Türkiye Kuzey Irağa Girmiş Hayırlı Olsun.
-
BABASI MİTDİR KESİN BOLE DEDİNE GORE :D
-
1. Buzul senin inat etmediğin konu mu var?
2. Buzul abi bi kere de başkalarının haklı olma ihtimalini göz önünde bulundur
3. Buzul gözümün nuru birşeyi başkalarının bilme ihtimalini de düşün
4. Buzul K.Irak'ta Özel Tim'lerin konuşlandığı birlikte yakın zamanda görevden gelmiş iki asker tanıyorum. Onlar zaten orada üzün süredir varlar ve kandil'de yapılan operasyonlara oradan sürekli destek geliyor.
5. Kuzey Irak'ta ki bir şahsiyet hangi iletişim aracıyla sana anlık olarak 150. Km'de olduğunu söyledi? K.Irak'ta daha yeni gsm operatörü devreye girdi haberi uçuran yolda bir internet cafe mi bulduda durup iki dk mail çekti.
6. Hepimiz sana inanıyoruz buzul sıkma canını :\ -
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------1. Buzul senin inat etmediğin konu mu var?
4. Buzul K.Irak'ta Özel Tim'lerin konuşlandığı birlikte yakın zamanda görevden gelmiş iki asker tanıyorum. Onlar zaten orada üzün süredir varlar ve kandil'de yapılan operasyonlara oradan sürekli destek geliyor.
5. Kuzey Irak'ta ki bir şahsiyet hangi iletişim aracıyla sana anlık olarak 150. Km'de olduğunu söyledi? K.Irak'ta daha yeni gsm operatörü devreye girdi haberi uçuran yolda bir internet cafe mi bulduda durup iki dk mail çekti.
6. Hepimiz sana inanıyoruz buzul sıkma canını :\
-----------------------------
uydu telefonu diye bir melet var :D -
Kelv1n bunu yazdı:
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------1. Buzul senin inat etmediğin konu mu var?
6. Hepimiz sana inanıyoruz buzul sıkma canını :\
uydu telefonu diye bir melet var :D
-----------------------------:D:D:D vay amk. mitden önce bizim haberimiz oluyo. :D
-
auhauha olm hiçbirinizi tınlamıyorum ben siz konuşun :D
eğer böyle bir şey olduğunu medya yayınlarsaki yayınlamayacak.
o zaman kıçımla gülecem size :D
ayrıca babam mit falanda değil ki mit in haberi olmadığını nerden biliyorsunuz ?
:) ya bi gidin amk bişeyden haberiniz yok
-
ben de geçen aldğım çok sağlam habere göre şu an türk askerleri amerikaya girdi ve washingtonda 1908309734 km ilerledi
not:kaynak acccaaayip sağlam inanın :D
-
türkiye bundan önce 24 kere girdi amasimdi girmis olsa asşotipresve the times dünyaya çoktan duyurulardı bunu 250 km girilcek ve dünyanın haberi olmayacak insallah senin söylediğin doğrudur ....allah utandırmasın..
-
-
c0der bunu yazdı:
Devlet ile Ordu birbirinden ayrıdır.
Mit ile Askeri Teşkilat arasındaki bağlantıyı kuramadım. :)
Ordu; Askeri Istihbarat ile iletişime geçer, Devletin istihbaratı ile değil. :)
evet ayrı ayrı ama askeriye bir iş yapacağı zaman mit de elini kolunu sallamayacak heralde dimi.beraber hareket ederler ne kadar ayrı bir şey olsalarda.
-
bu kesin bilgiyi JİTEM den aldı