TBT İstanbul - Heybeliada Bulu$Masi ( 29.06.2008)
-
olm siz ilk gidenlere ne yapiosunuz len:) cocuklari nie korkutuosunuz olm:)) adamlarin gelcegi warsa gelmez zaten har gur adam tirsiyo:)
-
kucucuk bunu yazdı:
-----------------------------
birşey daha sorayım o zaman.Anadolu yakasından Heybeli Ada'ya nasıl giderim ?
-----------------------------bulusup topluca gidicez
27 sine kadar herşey acıklanmıs olur
-
evet hocalar açıkca sölenirse ben biraz tırsıyorum ağaç mwzusu felan çünkü hocalar şevke geldinde karşındaki müridin şeyinin önemi yok :/ zaten gelmeyi çok isterdim ama ben o tarihte giresunda olucam malum yaz insanın işi çıkıyor kusura bakmayın...
-
korkmanıza gerek yok :|
müridi sev ağaca vur :|
-
malmısınız olum , ne istiyorsunuz çocukların sikinden taşşağından da taşa duvara çarpıyorsunuz
-
Top birolla Gay yiğitin kendilerini tatmin etme yöntemi bu lemuriacim :D mazur gör toto$ları :M
-
Yavaş yavaş oluşturalım düzeni. Kadıköy Boğa meydanında toplanılacak eskisi gibi... saat 9,30 da en geç herkes boğanın önüne gelsin.
Gelecek olanlar;
Mortunes
Mylitta
DareSelam
Bertanyus
Tugra
Kucucuk
Lorvader89
Tyler dayi
Qambler
Cold em4 (istiyor)
Kaptan(ihtimal)
birde ben şu an için gelecek arkadaşlarımız ayrıyeten henüz planı belli olmayan 5 arkadaş ve isimlerini yazdırmayan(yani belli olmayan arkadaşlar var) ido pazar günü heybeliada seferi saat kaçta bilmiyorum!
Adaya indikten sonra kiralık bisiklet alınacak. sonra piknik alanına gidilecek. yerimizi ayarlayacağız. biraz zaman geçirdikten sonra mangalımızı yakarız. tavuk, köfte veya sucuk yaparız heralde:) midelerinizi doyurduktan sonra denize yüzmeye gideriz:) isteyen oturur muhabbet eder. etrafa göz kulak olur. denizde yüzeriz bi güzel. çıktıktan sonra mekana gelir dinlendikten sonra bir ada turu yaparız.
Güzel bir gün için bekliyoruz. ben arkadaşımıda getireceğim. gelmeyenler çok şey kaçıracak :)
-
mayrip bunu yazdı:
2 yada 3 kişiye 40GB LIK Enstrumantal arşivimden vermeyi düşünüyorum :=)
-----------------------------o da bisimi kaptan abum olcakti ne gusel arsiv dagiiodu o millete:D
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------mayrip bunu yazdı:
2 yada 3 kişiye 40GB LIK Enstrumantal arşivimden vermeyi düşünüyorum :=)
-----------------------------o da bisimi kaptan abum olcakti ne gusel arsiv dagiiodu o millete:D
hacı kaptanda gelme durumu var.
-
ilk msji editledim :F