folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye Kuzey Irağa Girmiş Hayırlı Olsun.

Türkiye Kuzey Irağa Girmiş Hayırlı Olsun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Fuzulli bunu yazdı:
    -----------------------------
    lordvader89 bunu yazdı:
    Fuzulli bunu yazdı:

Kayin misin sen ?

Türkler Kuzey Irak'a girse bundan ilk benim haberim olurdu sen yorma kafanı ...zzzzz

vay sayın büyükanıt da burdaymış:D:D nasılsın paşam :D

Milli İstihbarat Teşkilat ' ını eminim duymusundur...Bir az cık istihbarat konusunda meraklı olsaydın anlardın demek istediğimi ...

istihbarata meraklı olmak değil istihbaratın içinde olmakdır mesele öle olcak değilsin a.q yoksa burda deşifre olmazdın :D nese kardeş iyi girdik a.q ilerliyoruz gidiyoruz güneye dogru akıyoruz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ya arkadaşlar istihbarat derin devlet miş falanmış filanmış ilgili bilgim yüksek sayılır ve bu konudaki kitaplarıda okudum ayrıca zaten bir şey yapılacaksa ilgili makamdaki herkes bunu bilir başbakandan istihbaratçısına kadar herkes zaten olayın farkında

basına yansımama sebebide doğudaki pkk yandaşlarının canlı bomba türünden veya buna benzer şeylerden dolayıdır karda yürü iz bırakma olayı bu tarihtede çok gördük bu tür örnekleri neden bir mucize gibi geliyorki size bu tür olaylar zaten hep böyle gelişiyor.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    Fuzulli bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:
    Fuzulli bunu yazdı:

Kayin misin sen ?

Türkler Kuzey Irak'a girse bundan ilk benim haberim olurdu sen yorma kafanı ...zzzzz

vay sayın büyükanıt da burdaymış:D:D nasılsın paşam :D

Milli İstihbarat Teşkilat ' ını eminim duymusundur...Bir az cık istihbarat konusunda meraklı olsaydın anlardın demek istediğimi ...

istihbarata meraklı olmak değil istihbaratın içinde olmakdır mesele öle olcak değilsin a.q yoksa burda deşifre olmazdın :D nese kardeş iyi girdik a.q ilerliyoruz gidiyoruz güneye dogru akıyoruz...

İstersen benim konusmalarıma bir daha bak ben istibahratdanım yada ben MİT ' in uyesiyim demedimki kendimi desifre edeyim :)

İstibarhat 'ın önde gelenlerinin halkı bilincelendirmesi icin bazı siteler var arastır biraz bulursun.Tamam Haksızım  " Türkler Kuzey Irak'a girse bundan ilk benim haberim olurdu sen yorma kafanı ...zzzzz " deyerek biraz abartım :)

Ama inan öyle bi durumda haberim olur hem zaten 1.5 Yıldır Türk Askerleri sınırı ilhal ediyor. 

Toplam Hit: 11865 Toplam Mesaj: 84