TBT İstanbul Buluşması - 13 Eylül
-
hani resimler ???
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
helyum_pasha bunu yazdı:
güzeLdi :D yaLnız iftarı açıp ben gittim :D işim çıktıı :S
evet 2 kişinin hesabıda bize kitlendi :D ihale size kaldı ama bakalım yanlışlıkda olabilir
yok be hocam biz verdik hatta 28 tL tuttu hesap ayıp size :S :D 2 kişiydik bizde ama biz verdik yaa harbi üzüLdüm şimdi :S o kadar şerefsiz miyiz :Sedit: eğer harbi öLe düşünüyosanız ne kadar verdiniz ben verim yine size bi yoLLa ama biz yapmadık öLe bişi :S off mevzu ya bak ya
2 iskender bi koLa bi meyve suyu aLdık biz
-
yok tahmin sadece siz hariç herkes çıkıştakapınınönünde olunca ozaman garson bizi mikti :)
-
SeRDaR bunu yazdı:
yok tahmin sadece siz hariç herkes çıkıştakapınınönünde olunca ozaman garson bizi mikti :)
yanımdaki arkadaş gideLim dedi bende tamam dedim hesabı verdik sonra under hoca yLa tokaLaştık gittik.. hatta iyi akşmLar diye bağırdım.. -
Tamam helyum_pasha, daha fazla açıklama yapmana gerek yok. Kimse seni suçlamıyor zaten.
-
Her defasında aynı muhabbet nie kitleniyor bu hesaplar anlamadım yiyonuz nie ödemiyonuz godoşlar paranız yoksa diyin abi paramız yok karşılarız ama yiyip sonra ödememek ayıp ayıp 3 su 2 iskender ödedim karttan 25 lira
-
Swool bunu yazdı:
Tamam helyum_pasha, daha fazla açıklama yapmana gerek yok. Kimse seni suçlamıyor zaten.
Katılıyorum buna yanlış anlaşılmasın yazdıklarım
-
Adamların bize tıkmış olma ihtimalinide göz önüne almak gerek :)
Eleman 2 iskender 1 kola eksik dedi sonra 2 iskender 1 su dedi, biz masada su var diyince 2 iskender verin dedi :)
-
EntelKoylu bunu yazdı:
Her defasında aynı muhabbet nie kitleniyor bu hesaplar anlamadım yiyonuz nie ödemiyonuz godoşlar paranız yoksa diyin abi paramız yok karşılarız ama yiyip sonra ödememek ayıp ayıp 3 su 2 iskender ödedim karttan 25 lira
abi bilgisayardan silmiyor kasadaki lavuk...yoksa herkes ödedi ben baktım (H) :p -
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------direk gelip sana söylesinler dayı gönlün zengindir parada pulda gözün yoktur :)