folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder TSK'da Neler Oluyor !!!!!!!!!!!

TSK'da Neler Oluyor !!!!!!!!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

Tarantula bunu yazdı:
    -----------------------------

Kimse kendi ordusunu durduk yere karalamaya ve hainlikle vesaire ile suçlamaya çalışmaz! O beğenmediğiniz gazeteler gerçekleri örtüyorlar diye yıllardır bas bas bağırıyor da kimse dinlemiyor. Alın size bir yıldır askeriyenin  eşelendikçe çıkan pislikleri. O yorum yazan arkadaş laflarına dikkat etsin öyle "s...ğimin" falan yazmasın klavyeden delikanlılık olmuyor.

Kimse de suçu tutup abd'ye yok israil'e yok bilmem kime atmasın. Bizim istihbarat uçağımız o. Satın alındı ve hatta ondan birkaç tane daha var (tam sayısını bilmiyorum). Bziim abd'den aldığımız istihbarat o uçakların görüntüleri değil canım kardeşim. O uçakları TSK kendi elleriyle uçuruyo, indiriyo, gezdiriyo. İstihbaratı da bir şekilde birileri tarafından görmezden geliyosa bu boku da kendi yiyo. Kimse buna karışmıyo. Zaten bugün TSK'ya biri karışıp bir şeyini engellese kıyameti koparırlar. Irak yetkilileri o kadar "girmeyin sınırlarımıza" dedi, abd'de arkasında durdu "sınır ihlali oluyor" diyerek hangi komutan, hangi paşa dinledi? Hiçbiri dinlemez ve dinlememesi gerekir zaten.

Ama o görüntülere rağmen o bilgilere rağmen operason yapmayan ve yaptırmayanların bulunup idam edilmesi gerekir. Bırak hapis yatmayı. Sonra elalem çıkıyo delikanlı gibi yok hükümet yok bilmem ne. Sanki başbakan bakıyo ilgileniyo heron uçaklarla. Gidin kime kızacaksanız ona kızın. RTE bu ülkenin Başbakanıdır!

Sizi savunmak için İsrail'e demediği kalmadı. Sizin için gidiyo onca ülkeye ve hatta giderken iş adamlarını götürüyo yanında. Yorulmak bilmeden ülkeden ülkeye geçiyo. Gidip başka ülkelerin başbakanlarının önünde ceketini iliklemeye gitmiyo. Hak ettikleri cevabı vermeye gidiyo.

İster beğenin ister beğenmeyin ama saygısızlık yapmayın. Yanlış gördüğğünüz kısmı varsa yanlışı ve olması gerekeni yapın. Küfür hakaretle bir yere varılmaz.

Burda yazdığınız şeyler gibi birçok arkadaşımdan cümleler işittim. Öyle koyu bir AKP'ci değildim ama onlar yüzünden ölümüne bağlıyım artık. Hangisi başa geldi de daha iyisini yaptı onu söyleyin önce! Anca çamur at. Say, söv gitsin. İşine gelmedi mi söv! Ne güzel memleket bee.

Biz Ecevit'i sevmezdik ama hiçbir zaman böyle yapmadık. Hatta yapanı da uyardık. Adam gibi yazı yazın kalp kırmayalım! Herkes açarsa ağzını elbet birgün bizde açarız..

