TBT İstanbul Buluşması - 13 Eylül
-
ortada buluşma ayarlansa daha iyi olur bence. kadıköy e çekerseniz buluşmayı gelebilme ihtimalim var. taksime gelsem geri dönücek araba bulamam:D
-
harbiden haa :D buluşmaları birleştirek hacılar :D
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------listeyi güncelledim, krokiyi koydum.
@antivirus
sen geliyon mu hocam?
-----------------------------hocam bana da belki yazarsan daha iyi olur benim durumum hiç belli olmaz bi aksilik cıkarsa pm atarm zaten.
-
burdan gebze den gitmeyi düşünen dürzülere sesleniyorum, dönüşte araba bulamam bilmem ne demeyin gelecekseniz dönüşünüzde bi şekilde olacaktır, biz nasıl dönücez vesselam...
baya bi dip not: buluşmaya gelme ihtimalim yoktu fakat hatrı sayılı büyügümüz Demodor emri vaki yaptıgı için ve sevdigim dostlarım icabet edecegi için göte giren şemsiye açılmaz :/
-
dayı geliyorsa beni silin :W
-
ali fak of :F
-
ee şimdi napıyoruz canlarım :D:D:D:D gebzeyle birliktemi yoksa gebzesizmi :D:D:D:D
Bu müride her şey uyar nereye derseniz oraya a.q :D:D:D -
izin alırsam bende gelecem oraya bi belki ekleyn :)
mehmet abimi özledim... elinden öpücem onun =)
P.s : abi bulusmaları birleştirek gebzeden gidicekler hep beraber gideriz korkmayın dönüş kolay :d biz dayiyla 10 da 11 de döndük yeri geldi :d
-
Gene mi gani deyiz :D hacı benim ayaklar sığmıyor orda yere oturamiyorm amk :( :(
Dayııı ben araba ile gidicem :| alırım seni olmazsa hatta 3 anadolu yakasindan gelcek mürüd de entegre ederiz gider döneriz hep beraber :F
-
emre gelirken şu makinanı da getirde adam gibi foto çekinelim :/ ganide sana uygun bi köşe uydururuz artık :F