TBT İstanbul - Heybeliada Bulu$Masi ( 29.06.2008)
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------tugra bunu yazdı:
-----------------------------heee camış gibi yüzeriz :DDD
yüzme bilmeyenler camışlık yapabilirmi :| :F
-----------------------------abim hiç deneme bence:D yüzme örenemiyom :D tırsıyom :D
sen kaç head elime geçme boğacam seni :)
-----------------------------abi hiç deneme bence :D yüzme örenemiyom sırf suyun korkusundan :D tırsıyom walla :D
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------Tyler_Dayi bunu yazdı:
oh lan bu sefer direk adımı yazmamışlar, kıvırma payım var :Ç
-----------------------------dayım zaten direkt kıvrılıyo festival günü o gün dark çıkıyor
kıvır kıvır aşagıdan yukardan kıvırrr :D -
Bu tarihte Unirock Festival'i var rock,metal dinliyorum diyipte söz verenlere şiddetle duyurulur.Satışfekşın olmasın diye söyleyelim baştan.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------Bu tarihte Unirock Festival'i var rock,metal dinliyorum diyipte söz verenlere şiddetle duyurulur.Satışfekşın olmasın diye söyleyelim baştan.
-----------------------------olm ben tikky im rahat edemem felan oralarda dişimi fırçalamam saçımı yıkamam dirseklerimi ellerimi yüzümü losyonlamam lazım, bana bu imkanları sunabiliyosanız geliyom amk :D
-
lan exca 1 hafta ileriye al.
-
22 sinde isterseniz bizim eve gelin ben yokum :)
yds var dioruz size
ya 22 sinden sonra yapın yada 29 unda :|
sakarya veya heybeli farketmez o zaman =|
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------Bu tarihte Unirock Festival'i var rock,metal dinliyorum diyipte söz verenlere şiddetle duyurulur.Satışfekşın olmasın diye söyleyelim baştan.
-----------------------------olm ben tikky im rahat edemem felan oralarda dişimi fırçalamam saçımı yıkamam dirseklerimi ellerimi yüzümü losyonlamam lazım, bana bu imkanları sunabiliyosanız geliyom amk :D
-----------------------------itina ile musluk altında duş yaptırılır dış fırçanı düş macununu al gel benim saçlarım uzun hatırlarsan ben her sabah yıkıyorum festivallerde şahsen ama şampuan işi zor oluyor 7/24 kullanıyom yetiyor :D
-
melechesh bunu yazdı:
-----------------------------yeni olmam ve sizleri henüz tanımıyor olmam sebebiyle katılamıyacam katılan arkadaslara bol eğlenceler dilerim ileriki zamanlarda bayan müride olarak elbette katılırım.bolca foto cekilin yüzünüzü göreyim:)
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=65865
-
29unda olacak hocalar.
-
mayrip bunu yazdı:
29unda olacak hocalar.
----------------------------İşte beklediğim haber :D