bu adam ülkenin yarısından oy aldıda geldi o koltuğa onun görevi o zaten bu ülkeyi daha ileriye taşımaya çalışmak işi o yani onun ayda 20000 tl alıyo adam işini yapıyo diye haşa peygamber gibi davranmamızımı bekliyosun onu yapmak zorunda zaten hem gittide ne yaptı onu merak ediyorum altında devletin uçağı devletin arabası kolunda hanımı çocukları brezilya arjantin arabistan gezdi geldi yanındada 3  5 kendine bağlı iş adamı götürdü onları zengin etti getirdi neymiş delikanlıymış van minüt demiş israile sert çıkmış bu ülkenin askerine çuval geçirdiler gık dedimi askerini öldürene abi deyip karşılamadımı kurşun sıkanları karşılamadımı 93 ten  buyana bak bakalım hangi hükümet bundan daha kötü olmuş kötü olduğu halde kötünün iyisi deyip millet hala savunuyo hangi kötü bu ülkede terörist karşıladı sende onu söle al işte din iman deyip milletin gözünü boyamak için filistine gemi gönderdin öldürttün insanları sonra o cemaat denilen insanların oylarını almak için israile 3 5 laf geveledin ne oldu kaç asker şehit oldu kaç ocak söndü tsk hesap versin siz kimsiniz bu ülkeyi korumak için canını verenlerden hesap istiyosunuz gidin kime daha çok bağlanmak istiyosanız bağlanın pkk piçlerini karşılayın onlara abi deyin askerede hain damgası vurun bide iftira atıyosunuz ihmal varmıydı istihbarat eksikliğimi var amerikayla istihbarat anlaşması yapan kim tayyip değilmi bu işin sorumlusu kim oluyo tsk mı el elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış siz daha çok istihbarat beklersiniz amerikadan şurdan burdan jitemmci deyip istihbaratçı deyip milleti hain diye hapse atarsanız daha çok şehit verir bu ülke  

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Terörsit grubunu köylü ya da çoban sandılar

T24 - Hakkâri'nin Şemdinli ilçesindeki Gediklitepe mevkiinde bulunan askeri üsse terörsitlerce önceki gün (18 Haziran 2010) sabaha karşı 02:00 sularında gerçkleştirilen saldırıda şehit olan askerler için Van'da düzenlenen törenin ardından, Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ, baskına uğrayan Tekeli Hudut Tabur Komutanlığı'nı ve buradaki mevzileri ziyaret etti. Erdoğan ve Başbuğ'a harita üzerinde saldırı ile ilgili brifing veren Tümgeneral Gürbüz Kaya, 23:30 sularında alınan görüntüler doğrultusunda bölgenin topçu ateşine tutulduğunu ancak karşılık verilmeyince grubun çoban ya da köylü olabileceğinin düşünüldüğünü söyledi. Başbuğ, saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı terörsit grubunun sayısını basın yer aldığı gibi 250 değil 57, saldırıyı da 23 terörsitin gerçekleştirdiğini açıkladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün (18 Haziran 2010) teröristlerin baskınına uğrayan Tekeli Hudut Tabur Komutanlığını ziyaret etti.

Başbakan Erdoğan, Van'da şehit askerler için düzenlenen törenin ardından, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atilla Işık, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay ile helikopterle Şemdinli Tekeli Bölgesindeki Tabur Komutanlığı'na geldi.

Burada Tümgeneral Gürbüz Kaya tarafından saldırı ile ilgili bölge haritası üzerinde brifing verildi.

'Terörsitler ilk anda çoban ya da köylü sanıldı'

Saldırı gecesi 23:30 sularında ilk görüntülerin alındığını, bu saatten itibaren görüntü alınan bölgelere topçu atışı ve diğer ağır silahlarla ateş edildiğini belirten Tümgeneral Kaya, ilk alınan görüntülerde ateşe karşılık verilmediği için bu görüntülerin çoban, köylü ya da kaçakçı olabileceğinin düşünüldüğünü kaydetti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ da bazı basın organlarında baskını gerçekleştiren terörist sayısının 250 civarında olduğu bilgisine yer verildiğini anımsatarak, bunun gerçeği yansıtmadığını, ''Bu rakamın doğru olmadığını'' söyledi.

'23 kişilik terörsit grup saldırdı'

Orgeneral Başbuğ, 57 kişilik bir saldırı grubunun bölgeye geldiğini, 23 kişilik terörist grubun da saldırıyı gerçekleştirdiğini söyledi.

Brifingin ardından Başbakan Erdoğan, tugay içindeki gazinoya geçerek, çatışmada hafif yaralar alan gazilerle bir araya geldi. Gazilerle yakından ilgilenen Başbakan Erdoğan'a, ayran ikram edildi.
    Başbakan Erdoğan daha sonra teröristlerle ilk sıcak temasın yaşandığı, sızmaların gerçekleştiği Gediktepe Bölgesini helikopterle inceledi, mevzileri ziyaret etti.

