folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder TSK'da Neler Oluyor !!!!!!!!!!!

TSK'da Neler Oluyor !!!!!!!!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

ne dediğimi açıklıyorum ama one minute

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

http://video.milliyet.com.tr/Sehit-agabeyinden-Basbakana-agir-sozler_1_41004.htm?auto=1

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

chaigg bunu yazdı:
    -----------------------------

lütfen sunu okuyunuz.

şu anda çok yakın arkadasım bingöl pülümürde (5 askerin şehit oldugu yer ) ve bu adam bırak kuru sıkı silahı bıçağı bile tutmayı bilmiyor. ve şimdi ilginç kısmı bu adamı roket atar çavuşu yapmışlar yetmedi piyade komando oldu. simdi bu adam oralarda ölürse bunun sorumlusu benim gözümde askerdir devlettirde ve suanki başta olan adamların hepsinin cümle alem diyorum. adamlar gözgöre göre ölüyor. Allahaskına ölenlere bir bakın. hepsi tertemiz yüzlü.

ve suraya yok vakit miş tarafmıs zamanmıs hepsinin amk. zaten medyanın genelinin ne mal oldugu belli.

daha önemli bir bilgi ise iskendurundaki şehit olayında, teröristler sınırdan bir gün önce giriş yapıyolar. ve asker üst rütbelerine bildiriyor. Ancak gelen cevaba bakın-> "dokunmayın" ve sonrasındaki olaylarıda gördük zaten. 1 gün sonra 7 asker şehit.

abicim açın gözünüzü yok devlete güvenim sonsuz yok tsk ya güvenim sonsuz. hani dısarda normal güncel hayatını yaşayan hırsızlık yapan çalan cırpanlar bile gözümde daha namuslu. bir tanesine günahımı vermem o kadar güvenim kalmadı. ve bu sölediklerim sonuna kadarda dogrudur. yok şöleymiş böylemiş diyip gazate küpürlerini koymayın önüme. söyleyenler su anda görev yapan samimi arkadaslarım.

TSK nın er dağıtımı zaten Rütbeli subaylar tarafından hala tartışılıyor ve dağıtım sistemi değişecektir, bunun ile ilgili bilgileri araştırabilirsin ( internetten araştıma yapmama koşulu ile).  

Dediğim gibi TSK ya değil içindeki satılmışlara güvensizliğiniz olabilir ama TSK dediğiniz zaman bütün erleri, astsubayları, subayları içine katarsınız ki bu büyük bir facia olur. 

Türkiye ile Herhangi bir ülke arasında savaş çıktığında da böylemi diyeceksin ben TSK ya güvenmiyorum beni bile bile ölüme gönderecekler gitmeyeceğim ben? yoksa Vatan sağolsun gider çarpışırız uğrunamı diyeceksin?

eğer ikincisini seçersen zaten TSK ya güveniyorsun demektir.

Çünkü Vatan = TSK dır. TSK olmazsa bu vatanda olmaz. Araştır getir şu şöyle yapmış de isim ver gel burada TSK içindeki şerefsizlerin hepsini konuşalım tartışalım gücümüz yeterse gerekli makamlara şikayet edelim. eminim ki gereğini yapacaktırlar.

Tekrar ediyorum TSK güvensizliği diye birşey bence söz konusu olamaz olsa olsa içindeki satılmış işbirlikçilerine güvenim yok olabilir. 

Neden Ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

benim dediğim şey ; o tarihte yaşamadım , bilmiyorum soykırım varmı yokmu sadece Türk olduğum için olmadığına inanıyoru. Hata dediğim şey soykırım değil , soykırım yaptılar dedirticek her ne yaptılarsa o.

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

JeremYC30 bunu yazdı:

chaigg bunu yazdı:

lütfen sunu okuyunuz.

şu anda çok yakın arkadasım bingöl pülümürde (5 askerin şehit oldugu yer ) ve bu adam bırak kuru sıkı silahı bıçağı bile tutmayı bilmiyor. ve şimdi ilginç kısmı bu adamı roket atar çavuşu yapmışlar yetmedi piyade komando oldu. simdi bu adam oralarda ölürse bunun sorumlusu benim gözümde askerdir devlettirde ve suanki başta olan adamların hepsinin cümle alem diyorum. adamlar gözgöre göre ölüyor. Allahaskına ölenlere bir bakın. hepsi tertemiz yüzlü.

ve suraya yok vakit miş tarafmıs zamanmıs hepsinin amk. zaten medyanın genelinin ne mal oldugu belli.

