folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiyeden Neden Taşındım

Türkiyeden Neden Taşındım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

çok iyi yapmış tebrikler

http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=720663

aha bak şimdi şu vidyoyu izledim :D şu tiplere baksana ahahah ulan bu ülkenin nesini seveyim. bu beyinsizlerle hiç bi sikim yapamazsın. fırsatını bulan kaçsın gitsin

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

Sonuna kadar katılıyorum.Makaleni yazanı tebrik ediyorum aynı konular Azerbaycan içinde keçerli.

birden Azerbaycanı görsez.Metroda birine 1 dak bak ölüme kadar yolun var.Evde karısını döver dışarda genç kızlara  niye yol vermiyorsun diye keserler.İnsanlar çok cahil,eğitim seviyyesi çok yerlerde,eğitimi keçdim insanı değerler yok.Kimsenin fikrine saygı,dinleme hiç bir şey yok.İnsanlar boktan sebelerden bir-birini öldürüyor.Bir genci kız arkadaşı ile öpüşürken bıçaklamışlar sebeb:Hoşuma gitmedi,millet bakıyor ayıp.

Yazsam dudaklarınız uçuklar,elleriniz ağzınızda kalır.Milliyetçi? Vatan? Gerçekden uğruna ölecek birşeyler değil bunlar.Bilim için öldürüm amma böyle insanların uydurduğu şeyler için asla.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    b0rd0 bunu yazdı

Öyle postlar varki 

Başka hiç bir ülkede göçük olmuyor sel olmuyor terör olayı olmuyor

siyasi olaylar olmuyor sokakta millet birbirini vurmuyor

Örnek aldığınız ülke hangisi söylesenize bi yakın tarihlerini araştıralım bugüne kadar insanlık yapmışlarmı diye?

Ama ben anlıyorum sizi. Dini islam olunca ülkenin gavurlar gibi Yobaz gözüyle bakıyorsunuz sizde .

Ama sizin kalbiniz yobazlaşmış..

Ülkeden neden taşındın ben cevabını vereyim.

Baktınki Bu ülkede para kazanacak kapasiteye sahip değilsi 80'lerdeki akılla yabancı bi ülkede karı bulayımda orda gidip simit satayım kafasında olduğun için taşındın.

soruyu kendim için cevaplarsam haklısın hocam benim öyle kapasitem yok.. ne belediyede ne partide ne bilmem nerde bir tanıdığım yok,

bakanınıza 700 bin tllik saat hediye edemediğim için,

motorlu kurye gönderip egemen bağışa küçük bir hediye veremediğim için,

sit arazileri için rant kapısı açamadığım için,

dana eti ürünlerine kanatlı hayvan etleri katıştıramadığım için,

ballara şeker dolduramadığım için,

kıymayı kırmızı boya koyup tavuk pisliğini halka satamadığım için,

bozuk, tarihi geçmiş ürün satamadığım için,

1 kuruşluk malı allayıp pullayıp 100 kuruşa satamadığım için,

yalan söyleyemediğim için,

Allah tan korktuğum için,

yetim hakkı yiyemediğm için,

iş yerinde sömürüldüğümü düşündüğüm için,

yalakalık yapamadığım için,

ben bu ülkede para kazanamam haklısın hocam.

Şuanki ülkede, anlımın teriyle, öğrenci olmama ve çalışma kotamın olmasına rağmen beni ihya edecek parayı kazanıyorum. Simit satmıyorum, senin kapasitenin algılayamacağı ürünler geliştirip bunları isviçre devletine, ya da türkiye'deki bazı firmalara ya da xxx kuruluşlarına satıyoruz. Ve çok şükür haram yemeden paramı kazanabiliyorum.

Darısı sizlerin başına..

unbalanced tarafından 28/Eki/14 19:26 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    b0rd0 bunu yazdı

Öyle postlar varki 

Örnek aldığınız ülke hangisi söylesenize bi yakın tarihlerini araştıralım bugüne kadar insanlık yapmışlarmı diye?

Ama ben anlıyorum sizi. Dini islam olunca ülkenin gavurlar gibi Yobaz gözüyle bakıyorsunuz sizde .

Baktınki Bu ülkede para kazanacak kapasiteye sahip değilsi 80'lerdeki akılla yabancı bi ülkede karı bulayımda orda gidip simit satayım kafasında olduğun için taşındın.

