folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye Kuzey Irağa Girmiş Hayırlı Olsun.

Türkiye Kuzey Irağa Girmiş Hayırlı Olsun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    xtlan bunu yazdı:
    -----------------------------

ya zaten ozel kuvvetler uzun zamandir orada ve devamli operasyonlar yapiyorlar, yeni bir haber degil ki bu. TSK nin buyuk capta bir temizlik icin girdigi gibi bir kani uyaniyor topicte, daha dogrusu milletin bekledigi k.iraga yapilacak operasyon gibi...
    demek istedigim sey , Turkiye K. Iraga girmis hayirli olsun demek biraz garip kacmis, zaten oradayiz, yeni bir sey degil bu. tipki bugun acilan basliktaki, orayi bombalamaya yeni baslamisiz gibi gosterilmesi tarzinda olmus...

milletin beklediği neydi ? kuzey ırağa hübele hübele diyerek girip pkk kamplarını dağıtmaktı dimi ?

ayrıca Türk askeri gidiyordu ama bişey yapamıyordu çünki gidiş sebepleri başkaydı ama şuan abd sivil halkı içerlere doğru çekiyor ve kamplar kalıyor oralarda ee tabi kamplarda tr ve irana kalıyor doğal olarak...

hayırlı olsundan kastım temizliğe bir nevide olsa başlamışız o anlamda söyledim farkındaysanız kuzey ırakla ilgili haberler kesildi...

başbakan bile bu konuda bir yorum yapmayacağım dedi daha dün akşam tv programında toparladı hemen bu konu hakkında konuşmak istemiyorum diye.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Alej bunu yazdı:

abd nin göz yumması bi taraftan mantıksız geliyo. büyük ortadoğu projesine ters düşüyo. bi yönden de küretleri temize çıkarmak için de yapmış olabilir. kürt devletini kurmak için.

abi şimdi öyle bir durum var ama önce ıraktaki işlerini bitirmesi lazım dimi ? bunuda nasıl yapar Türkiyenin desteği ile yapar Türkiyenin desteği olmazsa nah yapar. Destek değilde köstek olmaması için böyle bir şey yapmış olabilirler diye düşünüyorum ki zaten Türkiye destek vermese ırakda abd ye abd çok zor durumda kalır buda bir gerçek.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    evet hocalar cidden kuzey ırak a  girdik buzulla :D ilerlioruz ama bi tek buzulun haberi var çünki Buzul alemdar tek ba$ına gidio. Pkk kamplarını yıkıp yerine Emlak Siteleri Editleyecekmi$ :| Bekliyoruz haberleri...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Excalibur001 bunu yazdı:
    evet hocalar cidden kuzey ırak a  girdik buzulla :D ilerlioruz ama bi tek buzulun haberi var çünki Buzul alemdar tek ba$ına gidio. Pkk kamplarını yıkıp yerine Emlak Siteleri Editleyecekmi$ :| Bekliyoruz haberleri...
    exca dns ler değişecekmi dedin baqim sen :D:D:D
    yoksa domaini açık artırmaya falanmı çıkarcan :D

şaka bir yana dönüyor bir dolaplar gizli olduğuna göre iyi dolaplar dönüyor....

Bunu görmek o kadarda zor değil zaten haberleri dinleyin pkk kuzey ırağa girme türünden haberler ok gibi kesildi...

tabi basın denilen fesatlara asla güvenmeyin :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Leylaa bunu yazdı:
    hahaah bu baslik hala devammi ediyor :D:D iraka 500 km girmisiz cok saglam kaynaktan aldim :D:D kolpa kaynakci buzul :D sarkici karisi buzul esnaf karisi buzul :D:D:D

sen git hamurdan bebek yap :D ne anlarsın sen bu tür işlerden forumda kendinibelli eden 2 kişi çıktı bilgisi olan onlarda doğruladı ve referanslarıda baya kuvvetli benim şüphem yok sizin varmı :) Türkiye bu boru diil :D dağı oyar içine askeriye  kondururda siz bakarsınız dağ sanırsınız.Başkentindede yerin altından bilmem nerden nereye gizli çıkışı olan yerler varda bilmessiniz :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niCo
    niCo's avatar
    Erkek
    senin kaynak cok saglam dedigin bu olmasin : ) -> http://pukmedia.com/turkish/index.php?option=com_content&task=view&id=939&Itemid=1 

veni vidi vici
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

Leylaa bunu yazdı:
    hahaah bu baslik hala devammi ediyor :D:D iraka 500 km girmisiz cok saglam kaynaktan aldim :D:D kolpa kaynakci buzul :D sarkici karisi buzul esnaf karisi buzul :D:D:D

bu şahsın her postu tartışma sebebi birinin acilen ilgilenmesi lazım bunla :)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek

Yaw o kadar dedim söyledim kimseye deme die.

Neyse sağol arkadaşım bildiğimiz iyi oldu Vatana Millete Hayırlı Uğurlu Olsun.  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek
    BuzuL Girdi Diyosa girdi Yalanmı Solıyo Adam :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    Fuzulli bunu yazdı:

Kayin misin sen ?

Türkler Kuzey Irak'a girse bundan ilk benim haberim olurdu sen yorma kafanı ...zzzzz

vay sayın büyükanıt da burdaymış:D:D nasılsın paşam :D

Milli İstihbarat Teşkilat ' ını eminim duymusundur...Bir az cık istihbarat konusunda meraklı olsaydın anlardın demek istediğimi ...

Toplam Hit: 11854 Toplam Mesaj: 84