folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiyeden Neden Taşındım

Türkiyeden Neden Taşındım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kardeşim tebrik ediyorum seni git güzelce hayatını yaşa... Şuan en büyük hedefim istediğim ülkeye gitmek için alt yapı. Türkiye bildiğin tımarhane. Akıllı insan burada durmasın bence. Bir kere hayata deli dolu bakan hayatta birşeyler başarmak isteyen ama Türkiye' de yaşan bir insan %90 hayalini başaramıyor. Örnek; Spor alt yapı 0 sonuç keyif alıp izlediğimiz maçlar parmakla sayılır hep olay hep saçmalık olmayacak işler. Müzik; Yaptığımız müziklerin çoğu sıradan, anlamsız geneli aşk-meşk. Eğitim ; hiç anlatmaya gerek duymuyorum. Küçük şehirlerde ingilizce öğrenme şansı yok sıradan bir liseye giden insanın. Herneyse bunları sizde biliyorsunuz. Ama çoğu ülkede insana değer veriyorlar sağlık,spor,yaşam kalitesi olarak. Verdiğin kullandığın oyun bir anlamı oluyor. Hergün hamal gibi çalışıp eve git pat diye uyumuyorsun gidip hayatını da yaşayabiliyorsun. Zaten birşeyleri başarmış en iyisi olmuş insanların nereli ve nerede iş yaptığını araştırdığımızda sonuç belli oluyor. Bazıları da Türkiye'nin bu yönlerini bile savunuyor ama hastane kuyruğuna girse söver çakar. Olay olsa söver çakar. Buraya gelince Türkiyem' de Türkiye'm hıhı tamam sizsiniz.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı
    xous bunu yazdı

Yav birakin boyle göttesleri ulkeyi karalayip kendine rant cikariyor

Cidden karalıyorlar mı dersin? Yoksa Türkiye ciddi ciddi kötü bir durumda mı?

Şimdi önemli son 2-3 günlük haberlerine bakalım.

1. Hakkari'de 3 şehit.

2. Karaman'da kömür ocağında 20 işçi su altında kaldı. TKİ Genel Müdürü Allah'tan ümit kesilmez açıklaması yaptı.

3. Adana'da 1 işçi rezidans inşaatından düşerek öldü.

4. 50 yıldır koruma altında olunan ve etrafına yeni bir çivi dahi çakılmayan Validebağ Korusuna cami yapma kavgası.

5. Tunceli'de pkk mezarlığı kurulmak istenmesi sebebiyle ile giriş ve çıkışların yasaklanması.

6. Peşmerge'nin Türkiye üzerinden Ayn El Arab'a geçişine izin verilmesi.

7. Yüksekova'da Hpg'li cenazesi sonrasında büyük olayların yaşanması.

Allah belamızı vermiş zaten. Bende ilk imkan bulduğumda kaçacam ülkeden.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Geçmişe ve gidişata bakacak olursak tartırşmaya bile gerek yok adam iyi yapmış :)

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

moruk benide götür

ZalımMadam.10.07.24
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

burası güzel ülke PARAN varsa .

+89165415641

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FahrenHeiT
    FahrenHeiT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Binlerce univ mezunu issiz lanet olasi ulke

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

İyi yapmışsın fırsatı olan gençler gitmeli, gidin.

Edit: benim tercihim burada kalıp iş iç savaş başladığında ölene kadar savaşmak, muhtemelen kafamı kesip sırtımın üzerine koyacaklardır fakat kolay lokma olmayacağım, hedefim en az 300 kişiyi götürmek.

Sana katılıyorum iç savaşı bekliyoruz. Ölene kadar buradayız. Gidecek yerde yok zaten.

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Aynen bu düşüncedeyim.

Sanıyorsunuz ki dünyada diğer ülkelerde hiçbir tuhaf şey olmuyor.

Kimse haksızlığa uğramıyor..

Diğer ülkelerden haberiniz olmadığı için yaşadığınız ülkeyi kötü sanıyorsunuz..

Dünyanın çoğu ülkesinde Türkiye'deki kadar özgür yaşandığını sanmıyorum açıkçası..

Elin amerikasında bolluk içinde yaşayacağıma, kendi ülkemde atalarımdan kalan vatanımda kıt kanaat geçinirim daha iyi..

aynen.... beğenmeyen siktirsin gitsin

bir kere veren orospu olur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    CooLSTuFF bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

Aynen bu düşüncedeyim.

Sanıyorsunuz ki dünyada diğer ülkelerde hiçbir tuhaf şey olmuyor.

Kimse haksızlığa uğramıyor..

Diğer ülkelerden haberiniz olmadığı için yaşadığınız ülkeyi kötü sanıyorsunuz..

Dünyanın çoğu ülkesinde Türkiye'deki kadar özgür yaşandığını sanmıyorum açıkçası..

Elin amerikasında bolluk içinde yaşayacağıma, kendi ülkemde atalarımdan kalan vatanımda kıt kanaat geçinirim daha iyi..

aynen.... beğenmeyen siktirsin gitsin

olm kimse bişey sanmıyo lan :D uzay değil bahsettiğimiz yer bak yaşayanlar örnek vermiş bir sürü. bak vakti zamanında almanya'ya hayvan muamelesi yapılıp da alınanlara? ülke vatan atalar falan filan adamlar dönmüyor hacı :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Yayla-Da-Katliam-Yapti-Adam-201077/

bu kadar ucuz insan hayatı bu memlekette.sen işidlisini pkklısını sınırdan geçirirsen onlarda sana geçirir.ne günahı vardı ordaki insanların ?

her gün bir olay anasını satim

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 11678 Toplam Mesaj: 95