Erdoğan ve Başbuğ askerlerle öğle yemeği yedi

Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve diğer ilgililerle helikopterle sınırda yer alan umurlu 9. Jandarma Sınır Bölük Komutanlığı karakoluna indi.

Mehmetçiğe sürpriz ziyaret yapan Erdoğan ve beraberindekiler burada, tavuk yahni, çorba, pilav, salata ve karpuzdan oluşan karavanadan yedi.

Başbakan Erdoğan ve Orgeneral Başbuğ'un yemek yediği masada, emekli korucu lideri Mehmet Tahir Tekin de bulundu.

Erdoğan ve beraberindekiler komutanlık binasının avlusunda bir süre askerlerle sohbet ettiler.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Hangi ülke vardır ki başbakanı, genelkurmay başkanı ve 5 tane bakanı, böylesine tehlikeli bir geziye beraberce gider.. Hatırlamak, yanlarında olduklarını göstermek güzel elbette ama yakın tarihte Polonya liderinin uçağı düştüğünde neler olabileceğini gördük.. Bence bu alkışlanması gereken bir olay değil eleştirilmesi ve üzerinde oldukça konuşulması gerekli bir olaydır..

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mortyr bunu yazdı:

CellyM bunu yazdı:

artık TSK yada güvenim kalmadı.

TSK da dış güçlerin oyuncağı olmuştur.

artık Milletimiz (Türk halkı) tek başınadır..

Acı gerçek...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hükümetin görevi tsk ile ilgili özel yasalar oluşturmak ve bütçe oluşturmak gerisi tsk nın işi hükümete atılması yanlış komutan olarak oraya çatışma yerine başbakan mı gitsin yani, inceleme için için gitti gerçi de, demek istediğim tsk nın hep aynı tuzağa düşmesini mantık kabul etmez her seferinde geçiştirme usulü ile basın toplantısı yapıyor, yani orduya taze kan lazım kanaatimce ve sağlam adamlar getirilmeli
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

Tarantula bunu yazdı:

JeremYC30'dan alıntı:

Bence koruduğun kadar şerefli bir insan durmuyor karşında

----------------------------------

Kardeş yazdığın yoruma teşekkür ederim. Herkes senin gibi veya önceki sayfada tartıştığım RaNGeR gibi lafını gerekli yerde kullanmayı bilse ben böyle sert yazmazdım zaten. Dediklerini anlıyorum ve katılıyorum. Ancak senden 1-2 alıntı daha yapacağım:

"18 ay içeride kalıp 13 yaşındaki kızının sevgilisine kadar araştırmak ve bir suç bulmaya çalışmak mıdır?" böyle birşey olduysa ki oldu diyorsun, elbette görmezden gelinecek demiyorum. Benim derdim yanlışların üzeine gidilsin. Sorgulansın. Durduk yere bunu yapıyorlarsa onları da çeksinler içeri sorgulasınlar. Hapse atsınlar.

Yeter ki adalet yerini bulsun. Öyle haysiyetsizlik kimseye yakışmaz. Yanına da kar kalmaz, kalmasını da istemem.

Diğer bir alıntı:

"Sayın Başbakanın etrafındaki bir çok insan ibrani kökenli bu devlette çok güzel yerlerde makamı olan insanlardır"

Hocam bunun aslını astarını bilmem ama ben başımdan geçeni anlatayım sana ona göre de yorum yazayım. RTE aslen nerelidir vs araştırmışlığım yok. Kulaktan dolma bilgim var. Ancak chp - dsp - dyp partilerini tutan (özellikle bu partilerde rastladım bu davranışa) arkadaşlarım belgelerini bile gözleriyle görmüşcesine RTE'nin yahudi olduğunu iddia ediyorlardı ve her fırsatta RTE'nin yaptıklarını israil için ve israil lefine diye nitelendiriyorlardı. Ben aslını esasını bilmediğim için hiçbirine cevap veremiyordum "bilemem, doğrudur" deyip geçiyordum. Şu an olan biteni herkes biliyor. RTE madem yahudi idi neden kalktı ağza alınmayacak sözler söyledi hemde dünyanın önünde hemde bağırarak! Şimdi bu arkdaşlara söylüyorum hatırlatıyorum o laflarını mal gibi kalıyolar ortada. Attıkları iftiranın cezasını çekiyolar.

