Türkiye Kuzey Irağa Girmiş Hayırlı Olsun.
-
www.menewsline.com/stories/2007/june/06_08_1.html
bu haberae bakın biii
nette zaten dolasıyor....
turkey invades iraq diye aratın bakim
-
verdigin haber haziran 2007 nin haberi.
-
allah askerimize peygamber sabrı versin çok zor inanın geri dönememe ana baba bir yandan yar hasreti ama var ya türk bayrağı dalgalandıkça ne ana ne baba ne yar inanın hiçbirşey umrunuzda olmuyorrr hepimiz askerlere dua edelim arkadaşlar
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------Kayin misin sen ?
Türkler Kuzey Irak'a girse bundan ilk benim haberim olurdu sen yorma kafanı ...zzzzz
-----------------------------
yormuyorum ki zaten :D girdiğini biliyorum çünki. -
asi_genclik06 bunu yazdı:
allah askerimize peygamber sabrı versin çok zor inanın geri dönememe ana baba bir yandan yar hasreti ama var ya türk bayrağı dalgalandıkça ne ana ne baba ne yar inanın hiçbirşey umrunuzda olmuyorrr hepimiz askerlere dua edelim arkadaşlar
oraya girenler acemi asker yada 5 - 10 aylık askerler değil zaten kampları öttürüyorlar... -
Fuzulli bunu yazdı:
Türkler Kuzey Irak'a girse bundan ilk benim haberim olurdu sen yorma kafanı ...zzzzz
vay sayın büyükanıt da burdaymış:D:D nasılsın paşam :D -
lordvader89 bunu yazdı:
Fuzulli bunu yazdı:
vay sayın büyükanıt da burdaymış:D:D nasılsın paşam :D
:D -
xtlan bunu yazdı:
verdigin haber haziran 2007 nin haberi.
-----------------------------bende onu belirtmek için adresi yolladım zaten :)
-
lordvader89 bunu yazdı:
Fuzulli bunu yazdı:
vay sayın büyükanıt da burdaymış:D:D nasılsın paşam :D
tek kelime. yıkıldım ;) -
ya zaten ozel kuvvetler uzun zamandir orada ve devamli operasyonlar yapiyorlar, yeni bir haber degil ki bu. TSK nin buyuk capta bir temizlik icin girdigi gibi bir kani uyaniyor topicte, daha dogrusu milletin bekledigi k.iraga yapilacak operasyon gibi...
demek istedigim sey , Turkiye K. Iraga girmis hayirli olsun demek biraz garip kacmis, zaten oradayiz, yeni bir sey degil bu. tipki bugun acilan basliktaki, orayi bombalamaya yeni baslamisiz gibi gosterilmesi tarzinda olmus...