TBT İstanbul - Heybeliada Bulu$Masi ( 29.06.2008)
-
Hycamtin bunu yazdı:
-----------------------------bende gelicem ama özel mesajla atılan iletilerden sonra tırsmaya başladım :|
çok ayıp :S
-----------------------------
ne attılar merak ettim :| -
Hycamtin listeye eklendi. merak edilen sorular için pm atabilütenüz var :F 9,30 da kadıköy boğanın orda olsun herkes :| ordan akacaz alemlere :B
-
evet gelmek isteyen mürideler ve müridoşlar numaramı pm den isterseniz şeyettirebilirim size...
bensiz ada bulusması olmaz
daha güchan vapurda burnuma kayacak :F
-
yatın zıbarın yarın hortlatırsınız.
-
yok olm pazar günü..
bjk ekibine bende katılcam büük ihtimal tabi geç kalmassam..
vapur saatlerinede bi bakın derim.. -
Nurky bunu yazdı:
yok olm pazar günü..
vapur saatlerinede bi bakın derim..
-----------------------------Beşiktaştan 45 geçe kalkıor hocam kadıköy vapuru 30 da buluşalım geç kalanlar falan olursa mal gibi ortada kalmasın,beşiktaşta buluşma noktamız da barbaros heykelinin önünde olsun,iskeleye de yakın hem,az bi geç kalırsak kısa mesafe koşusu yaparız :)
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------Nurky bunu yazdı:
yok olm pazar günü..
vapur saatlerinede bi bakın derim..
-----------------------------Beşiktaştan 45 geçe kalkıor hocam kadıköy vapuru 30 da buluşalım geç kalanlar falan olursa mal gibi ortada kalmasın,beşiktaşta buluşma noktamız da barbaros heykelinin önünde olsun,iskeleye de yakın hem,az bi geç kalırsak kısa mesafe koşusu yaparız :)
-----------------------------Yok hocam otobüs durağı en iyisi heykeli bilen var bilmeyen var :| saatimiz belirlendi 8:00
-
ismimi en başa yazarsanız bende gliyorum :d exca olm bu arada eminönünden vapur kalkmıyor kabataştan kalkıyor.
-
Chaoser bunu yazdı:
ismimi en başa yazarsanız bende gliyorum :d exca olm bu arada eminönünden vapur kalkmıyor kabataştan kalkıyor.
-----------------------------ya murat gel de
su atakanı ara ulaş falan...
+ lemuria die bir toto$ varya..
karı gibi naz yapıor
onuda ikna etmeme yardım et :|
-
yazın bakıyım abinizi en başa... bende geliyorum . şimdiden söliyim maç olursa kaleciyim kimse sulanmasın :F