daha önemli bir bilgi ise iskendurundaki şehit olayında, teröristler sınırdan bir gün önce giriş yapıyolar. ve asker üst rütbelerine bildiriyor. Ancak gelen cevaba bakın-> "dokunmayın" ve sonrasındaki olaylarıda gördük zaten. 1 gün sonra 7 asker şehit.

abicim açın gözünüzü yok devlete güvenim sonsuz yok tsk ya güvenim sonsuz. hani dısarda normal güncel hayatını yaşayan hırsızlık yapan çalan cırpanlar bile gözümde daha namuslu. bir tanesine günahımı vermem o kadar güvenim kalmadı. ve bu sölediklerim sonuna kadarda dogrudur. yok şöleymiş böylemiş diyip gazate küpürlerini koymayın önüme. söyleyenler su anda görev yapan samimi arkadaslarım.

TSK nın er dağıtımı zaten Rütbeli subaylar tarafından hala tartışılıyor ve dağıtım sistemi değişecektir, bunun ile ilgili bilgileri araştırabilirsin ( internetten araştıma yapmama koşulu ile).  

Dediğim gibi TSK ya değil içindeki satılmışlara güvensizliğiniz olabilir ama TSK dediğiniz zaman bütün erleri, astsubayları, subayları içine katarsınız ki bu büyük bir facia olur. 

Türkiye ile Herhangi bir ülke arasında savaş çıktığında da böylemi diyeceksin ben TSK ya güvenmiyorum beni bile bile ölüme gönderecekler gitmeyeceğim ben? yoksa Vatan sağolsun gider çarpışırız uğrunamı diyeceksin?

Çünkü Vatan = TSK dır. TSK olmazsa bu vatanda olmaz. Araştır getir şu şöyle yapmış de isim ver gel burada TSK içindeki şerefsizlerin hepsini konuşalım tartışalım gücümüz yeterse gerekli makamlara şikayet edelim. eminim ki gereğini yapacaktırlar.

Tekrar ediyorum TSK güvensizliği diye birşey bence söz konusu olamaz olsa olsa içindeki satılmış işbirlikçilerine güvenim yok olabilir. 

hocam benim demek istedigimde o zaten birileri varki olması gerken durumları engelliyor ve her gün sehit haberi alıyoruz. yoksa yani yükü herkese bindirmek dogru olmaz.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

chaigg bunu yazdı:

JeremYC30 bunu yazdı:

chaigg bunu yazdı:

lütfen sunu okuyunuz.

hocam benim demek istedigimde o zaten birileri varki olması gerken durumları engelliyor ve her gün sehit haberi alıyoruz. yoksa yani yükü herkese bindirmek dogru olmaz.

Hocam olayın ana fikrini çok güzel vurguladın teşekkür ederim 

"

yükü herkese bindirmek dogru olmaz."

ellerine sağlık TSK ya güvenim yok diyenler küfür edenler rica etsem ilk önce bunu okusun ondan sonra karar versin; 

TSK güvensizliği mi? yoksa içindeki şerefsizlere güvensizlik mi? Çünkü bu yazıları askere gitmeyen yada askere gidecek insanlar da okuyor. Kötü örnek oluyor bazı yazılar. 

Neden Ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

yalan haber a.q. askeri istihbarat kesindir, ulaşan istihbarata göre yapılacaklar kesindir, herşey talimnamelerle yürür tsk da. kimse g.tünden element uydurup ona göre hareket edemez görevden alınırsın, yargılanırsın, atılırsın. ahmet mehmet kafasına göre iş yapamaz, x noktadan terörist girdi dendiği anda en yakın hazır kıta (niteliğine göre jandarma komando veya komando veya öhd ye bağlı timler) olay yerine intikal ettirilir, veya unsurlar havadan vurulur, şimdi benim bilmemkim yakın kaynaktan aldığım çok güvenilir habere göre istanbulda bir nükleer bomba patlayacaktı son anda erdoğana bağlı özel ekip engelledi, inanmıyormusunuz ayıp a.q. lütfen inanın. at yalanı s.k.yim inananı. :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

yalan haber a.q. askeri istihbarat kesindir, ulaşan istihbarata göre yapılacaklar kesindir, herşey talimnamelerle yürür tsk da. kimse g.tünden element uydurup ona göre hareket edemez görevden alınırsın, yargılanırsın, atılırsın. ahmet mehmet kafasına göre iş yapamaz, x noktadan terörist girdi dendiği anda en yakın hazır kıta (niteliğine göre jandarma komando veya komando veya öhd ye bağlı timler) olay yerine intikal ettirilir, veya unsurlar havadan vurulur, şimdi benim bilmemkim yakın kaynaktan aldığım çok güvenilir habere göre istanbulda bir nükleer bomba patlayacaktı son anda erdoğana bağlı özel ekip engelledi, inanmıyormusunuz ayıp a.q. lütfen inanın. at yalanı s.k.yim inananı. :|

