folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Terörist Yandaşını Döven Polis Açığa Alındı !



Terörist Yandaşını Döven Polis Açığa Alındı !

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    rappermcs dediklerinde tamamen haklısın,  adamların istediği de zaten tam olarak bu bu kürdo denen mahlukatların beslenip silahlandırılıp üzerimize salınmasının nedeni, tasmalarını tutan sahiplerinin Türk milletine olan  nefretinden başka bir şey değil. Bu köpeklerin sahiplerinin de bunların yaşayıp ölmesini umursadığını sanmıyorum zaten. kürdün tohumuna para vermediler nasılsa , zamanında osmanlı ile savaşan rusyanın ermenileri silahlandırıp Türklerin üzerine salması ve akabinde oluşan olaylarda vay efendim soykırım diye halen bile veryasın etmelerinin 1-1 aynı senaryosu 21.yy versiyonudur. Türk milletinin ve Türk ordusunun kendini savunma meşru hakkı bir soykırım insan hakları ihlali olarak gösterilecek ve Türkler uluslararası kamuoyunda suçlu - saldırgan hale düşürülecektir. Burada devletin yapması gereken - baştaki devlet Türk olsaydı yapacağı - askerine polisine sahip çıkmak, savaşı çatışmayı kimin başlattığını kamuoyuna göstermekti , ama elbetteki iktidara dahil olan AmerikancıKürt partisinden ve onun kadrolarından böyle haysiyetli bir duruş beklemiyoruz.Onun yerine kürdoyla aynı efendiye hizmet eden bir uşak gibi askeri polisi karalamaya çalışacak , meşru müdafada bulunan emrindeki erleri cezalandıracaktır. 

    Rusların ermeniler ile olan Türk karşıtı ittifakı bugün israil+amerika ve kürtler arasında vardır. Kürtler soykırıma uğradığında suçlusunu elbette Türk devleti olarak gösterecekler ve Türkiyeden tazminat adına toprak koparmak için bir bahane elde edecekler , hatta o toprağı koparmak adına "mazlum kürt" kabilelere yardım etçez diye topla tüfekle doğu sınırından gireceklerdir. 

    Bu savaşı başlamadan bitirmenin yolu, daha vahim sonuçlar oluşmadan bu ayrılıkçı ayaklanmayı gerektiği kadar şiddetle bastırmaktır. Bölge halkının neyin oyuncağı oldukları kime hizmet ettiklerini bildiklerini sanmıyorum ancak hayatta kalmak istiyorlarsa öğrenseler iyi olur. 


    herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    SpoofU bunu yazdı:
    -----------------------------
    vay amk., ülkedeki bütün pislik kürtlerin başının altından çıkıyomuş meğersem. Yav bi git Allah aşkına, çevremde bir sürü Türk serseri de var, bütün Türkler serseri mi şimdi? Almanya da senin Kürtler hakkında söylediklerini Türkler için söylüyorlar ama bu genellemeyi oranın cahili, faşisti, ırkçıları yapıyor. Aklı başında, okumuş, görmüş kişiler bütün Türklere mal etmeyin diyor. İkide birde soykırım soykırım diye tehdit etme, tapan sıkıyorsa bunu Kürtlerin yanında de aslanım ;)
    -----------------------------

     

    iyide boşuna havlıyon sen git sahibin gelsin...


    herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    by_dabbe bunu yazdı:
    -----------------------------

    polis bunu kesinlikle hakketti hakkı yok çocuğu dövmeye!!!

    çocuktur aklını almışlar onun ne olmuş sanki ordaki polis bunu bilmiyordu hee?

    ben orda olsaydım bende polisin o hareketinden sonra bende polise saldırırıdım walla..


    -----------------------------

     

    buradaki vaka da görüldüğü gibi terörle mücadeleye öncelikle içimizdeki kafası karışmış, durumun vahametini idrak edememiş saf dimağlardan başlamak gerekiyor. 


    herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

     

    elebaşını da asacaksın beşikteki bebeğini de keseceksin, eğer akan kanın durmasnı istiyorsan terör örgütünü ve terör örgütünü kurtuluş gören mahalle halkını aman diyene kadar vuracaksın başka yolu yok bunun. Terörden medet umanları, milleti tehtidle yıldırmaya çalışanların ,  kan dökemez hale getirinceye kadar kanlarını dökeceksin . bknz israil, rusya, çin, ispanya ingiltere neler yaptı ve yapıyor. Ayrılıkçı ayaklanmalar iki şekilde biter ya örgüt silah bırakır ya da harita yeniden çizilir. örgütün silah bırakmasının tek yolu arkasındaki halk desteğini kesmektir, bugün kimse pkk lı olmaktan korkmuyorki , herifler meclise bile girdi  , bölücülüğü cezalandıracak bir devlet yok çünkü başta, ee kuzgunlar da leşte tabi...

    bir tane piçin kafasını kırmışlar ki suç oldu mk, herifin orda karakola roket atması suç değil, o piçin polise molotof atması suç değil fakat askerin polisin kendini savunması suç öylemi. Bu savaşı Türkler başlatmadı ama Türk polisinin kendini savunması suç. Sesiniz iktidardakilerin basiretsizlği, ordunun zaafı  yüzünden böyle çok çıkıyor. osmanlı tokatını özlediniz belliki .Halaa yok çocuk masummuş?? Taşak mı geçiyonuz, Türk milletinin sabrını mı deniyorsunuz nedir sorun anlamadım ?

    ha açık açık çıkıp ben pkklıyım diyemiyorsun da böyle kıvırıyorsan çık masada oyna bari  ...


    herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    elevator bunu yazdı:

    terör bitmez gençlik bu vaziyetteyken ne hükümet nede Tsk terörü bitiremez .

    bugün senin(benim) genelkurmay başkanın

    "devlet gençlerin dağa çıkışını engelleyemedi" diyor .

    bugün senin korgeneralin çocuğu ziyarete gidiyor geçmiş olsun diyor ...

     sen kalkmış ne hikayeler anlatıyorsun :) sanık açığa alınmış sen masal anlatıyorsun :) demekki polisin yaptığı yanlış .kalkmış bunu savunuyorsun.

     birde ekliyorsun :)

    " ha açık açık çıkıp ben pkklıyım diyemiyorsun da böyle kıvırıyorsan çık masada oyna bari"  

    hade len ordan.

     

     


    -----------------------------

     

    ne demek istiyorsun  terör bitmez demekle , Türk milleti bu savaşta henüz son sözünü söylememiştir. Son tersaneyede girilse teslim olmayacaktır, şu ana kadar hep bu millet hep kendini savundu, daha vahim olaylar olmasın masum insanların kanına girmeyelim diye hep sustu. Birlğimiz bozulmasın diye sineye çekti bunu unutma.

    Türk milletinin yenildiğini uman şuursuzlar ve hainler sürüsü bakalım hesap günü geldiğinde nerede olacak. Ermeninin yaptığı plan gibi kürdün planını da kafasına geçirmesini bilir bu millet. Sen tarafını tuttuğun örgütün zaferini kucaklamaya hazırlanıyor olabilirsin ama Türkler daha savaşa yeni başlıyor. 

    tarafınıda belli ettiğine göre avatarındaki Türk bayrağını çıkarsan diyorum ve senin nezdinde milletimizin yenildiğini  uman tüm saftiriklere söylüyorum , Türke kefen biçenin sonunun korkunç olur!


    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 10208 Toplam Mesaj: 96