Bu yorumu yapanlardan biri de benim. Devlet memuruyum ve ayda 3200 tl maaşım var. Ama elime uygun bir fırsat geçse memuriyetimi düşünmem gider rahat rahat Almanya'da, İngiltere'de, Norveç'te, Kanada'da veya Belçika'da yaşarım. Orada kazanacağım parayı harcamanın, burada kazandığım parayı harcamaktan daha çok haz vereceğinden eminim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı
    b0rd0 bunu yazdı

Öyle postlar varki 

Bu yorumu yapanlardan biri de benim. Devlet memuruyum ve ayda 3200 tl maaşım var. Ama elime uygun bir fırsat geçse memuriyetimi düşünmem gider rahat rahat Almanya'da, İngiltere'de, Norveç'te, Kanada'da veya Belçika'da yaşarım. Orada kazanacağım parayı harcamanın, burada kazandığım parayı harcamaktan daha çok haz vereceğinden eminim.

ya siz bakmayın bu cahillerin postlarına.

benim abim ingilterede garson. geçenlerde ispanyaya gitti, bugun yarın da çek cumhuriyetine gidecek gezmeye. düşünebiliyo mu bu kekolar acaba bu ne demek?

türkiyede garson olsan karnını doyuramazsın amk

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

yurtdışında yaşamak, imkanlar ve medeniyet seviyesi çok yüksek olsa da 1 yıl sonra insan rüyasında adana kebap, şalgam falan görmeye başlıyor bu mesela önemsiz gibi görünen ama çok ciddi bir ızdırap. ayrıca avrupa'da türklere karşı gizli bir ırkçılıkta mevcut. bunun gibi yüzlerce küçük detay bir araya geldiğinde gerçekten insan daralıyor.

Memleketimizin kıymetini bilmek lazım, yozlaşma, cehalet aptallık her yerde var merak etmeyin adam sırf siyasi görüşüne ters düşen bir iktidar yüzünden memleketten kaçıyor, evet kaçıyor mücadele etmiyor çünkü kaçmak kolay işin kolayını yapıyor ve ayrıca gidenlerin çoğu zengin elit tipte insanlar, inanın onlar gittiği yerde daha mutsuz oluyorlar çünkü kim olursa olsun ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyorlar bu tabiki ağırlarına gidiyor.

bu coğrafyanın gerçeklerini reddetmek yerine anlasak herşey daha güzel olacak belki de. ülke ne olursa olsun bizim toprağımız bizim vatanımız siz bir kaç siktiriboktan elitist ekşici zihniyete bakmayın.

işte öyle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    b0rd0 bunu yazdı

Öyle postlar varki 

Simit sat onurunla yaşa, diye boşa demiyor aklı selim olan insanlar... Dolandırıcılığın tavan yaptığı, milletin hakkının son damlasına kadar yendiği memlekette mi durmak yoksa onurunla simit satarak ailene çocuklarına güzel bir hayat , güzel bir okul okutmak mı daha akıllıca yoksa 3 5 çocuk yapıp saldım çayıra mevlam kayıra, gaspçı serseri çocuklarının olması mı, yada bonzai keşi birinin olması mı ? Ha dersin ki benim çocuklarım iyi yetişicek burda hocam sana kocaman bir nah hareketi yapıyorum, bu zamanki ortamda sen ne yaparsan yap çocuk arkadaşlarının izinden gidecek babasının değil nokta

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı

çok iyi yapmış tebrikler

http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=720663

aha bak şimdi şu vidyoyu izledim :D şu tiplere baksana ahahah ulan bu ülkenin nesini seveyim. bu beyinsizlerle hiç bi sikim yapamazsın. fırsatını bulan kaçsın gitsin

olmazmı 4 düvar nie var 

adamlar sarılıyo bu gidin zikişin dio .:D

samaccc tarafından 28/Eki/14 19:44 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim Tembelim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

Taşınmışsın tamam mutlusun kralsın bıdı bıdı ,daha ne diye edebiyat yapıyorsun derler adama

ReyiZ tarafından 28/Eki/14 19:56 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Başka yerde yaşamak istemene saygı duyuyorum.

gidersin yaşarsın ama gidip arkadan kötülemek değilde ,

öğrendiklerini geri dönüp anlatabilmektir medeni olmak,

cahil cahildir bilmediğinden birşey yapamaz ama kültürlü de hiçbirşey yapmazsa cahille aynı durumda oluyor.

bu sözlerim sadece sana değil kendimede aslında. hiçbirşeyi değiştiremeden yaşamak benimde suçum aslına bakarsan

tek taraflı eleştirmiyorum.

ama avrupaya giden geri dönüp beğenmemezlik yapıyor. haklı yanlarınızda olsa haksızlık yapıyorsunuz.