Gel gelelim bizim konu ile alakasına, yanlış anlama sana iftira atıyorsun diye yazmadım. Eğer tam bir bilginiz yoksa bu konuda yazmayın daha iyi. Gün gelir tüm gerçekler ortaya çıkar. O gün ağlayanlar sadece yalancılar olur.

Yoksa dediğine lafım yok, olabilir. Bir bilgim yok. Şüphelenirim, sorgularım.

Ergenekon konusunu bir türlü tam anlayabilmiş değilim zaten çok dallı budaklı geliyo bana. Tek istediğim vatanın milletin bekası. Gerisinin Allah belasını..

Alıntı:

Şunu da eklemek istiyorum 300 milyar dolardan falan bahsetmişsin sonra parasında değilim yazmışsın? böyle çelişki yaratmana gerek yok açıkça söyle,
    O zaman TSK gereksiz, yetersiz. Neden varki zaten? de
     Orda onu demek istemediğimi sende biliyorsun. Bunca sene elbette büyük paralar harcandı ve harcanacak terörden kurtulmak için. Ona lafım yok. Ancak yıllardan beri terör azalmıyor da artıyorsa TSK'da birileri bu parayı hortumluyor bişeyler yapıyor diye düşünürüm. En azından sorgulansın isterim. Hesabı sorulsun. Yoksa bu kadar harcamayla bu kadar asker gücüyle terör falan kalmazdı. Parasında değilim ben evet. Lakin giden şehitler parayla ölçülemez. Kaç bin şehit verdik. 300 milyar doların ta ...

Ranger'dan alıntı:

Bu size yazacağım son yanıt. Çünkü sizinle anlaşamayacağız.

Sana da teşekkür ederim bu arada.  Böyle hararetli bi yazışmada çizgini korudun. Keşke herkes senin gibi olsa.

Uykum geldi yazı okumaktan, yazmaktan :S

Hepimizin derdi aynı vesselam, lakin farklı açılardan bakıyoruz. Ama aslında hiçbirimizin baktığı açıdan gördüğü şeye o kadar inanmaması gerekiyor. Biraz etrafında gezip dolaşmak gerekiyor. Bizde onu yaptık sanıyorum..

Cevap niteliği taşıdığı için bende senden yer yer alıntı yapıp yazacağım;

" "18 ay içeride kalıp 13 yaşındaki kızının sevgilisine kadar araştırmak ve bir suç bulmaya çalışmak mıdır?" böyle birşey olduysa ki oldu diyorsun, elbette görmezden gelinecek demiyorum. Benim derdim yanlışların üzeine gidilsin. Sorgulansın. Durduk yere bunu yapıyorlarsa onları da çeksinler içeri sorgulasınlar. Hapse atsınlar. 

Yeter ki adalet yerini bulsun. Öyle haysiyetsizlik kimseye yakışmaz. Yanına da kar kalmaz, kalmasını da istemem. "

Görmezlikten geliniyor ve gelinecek'de. Sen kalkıp bunlar araştırıldı diye devam eden bir iddia davasında Hakimin Savcının verdiği kararlara dava açamazsın. Öte yandan ergenokon olayı ile ilgili 1-2 yıl boşu boşuna cezaevinde yatanlar zaten haklarını arama yoluna gitmiş bulunuyorlar fakat sonuç olarak davalar kazanılsa bile muhattap kim olacak devletin hakimi savcısı mı? yoksa amerikadan gelen ihbarların kaynağı mı? Açıcası o Sayın Tuncay Güney'in deli saçmalarına inanıp iddianameyi onun anlattıklarına göre şekillendirmek benim mantığımı çok ve çok zorluyor.

