TBT İstanbul - Heybeliada Bulu$Masi ( 29.06.2008)
-
Protesto bunu yazdı:
-----------------------------üstdeki arka cvp : mesaj yazacan olcak bitcek :) sabıka kaydı fln istemioz :|
gelebilitem şüpheli ama büyük ihtimalle gelebilitem var :| yaz adımı
edit= yokum yok :P
-----------------------------
beraber gidebilitemiz yüksek olmasada war..olum yazın bekar hayatı yapmıycakmıydık..edit:gelebilitem bu yawsağa bağlı..
-
Sakarya'da yapılacak bir buluşmada ben organizasyon konusunda yardımcı olabilirim , gerek olmaz da , Sakaryalı bir mürid olarak söyleyeyim dedim , aklınızda bulunsun .
-
@nurky hiç kaçışın yok olum :D
@chingis sakaryanın neresindensin. yaş maş filan pm atta bi görüşelim hele
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------@chingis sakaryanın neresindensin. yaş maş filan pm atta bi görüşelim hele
-----------------------------bu arkadaşla mutlaka tanış ajanım.
-
bu sefer geliyorum a.ku. final yok sınav yok vs yok yaz beni de excaa şortumu da alıp gelirim bide yüzeriz camış gibi :s
yüzermiyiz :/
-
tugra bunu yazdı:
-----------------------------bu sefer geliyorum a.ku. final yok sınav yok vs yok yaz beni de excaa şortumu da alıp gelirim bide yüzeriz camış gibi :s
-----------------------------heee camış gibi yüzeriz :DDD
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------tugra bunu yazdı:
-----------------------------bu sefer geliyorum a.ku. final yok sınav yok vs yok yaz beni de excaa şortumu da alıp gelirim bide yüzeriz camış gibi :s
yüzme bilmeyenler camışlık yapabilirmi :| :F -
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------@chingis sakaryanın neresindensin. yaş maş filan pm atta bi görüşelim hele
-----------------------------bu arkadaşla mutlaka tanış ajanım.
-----------------------------Teşekkürler değerli abicim .
@ajan1111 , pm attım .
-
HeadBanger bunu yazdı:
Demodor bunu yazdı:
yüzme bilmeyenler camışlık yapabilirmi :| :F
-----------------------------ayıp ediyosun yapabilr mi ne kelime a. bile k.ruz :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
Demodor bunu yazdı:
yüzme bilmeyenler camışlık yapabilirmi :| :F
---------------------------------------------------sen kaç head elime geçme boğacam seni :)