korktum walla :D bi urkuyor insan ilk goruste ama ozunde i ibi insan
nasil deme 5 dk oturdu o anda cozdum isi ;)
oLum neyım var beee korkulacak herkes tırsıo :|
-----------------------------o onun kendi ayılığı takma:D
-----------------------------ne oyle ayı mayi :D delimsniz durust bi insanim tamam mi ben :D
-
ayiyim warmi bi dicegin odunum alala deliye baq
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bulusma kimin icin yapiliyor amele_2 icin
ayarlayan kim nurky
gelmeyenler kim
amele_2 ve nurky
yine de guzeldi ben gittigimde 5 kisi kalmisti, gray e tavlada mars oldum, damada yenildim, cin damasinda da son hamlede yenebildim.
----------------------------
abi sabah 9 da evden çıkcaktım dısarı bi baktım sel götürüyor burayı :) 9 dan sonra cıksam hayatta yetişemezdim ... yok sa ben gelecektim :) dün aksamdan kıyafetlerimi bile ütülemiştim ... nese tekrar özürler sunuyoruz :P -
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bulusma kimin icin yapiliyor amele_2 icin
ayarlayan kim nurky
gelmeyenler kim
amele_2 ve nurky
yine de guzeldi ben gittigimde 5 kisi kalmisti, gray e tavlada mars oldum, damada yenildim, cin damasinda da son hamlede yenebildim.
-----------------------------yok yauw bana torpil geçti biraz ondandır abartmayalım lütfen ssss
-
2 ye karsi tek basima oynadim o yuzden yenildim kreston yardim etti (evet de kurtar beni grey)
-
sen sonuca bak :D
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------2 ye karsi tek basima oynadim o yuzden yenildim kreston yardim etti (evet de kurtar beni grey)
-----------------------------evet yauw öyle üzerine gitmeyin sss ama sonuçta ben yendim :D
-
bi madalyada underi tavlada yendigi bayanlar tbt tavla sampiyonu
-
gelicem diyip te gelmeyenleri kınıyorum özellikle Emirreis'i :( kardeşim dedin neredeydin yoktun :( üüühühühühühüh :((( ama süper oldu yani baya eğlendik resimleri atmıycam siteye özelden vericem herkese yok size resim falan (H)