Konu sapmayacak şekilde Balyoz'ada değinmek istiyorum;

taraf gazetesi muhabiri olan o mehmet baransu ve ona gönderilen bir bavul dolusu belge, kimse bu belgler nereden geldi, bunlar bir devletin ordusunun yasal belgeleri ve devlet sırları demedi ki o belgelerin çoğu tatbikatlardan ziyade idi. TSK'nın alenen tespitleri içerideki sızmalar oldu. özet olarak belirtmek gerekirse ordunun içinde hangi bir tür şerefsiz bu tarz belgeleri taraf gazetesi gibi vatan hainliği yapan gazeteye ulaştırır ki? 

"Sayın Başbakanın etrafındaki bir çok insan ibrani kökenli bu devlette çok güzel yerlerde makamı olan insanlardır"

Hocam bunun aslını astarını bilmem ama ben başımdan geçeni anlatayım sana ona göre de yorum yazayım. RTE aslen nerelidir vs araştırmışlığım yok. Kulaktan dolma bilgim var. Ancak chp - dsp - dyp partilerini tutan (özellikle bu partilerde rastladım bu davranışa) arkadaşlarım belgelerini bile gözleriyle görmüşcesine RTE'nin yahudi olduğunu iddia ediyorlardı ve her fırsatta RTE'nin yaptıklarını israil için ve israil lefine diye nitelendiriyorlardı. Ben aslını esasını bilmediğim için hiçbirine cevap veremiyordum "bilemem, doğrudur" deyip geçiyordum. Şu an olan biteni herkes biliyor. RTE madem yahudi idi neden kalktı ağza alınmayacak sözler söyledi hemde dünyanın önünde hemde bağırarak! Şimdi bu arkdaşlara söylüyorum hatırlatıyorum o laflarını mal gibi kalıyolar ortada. Attıkları iftiranın cezasını çekiyolar.

Gel gelelim bizim konu ile alakasına, yanlış anlama sana iftira atıyorsun diye yazmadım. Eğer tam bir bilginiz yoksa bu konuda yazmayın daha iyi. Gün gelir tüm gerçekler ortaya çıkar. O gün ağlayanlar sadece yalancılar olur.

Yoksa dediğine lafım yok, olabilir. Bir bilgim yok. Şüphelenirim, sorgularım. "

İlk önce şu yanlış anlaşılmayı düzelteyim; Benim oradaki ibrani kasıtım sayın Başbakana değil zaten, orada " Sayın başbakanın etrafındakiler den bahsettim" özetlemek gerekir ise; Sadece iktidar partisinde değil diğer partilerin bir çoğunda bu ibrani yapılanma mevcutdur. Hatta ve hatta ordu'nun içindeki karar mekanizmasında bile mevcuttur. Aksini ispatlayana çok değerli bir öğretim üyesi hocam'ın onomastik tezlerinden ve makalelerinden alıntılar yapabilirim.

Şimdi senin dediğin gibi Sayın Başbakana çok şeyler denildi yahudi ermeni, kürt asıllı tabi inandırıcı gelmiyor. Sonuç olarak bizler artık kabul etmiş durumdayız isterse rus çıksın yapabilecek hiçbir şey yok,

Ergenekon ile söyledğinede katılıyorum ki o zaten başlı başına bir konu burada yazarsak konu sapar.

" Şunu da eklemek istiyorum 300 milyar dolardan falan bahsetmişsin sonra parasında değilim yazmışsın? böyle çelişki yaratmana gerek yok açıkça söyle,
    O zaman TSK gereksiz, yetersiz. Neden varki zaten? de
     Orda onu demek istemediğimi sende biliyorsun. Bunca sene elbette büyük paralar harcandı ve harcanacak terörden kurtulmak için. Ona lafım yok. Ancak yıllardan beri terör azalmıyor da artıyorsa TSK'da birileri bu parayı hortumluyor bişeyler yapıyor diye düşünürüm. En azından sorgulansın isterim. Hesabı sorulsun. Yoksa bu kadar harcamayla bu kadar asker gücüyle terör falan kalmazdı. Parasında değilim ben evet. Lakin giden şehitler parayla ölçülemez. Kaç bin şehit verdik. 300 milyar doların ta ..."

