folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye Kuzey Irağa Girmiş Hayırlı Olsun.

Türkiye Kuzey Irağa Girmiş Hayırlı Olsun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

korebe mi oynuyorlar , kurd medya / basin sitelerinde yok boyle bir gelisme , tum online irak gazetelerinde de yok.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

valla ister inanın ister inanmayın 2 yerden haber aldım ve çok sağlam yerler bunlar birisi hakkını helal et 150. km deyiz basına yansıtılmıyor dedi diğerinide boşverin.

avrupa basını demişsinizde basın masın abd nin elinde zaten ve ayrıca türkiyede basına yansıtılmasını istemiyor.

ayrıca ne ajanım nede istihabaharat amk ama haberi aldığım yer sağlam yer ve nerdeysede 2 hafta olmuş gireli herneyse inanmayabilirsiniz sallıyorumdur belki :D kaynak

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Erkek

xtlan bunu yazdı:
    -----------------------------
    250. km kadar girilmis ve bu gizli tutuluyor.Pek mantikli degil.Bizim medya gizlemeye calissa bile yabanci (medeni avrupa basini!) medya simdiye cingar cikarirdi.Ha dersen ki super gizli bir sey kimsenin haberi yok. o zaman senin kaynak diye belirtmedigin kisi ya seni kandiriyor ya da bundan sonra kaynaklik statusu kaldirilir :)
    Aynen katılıyorum ...Kaldıki hadi bizimkileri susturdular bir şekilde ya kuzey ıraktakiler çoktan çığırtkanlığa başlarlardı...Adamlar bizim askerleri sınırın yakınında gördükleri zaman bas bas bağırıyorlar...Ha bizim hayalet bir ordumuz varsa bak ben onu bilmiyorum...Elalemin hayalet uçağı hayaler gemisi denizaltısı var bizimde hayalet ordumuz vardır belki kimbilir...

Kedidir o kedi...

"Söylesem Tesiri Yok ; Sussam Gönül Razı Değil."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    herseysanal bunu yazdı:

xtlan bunu yazdı:
    250. km kadar girilmis ve bu gizli tutuluyor.Pek mantikli degil.Bizim medya gizlemeye calissa bile yabanci (medeni avrupa basini!) medya simdiye cingar cikarirdi.Ha dersen ki super gizli bir sey kimsenin haberi yok. o zaman senin kaynak diye belirtmedigin kisi ya seni kandiriyor ya da bundan sonra kaynaklik statusu kaldirilir :)
    Aynen katılıyorum ...Kaldıki hadi bizimkileri susturdular bir şekilde ya kuzey ıraktakiler çoktan çığırtkanlığa başlarlardı...Adamlar bizim askerleri sınırın yakınında gördükleri zaman bas bas bağırıyorlar...Ha bizim hayalet bir ordumuz varsa bak ben onu bilmiyorum...Elalemin hayalet uçağı hayaler gemisi denizaltısı var bizimde hayalet ordumuz vardır belki kimbilir...

Kedidir o kedi...

aslında Türkiyenin neleri var ve gücü tam olarak nedir bilmiyorsunuz ben bildiğim kadarı ile tırsıyorum ki bilmediğim neler var neler...

inanıp inanmamakta serbestsiniz ben kesinlikle inanıyorum size kalmış inanıp inanmamak belkide yanlış bilgidir buda bir ihtimal ama ben kesinlikle doğru olduğunu biliyorum.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    yaw inanmayın siz başka bi ırak haberini editlemiş getirmiş :P inş doğrudur dicem ama sanırsam doğru :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leyla
    Leyla's avatar
    Dişi
    hadi ordan kaynak saglammis :D:D Keklemisler seni keklenip baslik aciyorsun :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Mayıs'ın ortalarıydı = T S K Kırmızı Hat'ın 25 kilometre içinde Özel Harekatçıları ile Pkk kamplarını sikmeye başlamıştı..

Zaten girmiştik :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:
    yaw inanmayın siz başka bi ırak haberini editlemiş getirmiş :P inş doğrudur dicem ama sanırsam doğru :)
    olm basına yansımıyorki :D abd den bir kaynakta geçen hafta girmiş demişti kıllanmıştım doğruymuş...

ayrıca abd sivil halkı içeriye doğru çekiyor bu durumda pkk lılar kalıyor ortada hatta 15 bin kişilik düzenli ordu bile kurduklarını da biliyorum :D anlayacağınız işler basından izlediğimiz gibi hiç değil boşu boşuna girmiyor Türkiye ırağa.abd de çekimse oynuyor sen gir ben görmüyorum diyor olay bu.

ayrıca sınıra asker yığma ve tank tüfeklerin neden sınıra yığıldığınıda anlarsınız umarım ben ank konya yolunda oturuyorum ve gündüz bir tankın geçtiğini göremezsiniz fakat gece 3-4 gibi tank mank taşınıyor ankaraya göl başına tabi siz bilmezsiniz bunları :D ben kadar araştırmıyorsunuzdur eminim (:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    C_e_Z_a bunu yazdı:
    Mayıs'ın ortalarıydı = T S K Kırmızı Hat'ın 25 kilometre içinde Özel Harekatçıları ile Pkk kamplarını sikmeye başlamıştı..

Zaten girmiştik :)
    dedigin gibi, 150bin kez girdigimiz gibi, girmis olabiliriz :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Leylaa bunu yazdı:
    hadi ordan kaynak saglammis :D:D Keklemisler seni keklenip baslik aciyorsun :D
    hee tabi :D git hamurla pasta yap sen aldığım yer çok sağlam bir yer.

sallıyorum sanıyorsunuz ama yakında bunun haberini alırsanız bir özür borcunuz olacak :D

Toplam Hit: 11845 Toplam Mesaj: 84