TBT İstanbul - Heybeliada Bulu$Masi ( 29.06.2008)
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------yazın bakıyım abinizi en başa... bende geliyorum . şimdiden söliyim maç olursa kaleciyim kimse sulanmasın :F
-----------------------------bnmde sakatlıgım var :D dier takımın kaleyede ben gecerim :P
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------
ismimi en başa yazarsanız bende gliyorum :d exca olm bu arada eminönünden vapur kalkmıyor kabataştan kalkıyor.
olm biz 9,30 da fln kadıköyde olacazz dayılar fln kadıköy tayfasıyla bineriz vapura vapurda sizi buluruz geçen seferki gibi :B -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Chaoser bunu yazdı:
ismimi en başa yazarsanız bende gliyorum :d exca olm bu arada eminönünden vapur kalkmıyor kabataştan kalkıyor.
olm biz 9,30 da fln kadıköyde olacazz dayılar fln kadıköy tayfasıyla bineriz vapura vapurda sizi buluruz geçen seferki gibi :B
-----------------------------beraber geçelim o zaman bende kadıköye gelirimde olm o zaman eminönğ değil karaköy iskelede buluşak malmısınız o kadar yol yürüyorsunuz karaköy iskelesi daha iyi
-
tamam 8,30 da karaköy iskelesindeiz swool la ben :B
-
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------tamam 8,30 da karaköy iskelesindeiz swool la ben :B
ok en güzeli yalnız bak vapur 8.30da ve 9da geç kalamyın a.q hatta 8.20de karaköyde olun ya da 9 vapuruyla gidelim -
Chaoser bunu yazdı:
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------tamam 8,30 da karaköy iskelesindeiz swool la ben :B
ok en güzeli yalnız bak vapur 8.30da ve 9da geç kalamyın a.q hatta 8.20de karaköyde olun ya da 9 vapuruyla gidelim
taam haja 8,15 gibi vea 8,20 gibi ordaiz :B -
herkes kadıköye gelsin.
bende kadıköye geleceğim.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------herkes kadıköye gelsin.
-----------------------------emredersin abi ! :D
adaya direk gecicekler vardır belki... :D
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------herkes kadıköye gelsin.
Vallla sen böle yazınca avrupa ykaası elemanları inadına kadıköye gelmeyesi geldi :B nioha