Hocam burada bir şeye açıklık getirmem gerek " ordu silah istatistiğini yapar alacağı silahları dener tatbikat yapar,  milli savunma bakanlığı ödemesini yapar.  yani burada ordunun hortumlaması diye bir şey söz konusu bile olamaz. Tabi ki bazı ihaleler yada satın alımlar askeriye tarafından yapılır, ki oda en doğal hakkıdır.

Bunun yanı sıra 300 milyar dolar savunma ve saldırı için bence hiçte büyük bir para değil tam tersine bir kaç katı daha fazla yatırım yapılsaydı eğer hem Aselsanı hemde silah fabrikalarını geliştirebilir milletin MP5'ni Grovner marka tabancasını kullanmazdık ( Aselsan'nın gelişmediğini kastetmiyorum sadece 1-2 tane Türk malı tank üretmek ile bu işlerin olmayacağını söylüyorum. Muhakkak silah konusunda seri üretime Ülke olarak geçmemiz şart).

Buradaki 300 milyar dolarlık rakam tamamiyle silah tüccarlarının elindedir bana göre.

Ayrıyetten son satırında seninle tamamiyle hem fikirim. Sonuçta hepimiz Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz bu ordu da bu hükümette bu devlette bizim milli değerlerimizdir, Zaten herkezin aynı şeyi düşünmesini beklersek, koyundan bir farkımız kalmaz. Hepimiz ülkemiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz düşünceler farklı olabilir fakat hepimizin belirtmek istediği anafikir aynı Ülkemizin daha iyi şartlara ulaşması. 

Neden Ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Vakit, Taraf gibi gazetelerin amacı TSK'yı karalamak olsa da bunlara kulak tıkayamayız. TSK'yı karalamak amacıyla içerdeki kirli işlerin ortaya dökülmesi bunların yalan olduğunu göstermez. Bunların yaptığı birçok haber sonrasında askeri mahkemeler ilgili kişileri tutukladı. Aslında bunlar TSK'nın kendi bünyesindeki hainleri  temizlemesi açısından işe yarıyor. O da ayrı konu. Sevmesekte ön yargıyla yaklaşıp bunları görmemezden gelemeyiz. Bu ülke hergün değerlerini yitiriyor. Bir insan kolay mı yetişiyor? Birilerinin maşası olup vatan millet sakarya duygularıyla gaza getirilip göz göre göre ölüme gitmek aptallık olsa gerek.

Bunca yıl eğitim görmüş belki ileride büyük işler yapacak insanlar 3-5 çapulcu kurşunuyla şehit oluyor. Ne ocaklar söndü. Ama ortada birşey yok.  karayılan yıllardır kandil dağında. Bir sürü kampları var. Radyoları var. Telsizleri var. Gazeteciler eliyle koymuş gibi bulup röportaja gidiyor. TSK bulamıyor? Merkezi vurmak yerine gelen 3-5 çapulcuyla dalaşıyorız. Bataklığı kurutmak yerine sivrisinek avlıyoruz. Bu mantığa amaç eden her şehit malesef bok yoluna gitmiştir.

Senin bunca aktif personelin, uçağın, tankın, silahın var. Topla binlerce adamı git vur. 100 şehit mi veririz 200 şehit mi veririz. Bilmem. Fakat en az 1000-2000 indirmeden dönmeyiz. Yok ABD izin vermiyormuş yok Irak kürt yönetimiymiş. Yaşamayın daha iyi. Bunu bile çözemiyorsak yıkın devleti gidin. Kimden korkuyorsunuz? Bu bölgenin lideri Türkiye.

