folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tikilerin Arasında Geçen 2 Haftam Ve İlginçlikler

Tikilerin Arasında Geçen 2 Haftam Ve İlginçlikler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Bu tiki kızlardan manita da olmaz a.q.

Tutsalar zikseker yolda kibarlıktan direnemez. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    LuCiFeR bunu yazdı:
    -----------------------------

aaa hanı nerede halkların kardeşliği sosyal sınıf ayırımı yapma onlarıda örgütle burjuvazinin balcıkları arasından alıp onları emeğin yüceliğine çağır... :D :D 

tamam :D oldu :D hatta onları toplayıp etrafımfa garip bakışları arasında bunları anlatim :D bakın siz garipsiniz dostlar kendinizi toplayın...baba parasıyla hava atmayın gidin inşaatlarda çalışın paranızı kazanınmı diyim :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

gün gelecek... devran dönecek... Tikkyler emekçilere hesap verecek!...

slgann bu olsn hocam hadi başara bilirsin biraz daha cesaret... :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

Acayip süzme oluyolar, biz arkadaşla hep birini tutar kafalardık.

bi gün arkadaş " ya bu trenler kaza yapınca en çok arkadaki vagon zarar görüyomuş ya, ozaman en sondaki vagonu takmasınlar zarar görmesin" diyo, bende "hakketen ha" filan diyom, sonra kıza döndük ve aldığımız cevap : "walla ya bak bende ilk defa düşünüyom neden öyle yapmıyolar ki acaba" :S 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bombaci_mulayim
    bombaci_mulayim's avatar
    Erkek
    bu tikkidenen hilkat garibelerini hor goremyin ark.. nede olsa onlarda vatanımızın polyanna ları onlar olmassa kimlerle bu kadar makaramızı yapıcaktık boşverin salın cayıra cimene otlansınlar biz makaramıza bakalım yanlışmıyız dai :D

spiritual love
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bombaci_mulayim
    bombaci_mulayim's avatar
    Erkek
    hay onun a.q :D

spiritual love
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

orta 3 e geçtiğimde ankaraya yeni taşınmıştık. okulum da nurettin ersin diye bir okul. okul havacı lojmanlarının içindeydi ve çoğu öğrenci de lojmanlardandı.

kardeşim ben de asker çocuğuyum ama bunlar gibi tiplrle hiç karşılaşmamıştım. tek muhabbetleri basketbol ve ayakkabı...

futbol muhabbeti yapana "kıro musun olum " diyorlardı.basket konuşuyorlardı alafrangalık taslamak için.

bir de sorsan hepsi bir basket klübündeydi ve nedense kimsenin görmediği mekan ve zamanlarda çok smaçlar başmışlardır:D

basketi sikim gibi oynayan bile en kalitelisinden basket ayakkabısını giyerdi. haydi alıyorsun giyiyorsun bir de neden daha muhabbetini yapıyorsun "yok t-mac 4 çıkmış yok bilmemne".

sonra müzik olarak da rap dinliyorlardı.neden? çünkü yeni bir akım, çok avrupai,çok havalı, rahat falan ya sanki onları yansıtıyor.

bir tane de adam görmedim ki o sınıfta olumlu bir şeye özensin.

biri vardı dedesinin purosunu aşırıp sanki hergün içermiş gibi tuvalette göstere göstere içerdi(sonra kendisini süper bir milliyetçi olan müdürümüz yakaladığında saklamak için delik aradı ama dayak kaçınılmazdı :D)

birkaç tanesi pesimist takılırdı.omuzlar düşük, kafa yana doğru 9 derece açıyla yatık, daha bir bunalımda görünmek için sabah yüz göz yıkanmaz(gece burnundan akmış sümükl gelen vardı okula :D ), kulaklarda cd player, çalan parça genellikle eminem-the way i am,cleaning out my closet... kliplerde gördüğü kadar rapi bildiğinden düşük bel pantalon giyer.hatta büyük beden giyenler de vardı, öğretmenlere bahaneleri de "kahve döküldü babamınkini giydim"...düşük bel giyecek de beyaz donu mu görünecek aaaa millet kıro der sonra ! kendinden pahalı boxerını gözümüze sokmazsa olmaz...

bir kesim bilgisayardan indirdikleri sikten programlarla mix yapardı :D

çoğunluk ayakkabı takıntılıydı ama bir kesimin tek muhabbeti buydu.bunlar sonradan converse özentiliğine geçecek türden arkadaşlardı.allahtan o zamanlar converse özentiliği yaygınlaşmamıştı...

telefon manyağı türler vardı.bunlar zararsızdı.bir köşeye ç.ekilir birbirleriyle oyun oynar birşeyler atarlardı bluetoothtan,kızılötesinden...

bir yıl o sınıfta okudum.inanın adını yıl sonunda sınıfın yarının adını bilmiyordum.zaten oks'ye hazırlanıyordum hiç o tikilerle arkadaş olup bozamazdım düzenimi. ki arkadaş da olamazdık çünkü;

ben ne spor yaparım ne takip ederim .futbol basket fark etmez...

ne yapamadığım bir spor için özel üretilen marka ayakkabılardan alacak kadar savurganım ne de o kadar aptalım...

müzikte tür ayırmam.müziklerin giyime yansıtılmasından hoşlanmam...

işte bunlar ve benzeri sebeplerden dolayı o yıl okulumda kimseye ilişmedim. mutlu muyum mutluyum tabii ki.

arada dışarı çıktığımda o sınıftakilrden tekine rastlıyorum , ne onlar bana yanaşıyor ne ben onlara. adlarımızı bile bilmiyoruz:D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    hocam biraz tikky hunt oyna istersen stres atmak icin :P

The king is bleeding.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yokluğumda yarattığım akımın küçüleceğini düşünmüştüm ama giderek dahada güçlenioruz.

Yürüyün aslanlar.

Anti-tikky!

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    LuCiFeR bunu yazdı:

gün gelecek... devran dönecek... Tikkyler emekçilere hesap verecek!...

slgann bu olsn hocam hadi başara bilirsin biraz daha cesaret... :D

slogan güzel

yazalım duvarlara spreyle

a.q iyi ki benim zamanımda bunlar yoktu.

ookul mu biter ömür mü geçer bunlarla a.q

allah'tan yaşımız geçti evlencez barklancaz yakında da kompile kurtulcaz

recebim senin izindeyiz.ayrılmayız yolundan

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 12797 Toplam Mesaj: 89