Tikilerin Arasında Geçen 2 Haftam Ve İlginçlikler
-
the_impossible bunu yazdı:
-----------------------------tiki olmak demek adam gibi giyinmek, iyi bir arabayla gezmek, pahali yerlerde yemek yemek değildir.iyi bir arabası olana tikky diyemezsiniz marka giyen bi adam a tikky diyemezsiniz.!.asil tiki denmesi gereken sahis bu saydiklarimi begendigi icin yapan degil, ozenti oldugu icin yapan kisidir, kisisel olgunluktan uzaktir. aslen ezik oldugu icin kendini surekli kanitlama ihtiyaci duyar, bunu yaparken de elinde olan tek seyi (yani parasini) kullanir, surekli $ov pesindedir. zaten baska bir sermayesi de yoktur. kendini gelistirmeye gerek duymaz, cok az konuda fikri vardir. ha bak şöleleri de var cogu kisinin oldugu gibi benimde bir cep telefonum var ama tikiyi tiki yapan bi yere gidildiginde bu telefonu cıkarıp alın bunu gotume sokun der gibi masanın ustune en gorunen yere artniyetle koymasıdır.
yani tikky : yaşamaya hakkı olmayan beyinsiz bir kişilik diyebiliriz :)...
-----------------------------kardeş tam anlamıyla anlatmışsın zaten. aynen doğru dediklerin.
özellikle şu cep telefonunu masaya koyan, arabası varsa anahtarını masaya koyan insanlardan tistiniyorum.
bi de parasının hepsini berbere veriyorlar. bunların janjanlı bi telefonları, joleli saçları vardır hep. saçına dokununca biyerine dokunmuş gibi kızarlar. bende zevk alırım onların saçını bozmaktan.
yani onlar heryerde :s
-
bence super ortama dusmussun
tam benlik bir yermis t.ssk gecip anlatmak icin birebir.
-
acaba bu forumdada tikky varmı ? cinsiyet hanesine bide tikky seceneği koysanız şekilli olur kanımca ...
-
gerçek hayatta rastlamadım ilk okulda vardı ama zaten onlardan çok kopuktum bilmiyorum.. ama nette çok karşıma çıkıyorlar oturduğum yerde deli oluyorum krize giriyorum karşımda olsa patlatıcam beynini :| ama eğlenceli bi kaç basit dünya görüşünü anlatınca aaaay diye cümleye başlayıp süpeeersiin aaaşık oldum sanaaa diye bitiriyolar ehehe 1 gram akıl yok :D
-
smartsecure bunu yazdı:
-----------------------------acaba bu forumdada tikky varmı ? cinsiyet hanesine bide tikky seceneği koysanız şekilli olur kanımca ...
-----------------------------tikky diye cinsiyetmi olur :|
-
Karaktersiz ozenti kisilik. Bazilari sahip olmadiklari seylere dahi sahip olduklarini anlatirlar.
-
benim de lisede sınıfın erkekleri kroydu kızları tikky..
Kızlardan bi tane halk çocuğu vardı ben onla takılıyodum hep :D
-
abi onları boş bırakmaya gelmez. tiki olmak sürekli yayılıyosa demekki baskın oluyodur. bizde tikilere bastıralım insanlar tiki olmaktan ya çekinsin ya korksun ya da onun ii bişi olmadığını anlasın.
taşak geçek,laf sokak,hatta dövek.
-
smartsecure bunu yazdı:
-----------------------------acaba bu forumdada tikky varmı ? cinsiyet hanesine bide tikky seceneği koysanız şekilli olur kanımca ...
-----------------------------
Neye göre tikky ?
Kime göre tikky ? -
smartsecure bunu yazdı:
-----------------------------
olmazmi yonetim mod bolumunde bile tikky var ama gizlilik esas o yuzden ornegin Fistandantilus un ismini veremem