Sizin bayılıp öldüğünüz ülkeler senin ülken için ölümcül planlar yapıyorlar.

fransa ermeni meselesini onayladı, amerka zaten ibnenin önde gideni, italya zamanında apoyu vermemişti, isvçmi belçikamı unuttum şu meşhur suikastçi kızı kaçırdı, Almanyanın zaten dinlediğ ortaya çıktı, ingiltere nin ne mal olduğu zaten bütün dünyaca biliniyor.

Rusya denizlerin derdinde zaten rüşvet kadın- organ ticareti almış başını gidiyor,

güneydeki arap kesimi zaten etnik olarak hiç bizimle uyumlu değil, biraz işte sanki doğu ülkeleri belki biraz iş görsede onlardada prüzler var.

söylermsiniz neresi medeni düzgün

terör bunlardan birtanesi. Türk tarihindeki birçok ayaklanmada yabancı güçlerinde parmağı var denilir ki inanırım zaten.

şimdi pkk yada işidi kendinden doğduğunada inamıyorum.

hangi avrupa ülkesi böyle birşeylerle boğuşuyor bizi bize bıraktılarmı ki ilerleme bekliyorsunuz.

Türkün tek dostu yine Türktür.

Tatile falan da gelmeyin bizim güneşimiz bizim sahilimiz.

kusura bakma ama ilkokul çocuğu mantığıyla yazmışsın komediden öteye gitmemiş.. iki gram mantık yok yazında

tatile gelmeyi ngüneş sizin sahil sizinmiş.. 12 saat eşek gibi çalışan, haftada 6 gün hatta 7 gün çalışan, çıktığı taktirde tazminat alamayan, çocuklarını, karısını göremeyen adamın mı bu sahil? türkiyenin yüzde kaçı sahil kesimlerine gidiyor söyler misin?  Adamlar yemek bulamıyor bizim sahilimiz diyorsun..

Avrupada her insanın sosyal hakları vardır. Aldıkları para insanca yaşamaya yetiyor, kimselere muhtaç değiller ve o parayla rahatça ailecek tatillere gidebiliyorlar. 

Düşman diyorsun, türk'ün türkten başka dostu yok diyorsun .. hala azerbaycan a vizeyle girip, japonya ya, rusya ya vizeyle gitmiyorsun..

avrupayı bir birlik içinde mi sanıyorsun sen? ne fransız almanı sever, ne alman ingilizi ama ortak çıkarlar neyse onu yaparlar.. bu ülkelerde 50-100 yıl önce birbiriyle savaşan ülkelerdi, yarın savaşmayacaklarının bir garantisi yok. Ortak çıkarları neyse herkes onun gerekliliğini yerine getirir. İşine geldiğinde de restini çeker, mesela ingiltere schengenden ayrı bir ülke, işine gelmiyor, göç olayını engelliyorlar AB den gelenlerin. Ayrıca AB den de çıkmayı konuşuyorlar.. Çünkü adamları daha aşağı çeken bir şey neden birlik olsun? Avrupa ülkesi diye avrupalılar birlik değil ki hep.

ben isviçre'de yaşıyorum ve burada gayet rahatım. Ailemin olmaması biraz zorluyor onun dışında sorunum yok şükür, bir çok işi aynı anda yapabiliyorum. Tanımayan insanlar birbirlerine sürekli selam verir güler yüz gösterir, karşıdan karşıya geçtiğinde, sürücüler durur, kavga gürültü patırdı yoktur. Yalan söyleme, hırsızlık yapma, birilerinin ihaleye fesat karıştırma, rüşvet olayları yoktur. Devlet halkı çok düşünür ve her şeyi halk için yapar. Gıdada en ufak bir hileye gözyummazlar, direk kapatırlar zaten bunları yapanlar da türklerdir. bir sürü kebap salonunda domuz eti satıp helal diyecek kadar orospu çocuklarıdır, vergi kaçırana hapis cezası verirler. insanlar her zaman en iyisini yerler, en kaliteli ürünleri kendi ülkelerine alırlar. Kendi vatandaşlarının çalışma hakkını korumak için, dışardan işçi getirmeye kota koyarlar. bunun gibi sana türkiyede olmayan yüzlerce şey sayabilirim

Gidip görmemiş, yaşamamışsın ama herkesten çok ahkam kesiyorsun.. Bir git yıllarca yaşa bak bakalım ülken bu ülkeler karşısında ne kadar geri. türkiye bu ülkelere yetişmesi için 100 yıldan fazla zaman geçmesi lazım.. Sizin hayalleriniz bile erişemez bu kafayla gidersen

KARDEŞİM SANA DİYECEK SÖZÜM YOK BENCE SEN BÜTÜN SÜLALENİ AL ORAYA GÖTÜR

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 11666 Toplam Mesaj: 95