TBT İstanbul - Heybeliada Bulu$Masi ( 29.06.2008)
-
la oğlum daha buluşamadınız mı ? :)o
zuhaahaaa :)))
neyse az kalmış 29 neki 3 gün :) hadi bizim yerimize de gezin bakalım :B
-
Amk geliorm Durmak yok bulu$maya dewam :B :B
-
geleyok la haydi :F
Durmak yok buluşmaya devam :B -
ei beylerde bi ara bursaa gelin amk bursada bi buluşalım :D gerçi hala istte buluşma olmadı bursada hayatta olmaz :D
-
gelecegimi teyit ediyim...
-
Swool teyit 2 :)
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------Tamam lan organizasyonu ele alıyorum şuandan itibaren
ben olmadan bi bok yapamazsınız:F
-----------------------------
alkı$$$$$$$$$ :|
-----------------------------o namı alkı$$? kafa güzel heralde ? :D
büyükada bulusmasında herşeyi düşünen insan kadıköydeki marketlerin saat 10 dan önce acıldıgını düşünememişti ! :D
bu arada dayi falan gelio ben kesin geliorm !
Lemuria ve Chaoser da gelicek...
-
marketler açık olur. 4 kişi kadıköyün en işlek büyük marketine gidecek alacak herşeyi.
Beyler erkenden çıkın yola. en geç 9,30a kadar bekleyeceğiz. geç gelenler adaya bi şekilde demir atsın :9
voleybol topu. ip atlamak için ip :) salıncak içinde :)
bol bol karpuz kesecez. inşallah hava rüzgarlı olur. uçurtamı uçururum :)
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------marketler açık olur. 4 kişi kadıköyün en işlek büyük marketine gidecek alacak herşeyi.
Beyler erkenden çıkın yola. en geç 9,30a kadar bekleyeceğiz. geç gelenler adaya bi şekilde demir atsın :9
voleybol topu. ip atlamak için ip :) salıncak içinde :)
bol bol karpuz kesecez. inşallah hava rüzgarlı olur. uçurtamı uçururum :)
-----------------------------senin o dedigin marketler sanırım 10 dan aşagı açılmaz geçen öle oldu çünkü, bide vapuru kaçırmayalım o yüzden, heybelide büyük adadaki gibi market olayları varmı pek bilgim yok bi bilen açıklayıcı bişeyler yazarsa sevinirim, felaket tellallıgına gerek yok mayrip hallederiz herşeyi...
-
abi futbol topu getirin maç yapalım bi ezeyim sizi ahuahha :D