folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye Kuzey Irağa Girmiş Hayırlı Olsun.

Türkiye Kuzey Irağa Girmiş Hayırlı Olsun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

sayın müridler çok sağlam bir yerden aldığım habere göre Türkiye kuzey ırağa girdi ve pkk kamplarını öttürüyor şuan.

250.KM sine kadar girdiğini haber aldım bi kaynaktan ve doğruluğundan asla şüphem yok.Ayrcıa oraya giren sadece Türkiye değil iranda kenardan köşeden yiyor pkk lıları.Gizli olduğu için basına yansıtılmıyor haberler aslında habercilerde biliyor ama...yansıtmıyorlar.

medya bu işten uzak duruyor şuan ,abd ile ortak yapılan birşey ben görmüyorum oyunu oynuyor abd (:

hayırlı olsun.

[Doğruluğunu ispat edemem fakat haber aldığım kaynak baya sağlam ]

agamm ben sana inanıyorum :) girdiginide biliyorum :) kaynak yok :D  

Yetim düşler bekçisi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    beyler adam sağlam kaynak dio nie yalan söylesin ben inanıyorum asker tanıdığı var herhalde neyse hayırlı olsun ALLAH yardımcısı olsun mehmetciğimizin.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    la su olayın imkan ve ihtimali varmı aq. türkiye deki basın vatan haininin onde gideni. boyle birsey olsa 7duvele duyururlar ne sessiz kalması. bu soyledigine ancak türk basını memleket cıkarlarını gozeten bir organ olsaydı inanırdım.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

yalan atmam zaten böyle bir konuda yalan atsam zaten bana bir yararı olmaz sadece bir bilgi aldım ve sizinle paylaşmak istedim olay bu.

tekrar diyorum yalan olabilir mümkündür tabiki bir ihtimal.. ama ben kesinlikle doğru olduğuna inanıyorum çünki sağlam kaynak :D kaynak kim derseniz söylesemde tanımazsınız ,zaten söylememde. + dünyada kürt medyası die bişey yok abd medyası diye tek bir şey var.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hojam anlamadım ki ben seni hem kaynak yoq diyosun hemde haber aldığım kaynak çok sağlam diyosun  ehh yanee healalll !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    hangi özel harekattan aldın haberi :D du bide ben soruyum

sırıtma la.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hbgrstyle
    hbgrstyle's avatar
    Erkek

:D ii yapmışlar walla kolay gelsin mehmetçiklere bide sen nerden kaynak aldın kaynak makinasımı aldın :D muahahha

iTiNayLa c/p YaPıLıR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

3mr3 bunu yazdı:
    hangi özel harekattan aldın haberi :D du bide ben soruyum
    bu laf doğru ama ben almadım haberi. yanlız

:D ii yapmışlar walla kolay gelsin mehmetçiklere bide sen nerden kaynak aldın kaynak makinasımı aldın :D muahahha

bu laf yanlış giren erler veya komandolar değilmiş zaten özel harekat diyorlar.

hojam anlamadım ki ben seni hem kaynak yoq diyosun hemde haber aldığım kaynak çok sağlam diyosun  ehh yanee healalll !!!

bu lafada hacı şimdi kaynağım sağlam ama nerden olduğunu sormayın diyorum söylesemde tanımayacaksınız zaten kaynak yok demiyorum ve boş yere bişeyler yazmam ben emin olabilirsiniz :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hbgrstyle
    hbgrstyle's avatar
    Erkek
    :D kardeşim oz mn kimi yollamışlar taşla sopaylamı girmişler :D

iTiNayLa c/p YaPıLıR
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    DaReSeLaM bunu yazdı: