folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder TSK'da Neler Oluyor !!!!!!!!!!!

TSK'da Neler Oluyor !!!!!!!!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AK parti suçu TSK'ya atma çabası içine girmiş ve yine tsk'yı karalama kampanyası başlamıştır arkadaşlar... 

http://www.frmtr.com/guncel/3497409-sehit-babasi-soruyor-15-gunluk-asker-semdinliye-gonderilir-mi.html

bu tür haberlere inanmayın.Haberde 15 günlük asker deniyor ama aynı zamanda 5-6 ay önce izne geldi deniyor.. haberler kurmaca..Cemaat yine puştluk peşinde.. Kanmayın böyle haberlere...  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Yasa numarasını hatırlamıyorum anca

AKP HÜKÜMETİNİN ALDIĞI KARARA GÖRE TERÖRİST ATEŞ AÇMADAN, TESLİM OL İHTARI YAPMADAN ASKER ONA ATEŞ AÇAMAZ. BOŞUNA TSKYA YAMAMASINLAR.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmece
    bilmece's avatar
    Erkek

bencede hepsi politika TSK istese 30 günde siler.

edit: siler ama şuanki yasalara aykırı olarak.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

çok sinirlendim ya böyle şeyler yazmak la biyere varamayız.yazdıklarımı geri alıyorum.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

SeRDaR bunu yazdı:

Hükümetin Suçunu şimdide Tsk ya atmaya çalışıyorlar herkes kendini nasıl sıyırmaya çalışıyorvay anasını heronlar görmüş ses çıkartmamışlar taraf gazetesi tarzı haberler daha öncede öyle dendigördümördü alakasız biryerin görüntüleri çıktı

hoca s*ktir git devletinide s*kerim tsk nı da adamların elinde onca silah var onca ekipman var hiç biri bi bok yapamıyo. o silahlar benim elimde olsun allahıma kitabıma 50 kişi ile temizlerim hepsini tsk mı yapamıyo benim yapabileceğim şeyi hepsinin arkasında bi piç var devletyininde tsk nında.

yuru be engin dağlar senindir. 50 bile gerekmez 25 yeter. Dunyanın en buyuk devletleri bu şerefsizlere lojistik destek verdikçe, bu terör sorununun arkasında derin devlet oldukca boş dagları bombalar dururuz.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

Şu yorumlara bakıyorum'da adam akıllı ya 2 tane yada 3 tane yorum var.

küfür eden şahsiyetler kime küfür ettiğinizin farkında mısınız?

Sanki bu vatanın milleti değilsiniz, Sanki TSK da yıllarca görev yapmış her türlü taktik ve stratejilerini yemiş yutmuş gibi yorumlar yazıyorsunuz kulaktan dolma bilgiler ile.

Küfür edecek o kadar adam var iken siz kalkıp Devlete küfür ediyorsunuz, TSK ya küfür ediyorsunuz ayıp ya. Kendinize gelin ve Vatanı Vatan yapan değerlerimize biraz olsun saygı duyun güvenin. Dolduruşa oyuna gelmeyin. 

Neden Ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

Hükümetin Suçunu şimdide Tsk ya atmaya çalışıyorlar herkes kendini nasıl sıyırmaya çalışıyorvay anasını heronlar görmüş ses çıkartmamışlar taraf gazetesi tarzı haberler daha öncede öyle dendigördümördü alakasız biryerin görüntüleri çıktı

hoca s*ktir git devletinide s*kerim tsk nı da adamların elinde onca silah var onca ekipman var hiç biri bi bok yapamıyo. o silahlar benim elimde olsun allahıma kitabıma 50 kişi ile temizlerim hepsini tsk mı yapamıyo benim yapabileceğim şeyi hepsinin arkasında bi piç var devletyininde tsk nında.

Ağır gel biraz. Bilgisayar oyunumu zannettin?

O kadar kolaydı ya git yap o zaman, o kadar güçlüsün madem silahı da bulursun adamı da. Küfür ettiğin kurumlar senin yaşadığın Ülkenin tam kendisidir ki ben kendi Ülkeme küfür ettirmem asla.

Neden Ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Vakit, Taraf gibi gazetelerin amacı TSK'yı karalamak olsa da bunlara kulak tıkayamayız. TSK'yı karalamak amacıyla içerdeki kirli işlerin ortaya dökülmesi bunların yalan olduğunu göstermez. Bunların yaptığı birçok haber sonrasında askeri mahkemeler ilgili kişileri tutukladı. Aslında bunlar TSK'nın kendi bünyesindeki hainleri  temizlemesi açısından işe yarıyor. O da ayrı konu. Sevmesekte ön yargıyla yaklaşıp bunları görmemezden gelemeyiz. Bu ülke hergün değerlerini yitiriyor. Bir insan kolay mı yetişiyor? Birilerinin maşası olup vatan millet sakarya duygularıyla gaza getirilip göz göre göre ölüme gitmek aptallık olsa gerek.

