folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye Kuzey Irağa Girmiş Hayırlı Olsun.

Türkiye Kuzey Irağa Girmiş Hayırlı Olsun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek
    azcıkta zorlasak saka yaptım dicek :):)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamansehri
    zamansehri's avatar
    Erkek
    olm bu kanyak kim ki bu kadar sağlam korgeneral bile bilmio bu haberi :D

dün, bugün, iki gün önce ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    hala kaynak kim diye soran zihniyetin.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scaryhim
    scaryhim's avatar
    Erkek
    yaw bırak girsin inşallah girmiştir. artık daha fazla mehmetçiğimizin kanı akmasın. Aslında bu işin başka bi çözümü yok ya girecek ya girecek 2 2 4

Tarikatın Avukatı alicancicek@gmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamansehri
    zamansehri's avatar
    Erkek

haklısın fazla bizimkilerdenkan akmasında şerfsizler gebersin ama ....

dün, bugün, iki gün önce ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    ozel kuvvetler zaten uzun zamandir k.irakda. orada olmalari TSK nin k.iraga girdigini gostermez.hatirlarsaniz 2-3 hafta once ozel kuvvetler arabasini durdurup silah zoruyla aramak istemisler. daha sonra iki buklum ozur dilemisti kurtler.girdik dedigin buyuk ihtimal oradaki rutin gorevleridir.
    + kendi adima soyliyim senin yalan soyledigini dusunmedim zaten.sana soyleyen insanin ya seni kandirmaya calistigini yada abarttigini dusunmustum

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    xtlan bunu yazdı:
    -----------------------------
    ozel kuvvetler zaten uzun zamandir k.irakda. orada olmalari TSK nin k.iraga girdigini gostermez.hatirlarsaniz 2-3 hafta once ozel kuvvetler arabasini durdurup silah zoruyla aramak istemisler. daha sonra iki buklum ozur dilemisti kurtler.girdik dedigin buyuk ihtimal oradaki rutin gorevleridir.
    + kendi adima soyliyim senin yalan soyledigini dusunmedim zaten.sana soyleyen insanin ya seni kandirmaya calistigini yada abarttigini dusunmustum
    -----------------------------
    yok onlarla ilgili bişey değil. ben yanlış anlamış olabilirim o kısmı ama beni düdüklemediler :D bende buzulsam boş yere bişeyde inat etmem.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

dostum kırılma ama biri seni yiyor gibi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    askerde olan bir arkadasinin "abi komutan beni cok sevdi kizini verecekti" tarzinda bir abartmasi da degil eminsin yani :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Adamlar operasyon yapıyolar gizli.Medya biliyo ama gizli olduğu için açıklamıyor vs.vs.vs. Sonra eleman bi kaynaktan ki çok sağlam bi kaynaktan haber alıyo.Haberi aldığın gibide buraya yazıyosun.

1- Ya bu haber gazel

2- Senin Kaynak PKK Ajanı veya dışgüçlere destek veren bi eleman.

3- Veya sende bişeyler var.

4- Yada haber gazel :D ve seni kekliyolar.

5- Gazel bence

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 11847 Toplam Mesaj: 84