Türkiye Kuzey Irağa Girmiş Hayırlı Olsun.
-
azcıkta zorlasak saka yaptım dicek :):)
-
olm bu kanyak kim ki bu kadar sağlam korgeneral bile bilmio bu haberi :D
-
hala kaynak kim diye soran zihniyetin.
-
yaw bırak girsin inşallah girmiştir. artık daha fazla mehmetçiğimizin kanı akmasın. Aslında bu işin başka bi çözümü yok ya girecek ya girecek 2 2 4
-
haklısın fazla bizimkilerdenkan akmasında şerfsizler gebersin ama ....
-
ozel kuvvetler zaten uzun zamandir k.irakda. orada olmalari TSK nin k.iraga girdigini gostermez.hatirlarsaniz 2-3 hafta once ozel kuvvetler arabasini durdurup silah zoruyla aramak istemisler. daha sonra iki buklum ozur dilemisti kurtler.girdik dedigin buyuk ihtimal oradaki rutin gorevleridir.
+ kendi adima soyliyim senin yalan soyledigini dusunmedim zaten.sana soyleyen insanin ya seni kandirmaya calistigini yada abarttigini dusunmustum -
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------
ozel kuvvetler zaten uzun zamandir k.irakda. orada olmalari TSK nin k.iraga girdigini gostermez.hatirlarsaniz 2-3 hafta once ozel kuvvetler arabasini durdurup silah zoruyla aramak istemisler. daha sonra iki buklum ozur dilemisti kurtler.girdik dedigin buyuk ihtimal oradaki rutin gorevleridir.
+ kendi adima soyliyim senin yalan soyledigini dusunmedim zaten.sana soyleyen insanin ya seni kandirmaya calistigini yada abarttigini dusunmustum
-----------------------------
yok onlarla ilgili bişey değil. ben yanlış anlamış olabilirim o kısmı ama beni düdüklemediler :D bende buzulsam boş yere bişeyde inat etmem. -
dostum kırılma ama biri seni yiyor gibi
-
askerde olan bir arkadasinin "abi komutan beni cok sevdi kizini verecekti" tarzinda bir abartmasi da degil eminsin yani :)
-
Adamlar operasyon yapıyolar gizli.Medya biliyo ama gizli olduğu için açıklamıyor vs.vs.vs. Sonra eleman bi kaynaktan ki çok sağlam bi kaynaktan haber alıyo.Haberi aldığın gibide buraya yazıyosun.
1- Ya bu haber gazel
2- Senin Kaynak PKK Ajanı veya dışgüçlere destek veren bi eleman.
3- Veya sende bişeyler var.
4- Yada haber gazel :D ve seni kekliyolar.
5- Gazel bence
Toplam Hit: 11847 Toplam Mesaj: 84