Bunca yıl eğitim görmüş belki ileride büyük işler yapacak insanlar 3-5 çapulcu kurşunuyla şehit oluyor. Ne ocaklar söndü. Ama ortada birşey yok.  karayılan yıllardır kandil dağında. Bir sürü kampları var. Radyoları var. Telsizleri var. Gazeteciler eliyle koymuş gibi bulup röportaja gidiyor. TSK bulamıyor? Merkezi vurmak yerine gelen 3-5 çapulcuyla dalaşıyorız. Bataklığı kurutmak yerine sivrisinek avlıyoruz. Bu mantığa amaç eden her şehit malesef bok yoluna gitmiştir.

Senin bunca aktif personelin, uçağın, tankın, silahın var. Topla binlerce adamı git vur. 100 şehit mi veririz 200 şehit mi veririz. Bilmem. Fakat en az 1000-2000 indirmeden dönmeyiz. Yok ABD izin vermiyormuş yok Irak kürt yönetimiymiş. Yaşamayın daha iyi. Bunu bile çözemiyorsak yıkın devleti gidin. Kimden korkuyorsunuz? Bu bölgenin lideri Türkiye.

Daha ne zamana kadar susacağız? Aslında bunların sebebi halka TSK eleştirilmez, eleştirenler vatan hainidir diye fikirlerin dayatılması. Bu zamana kadar komutanların, paşaların birçoğu garibanları ateşe atarak gününü gün ettiler. Hangi tatil beldesine gitseniz. En güzel yerden toprak kapmışlar. TSK'ya eğlence yeri yapmışlar. Kahraman komutanlar, askerler doğuda maşa olarak kullanılırken birileri eğlence peşindeler. Gözünüzü açın artık. Bunları görmek için vakitçi, tarafçı olmaya gerek yok. At gözlüklerinizi çıkartın. En basitinden Baykal videosu gibi net bir konuda bile kaç kişiyle burda anlaşamadık. Yokta yok. Bir taraf yobaz, öbür taraf kendi tarafını savunacak diye olanları görmezden geliyor. Halk TSK'ya tepki gösterse o zaman seve seve bu sorunu çözmek için adım atacaklar. Hükümet konusuna gelince. Kim takar hükümeti? Ülke başbakanını bile sallandırmaya, onbinlerce insanı hapislere tıkmaya gücü olan TSK hükümetten mi korkuyor? Yoksa yanlış eller tarafından mı ele geçirildi bilinmez. Fakat şu yönetimle birbok olmayacağı kesin. Genelkurmay başkanı emekli olup gideyim zihniyetiyle gelmiş. Hükümetin durumu zaten malum. Onlarla iş olmaz. Halkın son umudu Işık Koşaner. O da bekleneni veremezse aynen devam. Böyle vatan millet sakarya diye bok yoluna gidersiniz. 1 gazetenin 3. sayfasında küçücük yere atarlar. Cenazenize 200-300 kişi gelir. 3-5 çakma slogan atar. Bir daha sizi hatırlayan dahi olmaz. En önemlisi şehit olmanız da bir boka yaramaz. Ortada çözülen birşey yok çünkü.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

JeremYC30 bunu yazdı:

O kadar kolaydı ya git yap o zaman, o kadar güçlüsün madem silahı da bulursun adamı da. Küfür ettiğin kurumlar senin yaşadığın Ülkenin tam kendisidir ki ben kendi Ülkeme küfür ettirmem asla.

dostum sen devletine küfür ettirmiyosun haklısın bende küfür ettirmem etmemde..

ama senin devletini dışardan çatr çutur sikmelerine bişi dyemiyosun neden?

biz bunu konuşuyoruz burda tsk da artık dış güçlerin oyuncağı olmuştur bunun üstüne denilecek laf yoktur arkadaş.

ulan senin askerini, senin evladını orospu çocukları öldürüyolar, şehit ediyolar, aq oğulları senin yapacağın iki tane adam gibi mermi atmak, göz boyamak için sallamak değil. ki ozaman kalmayacak sorun morun..

ya delikanlı gibi cevap verin TSK istese 5-10 günde bu orospu çocuklarının kökünü kazıyamazmı? anasını bile siker..

yapmıyosa ben böle ordununda hükmetinde ....

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

JeremYC30 bunu yazdı:

dostum sen devletine küfür ettirmiyosun haklısın bende küfür ettirmem etmemde..

ama senin devletini dışardan çatr çutur sikmelerine bişi dyemiyosun neden?

biz bunu konuşuyoruz burda tsk da artık dış güçlerin oyuncağı olmuştur bunun üstüne denilecek laf yoktur arkadaş.

ulan senin askerini, senin evladını orospu çocukları öldürüyolar, şehit ediyolar, aq oğulları senin yapacağın iki tane adam gibi mermi atmak, göz boyamak için sallamak değil. ki ozaman kalmayacak sorun morun..

ya delikanlı gibi cevap verin TSK istese 5-10 günde bu orospu çocuklarının kökünü kazıyamazmı? anasını bile siker..

yapmıyosa ben böle tsk nında hükmetinde ....

Benim TSK eleştirilerine bir lafım yok ki her zaman eleştiriyorum, fakat ne demek s. devletide TSK yıda ?

Türkiye'ye küfür ediyor adam, Bende ettirmem diyorsun ama söylediklerin ile yaptıkların çelişiyor. Adam açık açık küfür etmiş, doğru düzgün eleştirmesini yorum yazmasını bilmiyorsa yazmasın.

Neden Ben?
Toplam Hit: 11977 Toplam Mesaj: 78