Türkiyeden Neden Taşındım
-
Kardeşim tebrik ediyorum seni git güzelce hayatını yaşa... Şuan en büyük hedefim istediğim ülkeye gitmek için alt yapı. Türkiye bildiğin tımarhane. Akıllı insan burada durmasın bence. Bir kere hayata deli dolu bakan hayatta birşeyler başarmak isteyen ama Türkiye' de yaşan bir insan %90 hayalini başaramıyor. Örnek; Spor alt yapı 0 sonuç keyif alıp izlediğimiz maçlar parmakla sayılır hep olay hep saçmalık olmayacak işler. Müzik; Yaptığımız müziklerin çoğu sıradan, anlamsız geneli aşk-meşk. Eğitim ; hiç anlatmaya gerek duymuyorum. Küçük şehirlerde ingilizce öğrenme şansı yok sıradan bir liseye giden insanın. Herneyse bunları sizde biliyorsunuz. Ama çoğu ülkede insana değer veriyorlar sağlık,spor,yaşam kalitesi olarak. Verdiğin kullandığın oyun bir anlamı oluyor. Hergün hamal gibi çalışıp eve git pat diye uyumuyorsun gidip hayatını da yaşayabiliyorsun. Zaten birşeyleri başarmış en iyisi olmuş insanların nereli ve nerede iş yaptığını araştırdığımızda sonuç belli oluyor. Bazıları da Türkiye'nin bu yönlerini bile savunuyor ama hastane kuyruğuna girse söver çakar. Olay olsa söver çakar. Buraya gelince Türkiyem' de Türkiye'm hıhı tamam sizsiniz.
-
qoqo bunu yazdıxous bunu yazdı
Yav birakin boyle göttesleri ulkeyi karalayip kendine rant cikariyor
Cidden karalıyorlar mı dersin? Yoksa Türkiye ciddi ciddi kötü bir durumda mı?
Şimdi önemli son 2-3 günlük haberlerine bakalım.
1. Hakkari'de 3 şehit.
2. Karaman'da kömür ocağında 20 işçi su altında kaldı. TKİ Genel Müdürü Allah'tan ümit kesilmez açıklaması yaptı.
3. Adana'da 1 işçi rezidans inşaatından düşerek öldü.
4. 50 yıldır koruma altında olunan ve etrafına yeni bir çivi dahi çakılmayan Validebağ Korusuna cami yapma kavgası.
5. Tunceli'de pkk mezarlığı kurulmak istenmesi sebebiyle ile giriş ve çıkışların yasaklanması.
6. Peşmerge'nin Türkiye üzerinden Ayn El Arab'a geçişine izin verilmesi.
7. Yüksekova'da Hpg'li cenazesi sonrasında büyük olayların yaşanması.
Allah belamızı vermiş zaten. Bende ilk imkan bulduğumda kaçacam ülkeden.
-
Geçmişe ve gidişata bakacak olursak tartırşmaya bile gerek yok adam iyi yapmış :)
-
moruk benide götür
-
samaccc bunu yazdı
burası güzel ülke PARAN varsa .
+89165415641
-
Binlerce univ mezunu issiz lanet olasi ulke
-
RETRET bunu yazdı
İyi yapmışsın fırsatı olan gençler gitmeli, gidin.
Edit: benim tercihim burada kalıp iş iç savaş başladığında ölene kadar savaşmak, muhtemelen kafamı kesip sırtımın üzerine koyacaklardır fakat kolay lokma olmayacağım, hedefim en az 300 kişiyi götürmek.
Sana katılıyorum iç savaşı bekliyoruz. Ölene kadar buradayız. Gidecek yerde yok zaten.
-
CEO bunu yazdı
Aynen bu düşüncedeyim.
Sanıyorsunuz ki dünyada diğer ülkelerde hiçbir tuhaf şey olmuyor.
Kimse haksızlığa uğramıyor..
Diğer ülkelerden haberiniz olmadığı için yaşadığınız ülkeyi kötü sanıyorsunuz..
Dünyanın çoğu ülkesinde Türkiye'deki kadar özgür yaşandığını sanmıyorum açıkçası..
Elin amerikasında bolluk içinde yaşayacağıma, kendi ülkemde atalarımdan kalan vatanımda kıt kanaat geçinirim daha iyi..
aynen.... beğenmeyen siktirsin gitsin
-
CooLSTuFF bunu yazdıCEO bunu yazdı
Aynen bu düşüncedeyim.
Sanıyorsunuz ki dünyada diğer ülkelerde hiçbir tuhaf şey olmuyor.
Kimse haksızlığa uğramıyor..
Diğer ülkelerden haberiniz olmadığı için yaşadığınız ülkeyi kötü sanıyorsunuz..
Dünyanın çoğu ülkesinde Türkiye'deki kadar özgür yaşandığını sanmıyorum açıkçası..
Elin amerikasında bolluk içinde yaşayacağıma, kendi ülkemde atalarımdan kalan vatanımda kıt kanaat geçinirim daha iyi..
aynen.... beğenmeyen siktirsin gitsin
olm kimse bişey sanmıyo lan :D uzay değil bahsettiğimiz yer bak yaşayanlar örnek vermiş bir sürü. bak vakti zamanında almanya'ya hayvan muamelesi yapılıp da alınanlara? ülke vatan atalar falan filan adamlar dönmüyor hacı :D
-
http://www.tahribat.com/Forum-Yayla-Da-Katliam-Yapti-Adam-201077/
bu kadar ucuz insan hayatı bu memlekette.sen işidlisini pkklısını sınırdan geçirirsen onlarda sana geçirir.ne günahı vardı ordaki insanların ?
her gün bir olay anasını satim