nediyosun sen yalancımı ?  adam götünden element mi uyduruyor amk ? valla arkadas ben askere gitmedim hani bu tarz muabbetleride bu zamana kadar ne babamdan nede amcamdan nede dayımdan duydum cünkü olmamıs böle bişi olsa cıkar söleylerdi. ama yeni tayfa askere gidenlerle konus o zaman. ayrıca yalan diyip burda üzerime karalama yapma.adam zaten enterasan bir olay olmus gibi anlatmıyorki  onların görevlerine hedeflerine hipnoz olmus. adam elindeki silahı sanki oyuncak sanıyor öle değişmiş. aynı senin dediğin gibi talimatlara göre hareket ediyorlar. ama gelip burda at yalanı felan muabbeti konusma. elime ne gecicek amk yalan atim. olanı sölüyorum. hiç olmazsa gazetelerden duymadıgım için daha bir eminim.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

JeremYC30 bunu yazdı:

ya arkadaşım bak TSK dan bahsediyoruz. yapamayacağı iş yok.

içindeki şerefsizler bu kurumu yürütyosa eğer, değil sen ben, bütün ordu seferber olsa nafile, TSK çöküşte demektir.

benm Orduya artık güvenim azalıyo. çünkü Orduyu idare edenlerden bi açıklama, bi karşı tepki, bi yıldırma göremiyoruz. anlıyomusun?

er lerin, astsubayların, cartların curtların yükümlü olduğu görev, üstlerinin emirlerini uygulamaktır.

şerefsizlerin emirlerini uygulamakda bunları doğruyo. teröriste teslim ol uyarısı ne demektir biradeR? orospu çocuğu belkide teslim olmadan önce onlarca askerimize kurşun sıktı, şehit etti. sıkacaksın kafasına af yok olmamalı. askerimiz ölür, anne-baba bütün Türk halkı lanet eder ağlar, ama o teröristlere yinede bişey olmaz..

olması gerekiyo. eğer olmuyosada k. bakmayın benim güvenebileceğim kimse yoktur. ben daha düne kadar Ordunun bildiği bişey vardır diyodum hep bunu dedim sabır ediyolar dedim yapıcaklar bişey bekliyorum Ordu boş durmaz dedim. ama yanıldım boş duruyo..

önceki msjlarımada düzenleme olsun TSK güvensizliği demiyeyim yanlış olur Ordu güvensizliği..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

chaigg bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

nediyosun sen yalancımı ?  adam götünden element mi uyduruyor amk ? valla arkadas ben askere gitmedim hani bu tarz muabbetleride bu zamana kadar ne babamdan nede amcamdan nede dayımdan duydum cünkü olmamıs böle bişi olsa cıkar söleylerdi. ama yeni tayfa askere gidenlerle konus o zaman. ayrıca yalan diyip burda üzerime karalama yapma.adam zaten enterasan bir olay olmus gibi anlatmıyorki  onların görevlerine hedeflerine hipnoz olmus. adam elindeki silahı sanki oyuncak sanıyor öle değişmiş. aynı senin dediğin gibi talimatlara göre hareket ediyorlar. ama gelip burda at yalanı felan muabbeti konusma. elime ne gecicek amk yalan atim. olanı sölüyorum. hiç olmazsa gazetelerden duymadıgım için daha bir eminim.

hojam bsg diyorum butonu olsa elli kere basmıştım, git önce askerlik yap. talimnameler üzerinde çalış öyle konuş, kkk nın 9 tane talimnamesini zorunlu okudum uygulamalarını gördüm, kısmen uygulattım, isteseydim orduda kalır ömrümü verir yarbaylığa kadar giderdim harp okulu mezunu olmadığım için yarbaylıktan öteye daha fazla yükselemeyeceğimden ve vatan millet edebiyatına ömrümü veremeyeceğimi anladığım için ve rahat bir hayatı seçtim sivil yaşamı tercih ettim. kkk ile ilgili saçma yorum ve haberler görünce kan beynime sıçrıyor, sanki orası kuralsız işleyen dingonun ahırı :| rütbeliler yukarıdan aşağıya gelişi güzel emirlerle işi idare ediyor :| talimnameler dışına çıktığın anda oyulursun bir silah temizleme olayı yüzünden 8 subayın mahkemeye verildiğini gördüm ki sen kalkıp istihbarat alındı da bir şey yapılmadı iddiasındasın. yok böyle bir şey.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 12672 Toplam Mesaj: 78