Daha ne zamana kadar susacağız? Aslında bunların sebebi halka TSK eleştirilmez, eleştirenler vatan hainidir diye fikirlerin dayatılması. Bu zamana kadar komutanların, paşaların birçoğu garibanları ateşe atarak gününü gün ettiler. Hangi tatil beldesine gitseniz. En güzel yerden toprak kapmışlar. TSK'ya eğlence yeri yapmışlar. Kahraman komutanlar, askerler doğuda maşa olarak kullanılırken birileri eğlence peşindeler. Gözünüzü açın artık. Bunları görmek için vakitçi, tarafçı olmaya gerek yok. At gözlüklerinizi çıkartın. En basitinden Baykal videosu gibi net bir konuda bile kaç kişiyle burda anlaşamadık. Yokta yok. Bir taraf yobaz, öbür taraf kendi tarafını savunacak diye olanları görmezden geliyor. Halk TSK'ya tepki gösterse o zaman seve seve bu sorunu çözmek için adım atacaklar. Hükümet konusuna gelince. Kim takar hükümeti? Ülke başbakanını bile sallandırmaya, onbinlerce insanı hapislere tıkmaya gücü olan TSK hükümetten mi korkuyor? Yoksa yanlış eller tarafından mı ele geçirildi bilinmez. Fakat şu yönetimle birbok olmayacağı kesin. Genelkurmay başkanı emekli olup gideyim zihniyetiyle gelmiş. Hükümetin durumu zaten malum. Onlarla iş olmaz. Halkın son umudu Işık Koşaner. O da bekleneni veremezse aynen devam. Böyle vatan millet sakarya diye bok yoluna gidersiniz. 1 gazetenin 3. sayfasında küçücük yere atarlar. Cenazenize 200-300 kişi gelir. 3-5 çakma slogan atar. Bir daha sizi hatırlayan dahi olmaz. En önemlisi şehit olmanız da bir boka yaramaz. Ortada çözülen birşey yok çünkü.

Altına İmzamı Atıyorum kardeşim. Eline diline yüreğine saglik.

Daha önce şurada: http://www.tahribat.com/Forum-Semdinlide-Hain-Saldiri-7-Sehit-113127/2/ bende bu konuda yazdım. Daha önce başka Konulardada yazdım.. Ancak ne zaman TSK'yı eleştirsek YOBAZ, GERİCİ, AK PARTİCİ, Tarafcı marafcı oluyoruz.. Gerçekten kimin kör olduğunu herkes anlayacak.. TSK eleştirilmekten çok daha ötesini hak ediyor. Bu millet artık evladını yakinlarini eşini cocuğunu yitirdikten sonra cenazelere giderek " şehitler ölmez, vatan bölünmez " dememeli.. Demeli ki genelkurmay'a çıkarak : " ulan sen benim oglumu neden öldürdün, nasıl öldü? ben sana saglam teslim etmedim mi ? neden sen benim evladımı katlettiriyorsun, nasil neden niye öldü ? " Ve bunlar tek tek ispatlanıp gereken kişiler (Komutanlar, Rütbeliler her kim varsa) Cezalandırıldığı zaman gerçekten Terörle ve Terröristle mücadele de ileriye gidilmiş ve hatta bu iş kökünden bitirilmiş olur.

Çözüm için en fazla 15 madde yazılabilir ve konulur.. Uygulanırsa bu işte biter.. Ancak kimsenin işine gelmez. Sonrada bazı gençler der ki : " vatan sagolsun vatan aşkına bilmem ne aşkına " bırakın arkadaşlar bu işleri.. Siz öldüğünüz zaman Ananıza babanıza kim bakacak ? Sevgilinize, Bacınıza kim sahip çıkacak ? En önemlisi Senin hayatın ne olacak ? Şehit olduktan sonra bir daha mı geleceksin Dünya'ya ? şehit olduktan sonra yada Gazi olduktan sonra herkes sana para mı veriyor  yaşaman sevdiklerini  yaşatman için ?

Arkadaşlar ! Gençler ! Gerçekten VATANSEVERLER ! uyanın artık !! Gerçek TÜRK'Lerin dediği gibi ; Eyy TÜRK Titre özüne dön, Kendine gel, kimin ne olduğunu, kimin gerçekten VATAN SEVER olduğunu , Olmadığını gör !

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
Toplam Hit: 12689 Toplam Mesaj: 78