TBT İstanbul Buluşması - 13 Eylül
-
mekan neresi belli mi işim olmazsa bende gelirim inş :)
-
taksim'de oLucaksa :D bende geLiyorum :D yaz beni :D
-
cebıt geldi hocam ne buluşması ;)
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------
Swool bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------abi dayıyı sıkıştırın. en azından 10 kişi gelecektir :)
burdakiler biyerden tanıdık geliyor ama kim bunlar :) tahribat tişörtü var siyahlıda :)
iftar açmaya gidiyormuş bunlar :) saat 6:26 :)
-----------------------------Şapkalı olan benim. :)
Tişörtlü olan TR_İp olabilir.
tbt tişörtlü ayakta olan tr_ip emre , hemen sağındaki enis hipnası, turuncu tişörtlü andy, andynin hemen solundaki siyah tişörtlü benim,benim önümde çizgili gömlekli demodor mehmet abi (saygılar :D) , mor gömlekli amcanın suratının hemen yanındaki Dünyahali(iboş :F)geçen sene iftar buluşmasıydı gani ganiye gitmiştik :D
-----------------------------biliyorum len :) gizli fotolarınız elimde :)
-
daha öncede dediğim gibi mübarek yerler sultanahmet eüp vs tarzındaki yerler tıklım tıklım olur |. bide haftasonu |: o yüzden gayri müslim yer taxime akarıs ;D gani ganiyi de svmemeye başladım artık gerçi ama yapcak pek bişey yok o kalabalığı bi onlar karşılar .
-
Bende gelirim hacı yaz benide ;) yer ve mekan fark etmez maksat hep birlikte olmak ;) Yalnız tarih ve saati belirleyinde en önemli mevzu o çünkü...
-
Oruç tutmayan adam gelmesin
-
Ben gelemiyorum o gün yola çıkıcam...
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------Buna ne sen ne de biz karar verebiliriz.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------Buna ne sen ne de biz karar verebiliriz.
abi iftar buluşması olacaksa oruç tutmayan gelmesin diyorum bu zaten benim düşüncem.Adam geliyor iftar ezan okunmadan yemek yemeye başlıyor.Ben zaten oruç tutsun die bişey demedim dikkat edersen.Oruç tutup tutmaması zaten kimseyi baglamaz