TBT İstanbul Buluşması - 13 Eylül
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
otobüsteki kızda kaldı aklım :)
-----------------------------aramıştır kız Dayı yı :))
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
cebitte geçen sefer bi baktık adam standına şekerlik koymuş biri dediki şeker var herkes daldı cam şekerlikti herkes birden elini sokunca çıkaramamıştık zorla çıkarıncada MelancholiTr nickli müridin eli kesilmişti :B
-----------------------------2007 de standa mousepad götüren kıza yolda saldırmıstık :D geçerken millet birer tane şeker alıodu biz acuvlayıp atıodk cantaya :D
kızı araya almıştın hayvan.. kız neye uğradığını şaşırdı imdat çığlıklarıyla beraber kolundaki mousepad poşetlerini hemen boşaltıp kaçmıştı standın arkasına :D yoksa kolunu koparıodu müridler. -
hele avira standını hatırlıomusunuz syspionic standa sabitlenmiş dvdyi sökmeye çalışıodu :B adam diodu onu vermiyoruz :B:B:B
-
telefonlarla cekilen fotolar ne oldu hiç yoktan onlara bakardık .
hem gelmeyen müridlerede nıspet yapardık :)
-
otururken zırt pırt flashlar patlıyordu tellerin toplu fotolar vardı nerede onlar ben bi tane çektim dandik çıktı diye sildim dedim nasılsa millet çekip duruyor eklerler çekenler yalan oldu
-
olm çeyizinize mi saklıyosunuz resimleri, bekliyoruz çabuk olun biraz :F
-
amk ortamlar hep karanlık lo$tu hatta masaj salonu havasındaydı ganigani.. benm dandik 2.o mp yle bu kadar resm var bi zik belli olmayadorya :/
http://rapidshare.com/files/279870125/asd.rar.html -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
amk ortamlar hep karanlık lo$tu hatta masaj salonu havasındaydı ganigani.. benm dandik 2.o mp yle bu kadar resm var bi zik belli olmayadorya :/
http://rapidshare.com/files/279870125/asd.rar.html
-----------------------------bunlara bakacagınıza hiç bakmayın sadece karanlık var resimlerin hepsi böyle

-
cebitten önce bi buluşma daha yapalım bence bayramda falan güzel olabilir kanımca ?
-