TBT İstanbul - Heybeliada Bulu$Masi ( 29.06.2008)
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------marketler açık olur. 4 kişi kadıköyün en işlek büyük marketine gidecek alacak herşeyi.
Beyler erkenden çıkın yola. en geç 9,30a kadar bekleyeceğiz. geç gelenler adaya bi şekilde demir atsın :9
voleybol topu. ip atlamak için ip :) salıncak içinde :)
bol bol karpuz kesecez. inşallah hava rüzgarlı olur. uçurtamı uçururum :)
-----------------------------senin o dedigin marketler sanırım 10 dan aşagı açılmaz geçen öle oldu çünkü, bide vapuru kaçırmayalım o yüzden, heybelide büyük adadaki gibi market olayları varmı pek bilgim yok bi bilen açıklayıcı bişeyler yazarsa sevinirim, felaket tellallıgına gerek yok mayrip hallederiz herşeyi...
-----------------------------heybelideki marketler acaip kacıor :F
gecen seneden cok güzel girintilerimiz var :) dimi Chaoser'cigim :)
bu arada güchan adımı 2 veya 3 e yaz :P a ve m si böyyük olsun :D
edit : nurcan cım böyyük ada bulusmasında sen vardın :) burayada geliosun ne gerek var ayriyetten topa : )
-
:M evet nurky vare :B ama dayı himayesi altında :F neyse fatih abi (sanane) gelirse :F dayı emperyalizmini yıkabilürüs :|
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
:M evet nurky vare :B ama dayı himayesi altında :F neyse fatih abi (sanane) gelirse :F dayı emperyalizmini yıkabilürüs :|
-----------------------------olabilü :P hem dai kim ki :P ben tek basıma hallederim onu :) bi gothic kız tmm dır :P
-
beyler konuyu geyiğe çevirmeyin. gelecek olanlar yazsın.
-
ben gitar getircem mayrip calacak kulagımızı zkcek :|
-
la exca ne öyle adını üste yazmışsın ? :D
timeing sistemine göre çalışıyoz en son sen geldi hadi bakiim in aşşa :D
-
Beyler acil işlerim çıktı. ben kadıköye gelemeyeceğim. Kartaldan heybeliadaya varacağım. üzgünüm.
Siz yine kadıköy boğada toplanın. yiyecek içecek alın. ancak 2 tane dvd arşivi dolduracağım bu iş yüzünden nedir çektiğim.
Tyler dayı sizin abinizdir. o ne derse onun dediğini yapacaksınız. onu takip edin. görüşmek üzere.
-
-
mayrip her zmnki halin mk $a$ırtmadın bizi :B neyse yarn fln fizibilite yapam wapur saatleri hakkinda ona göre boada amkı$ak topluca gidek :| bjk ekibide kadıköye gelecekmi gencolar ?
-
isteyen olursa arşivimden nadide parçalar alıp dvd veya cdye çekebilirim :D
max 3dvd :D
bi de top getirin olm maç yaparız çift kale ak