folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiyeden Neden Taşındım

Türkiyeden Neden Taşındım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

Nereye taşınmış ? :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Nereye tasinmis ütopyaya filan mı ?

oturup ulkesinde biseyleri yoluna nası koyarızı konusmazlar yermek icin ellerinden gelen her turlu isi yaparlar. Okuyacaksan bu toprakta, hizmet edeceksen bu toprakta olmaz baska baska ulkelerde biseyler gevelerler. Sonra bunun adıda taşındım olur, kaçmak değildir ha hala kendi sahsiyeti icin ugrasır burda bile.

Ama yazın tatile bodruma alanyaya cesmeye essekler gibi serilmeye gelirler ama, sorarsanda ülkesine para kazandiriyodurlar. Amk bukalemunları sizi.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

GUZEL ÜLKE TEMİZLENMİŞ OLUR ZATEN ZİHNİYETİ BELLİMİŞ

Biz suriyelilere küfür ediyoruz  ulkeden kaciyor diye vatanını satıyor diye.

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Nereye tasinmis ütopyaya filan mı ?

oturup ulkesinde biseyleri yoluna nası koyarızı konusmazlar yermek icin ellerinden gelen her turlu isi yaparlar. Okuyacaksan bu toprakta, hizmet edeceksen bu toprakta olmaz baska baska ulkelerde biseyler gevelerler. Sonra bunun adıda taşındım olur, kaçmak değildir ha hala kendi sahsiyeti icin ugrasır burda bile.

Ama yazın tatile bodruma alanyaya cesmeye essekler gibi serilmeye gelirler ama, sorarsanda ülkesine para kazandiriyodurlar. Amk bukalemunları sizi.

xous un yaptığı yorumu oku ondan sonra bu tip insanlara gerçekden bişey anlatıp anlatamayacağını kendi kendine sor.

Dünyadaki en bokdan insan tipi sabit düşünen,fikrini götünü siksen değiştiremeyeceğin insan tipidir.Yanlışdan dönmez.Ülkemizde de milyonlarca dolu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben de taşındım ve hiç pişman değilim.. benimki siyasi sebeplerden dolayı değil tabi.. insanlar yüzünden..büyüğünden küçük şehrine kadar bir çok yere gittim ama insanlarda tarif edemediğim bir barbarlık, yabanilik gördüm.. insanların birbirine tahammül katsayılarının çok düşük olduğunu gördüm, kolaylıkla yalan söylenip, arkadan iş çevirme gördüm, insanların sürekli dedikodu,iftira,gıybet yaptıklarını gördüm, sömürünün dibini gördüm, hayvan gibi yaşamayı ve bunu dayatmayı gördüm.. yığınla şey gördüm..

çok hizmet etmek istediğim ülkemden ayrıldım, oysa üniversiteye başlamadan önce, ülkemin savunma sanayisi teknolojisine katkıda bulunma planlarım vardı ama geldiğim noktaya bak. Bir daha döner miyim? Sadece aile-arkadaş ziyareti haricinde dönmeyi düşünmüyorum. Benim yaşayabileceğim bir ülke değil bunu anladım. Orada yaşayabilen arkadaşlara da başarılar dilerim. Ölümün sıradanlaşıp, normal görüldüğü bir ülkede pisi pisine ölmemenizi diliyorum

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

alıntıdır demişsin de kaynak da koyaydın iyiydi

belki takip edecez

teşekkürler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Başka yerde yaşamak istemene saygı duyuyorum.

gidersin yaşarsın ama gidip arkadan kötülemek değilde ,

öğrendiklerini geri dönüp anlatabilmektir medeni olmak,

cahil cahildir bilmediğinden birşey yapamaz ama kültürlü de hiçbirşey yapmazsa cahille aynı durumda oluyor.

bu sözlerim sadece sana değil kendimede aslında. hiçbirşeyi değiştiremeden yaşamak benimde suçum aslına bakarsan

tek taraflı eleştirmiyorum.

ama avrupaya giden geri dönüp beğenmemezlik yapıyor. haklı yanlarınızda olsa haksızlık yapıyorsunuz.

Sizin bayılıp öldüğünüz ülkeler senin ülken için ölümcül planlar yapıyorlar.

fransa ermeni meselesini onayladı, amerka zaten ibnenin önde gideni, italya zamanında apoyu vermemişti, isvçmi belçikamı unuttum şu meşhur suikastçi kızı kaçırdı, Almanyanın zaten dinlediğ ortaya çıktı, ingiltere nin ne mal olduğu zaten bütün dünyaca biliniyor.

Rusya denizlerin derdinde zaten rüşvet kadın- organ ticareti almış başını gidiyor,

güneydeki arap kesimi zaten etnik olarak hiç bizimle uyumlu değil, biraz işte sanki doğu ülkeleri belki biraz iş görsede onlardada prüzler var.

söylermsiniz neresi medeni düzgün

terör bunlardan birtanesi. Türk tarihindeki birçok ayaklanmada yabancı güçlerinde parmağı var denilir ki inanırım zaten.

şimdi pkk yada işidi kendinden doğduğunada inamıyorum.

hangi avrupa ülkesi böyle birşeylerle boğuşuyor bizi bize bıraktılarmı ki ilerleme bekliyorsunuz.

Türkün tek dostu yine Türktür.

Tatile falan da gelmeyin bizim güneşimiz bizim sahilimiz.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

yurt dışı fırsatı çıkan arkadaşlar hiç kaçırmasın. ama ülkeyide iyi seçsinler. her ülkeyede gidilmez. Türkiye'mizin çok kötü bir gidişi var. bende ülkemi seviyorum ama artık yaşanmaz bir hal alıyor. ya halk ayaklanacak sistemi değiştirecek ama halkda yobazlaşmış durumda. yada tüm yeni nesil çocukları okul ile eğitmemiz gerekiyor ki buda artık imkansız heryer imam hatip oldu çıktı.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

yazan kisinin tasindigi masindigi yok amk oturmus evden yazmis :)

tasinsa nereye tasindiginida soylerdi.

yazinin %50 sine hak verdim, odun-cahil ve yobaziz. tabi buda nedense butun musluman ulkelerinin ortak noktasi.

benim merak ettigim ise, neden ekonomisi iyi gelismis musluman ulke yok hic?

yasadigimiz cografya ve eskiden gelen barbarlikla alakali mi acaba, bilmiyorum ama derinlemesine arastirilmasi gereken konu bence cografyada turkiyeden ileri dogru gittikce asagilara ve doguya, cahillik artiyor.

Avrupa'da Turkiye'yi o herhangi bir sifat konulamayan insanlarla kendileri arasinda bir duvar olarak tutmaktadir, iste bu yuzden ab ye alinmiyoruz. Bence tek sebebi bu ve din.

Nerde o eski TBT...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Aynen bu düşüncedeyim.

Sanıyorsunuz ki dünyada diğer ülkelerde hiçbir tuhaf şey olmuyor.

Kimse haksızlığa uğramıyor..

Diğer ülkelerden haberiniz olmadığı için yaşadığınız ülkeyi kötü sanıyorsunuz..

Dünyanın çoğu ülkesinde Türkiye'deki kadar özgür yaşandığını sanmıyorum açıkçası..

Elin amerikasında bolluk içinde yaşayacağıma, kendi ülkemde atalarımdan kalan vatanımda kıt kanaat geçinirim daha iyi..

Toplam Hit: 12513 Toplam Mesaj: 95