TBT İstanbul Buluşması - 13 Eylül
-
bune ya hep derbi sonrası veya sırası veya öncesi buluşma oluıyor dimi nurkan :D
-
gelenlere gani gani kapımız her zaman açık :D:D:D gelmeyenlerin canı saolsun:)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
nurky gelmezse bende gelmiyorum
-----------------------------abi bari sen yapma :|
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
-----------------------------abi bari sen yapma :|
-----------------------------üstteki msj'ımı editliyorum bırak hoca kasma iftar nede olsa gelen gelir...
-
Tamamen Hava durumuna bağlı dün bağcılardan güneşliye giderken anamız ağladı idayımlardan iftar dönüşü hususi araçtaydım derler taştı papaz köprüsünde araba yarıya kadar suya gömüldü zor çıkardık hayatımda ben o kadarbüyük yağmur görmedim şimdi gelsem birde benim o saatten sonra eve dönmem epey bir problem olacaktır candan olmak var bu işin içinde oralarda birşey olmaz ama oradan bizim bu tarafa gelemem işte ne toplu taşıma işler ne başka bir şey kaldımı kalırım hafta sonuda epey bir yağmur bekleniyor benim işim yaş gibi ama belli olmaz havaya bağlı bakalım -
underzero bunu yazdı:
ne alaka hocam ya -
gelenlerin arasına 2 tane serdar yazmışsınız :D başka serdar da mı var nick olarak yazmıyorsan o ayrı
-
SeRDaR bunu yazdı:
Tamamen Hava durumuna bağlı dün bağcılardan güneşliye giderken anamız ağladı idayımlardan iftar dönüşü hususi araçtaydım derler taştı papaz köprüsünde araba yarıya kadar suya gömüldü zor çıkardık hayatımda ben o kadarbüyük yağmur görmedim şimdi gelsem birde benim o saatten sonra eve dönmem epey bir problem olacaktır candan olmak var bu işin içinde oralarda birşey olmaz ama oradan bizim bu tarafa gelemem işte ne toplu taşıma işler ne başka bir şey kaldımı kalırım hafta sonuda epey bir yağmur bekleniyor benim işim yaş gibi ama belli olmaz havaya bağlı bakalım
gelirsen bağcılar parsellere kadar yol arkadaşı oluruz ;D -
yazımda bağcılardan kastım orasıydı zaten parsellerdeydim oradan gelişte adeta şoka uğradık diyebilirdim dün hayırdır oradamı ikamet ediyorsun exca
-
Evet :| ikamet çalı$ma vs alayı parseller :D
Toplam Hit: 29715 Toplam Mesaj: 233