folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Türkiyenin Heryerindeki Murid Ve Murideler Yardımınıza İhtiyacım Var :)

Türkiyenin Heryerindeki Murid Ve Murideler Yardımınıza İhtiyacım Var :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Arkadaşlar beni tanıyanlar bilir.Notebook yedek parçaları sattığım bir E-ticaret sitem var. www.notebookuzman.com

Bu sıralar reklam olaylarına çok kafayı yordugum için Kartvizit büyüklüğünde sticker lar bastırıyorum.Türkiyenin bütün illerindeki murid ve muridelerin yardımına ihtiyacım var :) Yardımcı olmak isteyenlere Kargo ile istediği adette sticker yollayacağım. 20-30 50- kaçtane isterse artık.Cebinize çantanıza atın, Gezmeye gititğinizde, okulda kafede, yolda aklınıza gelen her yerde sağa sola yapıştırın.Duvarlara otobus duraklarına kalabalık mekanlara direktlere panolara v.s v.s aklınıza gelen her yere olabilir ( Tabi yasal olması kaydı ile ) Ayrıca ebatları 10cm den ufak olduğu için herhangibi yasal olmayan bir durum yok bunuda araştırdım yani başınız ağrımaz :)

Ankarada sağolsun eren baya bir yapıştırdı sağa sola :)

Kargo ile birlikte muzik oyun , ingilizce eğitim seti yada dizi arşivi filanda yollayabilirim isteyen arkadaşlara :) Yada laptopla ilgili sorunları olan yardıma yedek parçaya ihtiyacı olan arkadaşlara yardım edebilirim.

Tek ricam stickerları atmayın :) Bi ton para verdim onlara :)

Sormak istediğiniz şeyler varsa buyrun yazın..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Bugun kargolarınız gönderildi

fifsonic
    crafty
    aLcoLiq
    anubisx
    SpyBreaK
    shadowan
    Sirpence
    aLaNGuVa
    Turan-Mete
    Branxian
    PanxeR
    Kreyzi

Diğer kargolarıda yarın yetiştirmeye çalışacağım :)

EDİT : Bugun için fazla pm attığım için daha fazla yolluyamıyorum cvp yazmıyorum sanmasın kimse :)

Bu arada kargo için isim soyisim adres ve tel lazım.

Ayrıca bazı arkadaşlar kargo ücretini kim ödüyor demiş

cevap : Tabiki ben ödüyorum :)

Lütfen isim soyisim adres ve tel nosu pm den atın.İstediğiniz  arşivleride belirtin lütfen :)

------------------------------------------------------------------------------------------------

Stickerlar baskıdan birkaç güne kadar çıkar.O zaman buraya resimlerinide koyarım.

Sağolsun arkadaşlar yardımcı olmaya başladım bile...

Lütfen kargo için adres bilgilerinizi ve istediğiniz arşiv varsa beraber pm atın çıkar çıkmaz kargoları yaparım..

Mesela size şiddetle Mike Oldfiel Discograpy  Dvd sini öneriyorum.İsteyene stickerlarla birlikte yollarım :)

Evet Etiket ve broşür tasarımları bitti :)

Ekranda renkler kötü gözküyor ama baskıda güzel çıkıyor :)

Sticker

Broşür

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

gönder swordum ben yapıştırırım konyanın  sokaklarına :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

Hocam, Aydın'ın belli yerlerinde dağıtmak için bi 50 tanede ben alabilirim (:

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yokumben
    yokumben's avatar
    Erkek

eqer duwara yapıstırmaysa ver banada 20 30 tane aksamları qezerken yapıstırırım :)

Çeker-Çizer-Söver
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

yolla 50 tanede bna da antalayada da dağıtım yapayım

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

yokumben bunu yazdı:
    -----------------------------

eqer duwara yapıstırmaysa ver banada 20 30 tane aksamları qezerken yapıstırırım :)

-----------------------------

Evet duvara yapışacak cinsten arkadaşım :)

çat çat yapışır zaten :) Teşekkürler. Adres bilgilerini ve isteidin arşiv varsa pm at lütfen çıkar çıkmaz yollarım :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

izmirdede ben halletmeye calisirim gonder banada

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nikita
    nikita's avatar
    Erkek

ekle hocam benide

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Hoca yolla Adana'ya yapıştırırız bir yerlere, şöyle işlek duvarlara felan.

Yalnız bir sorum olacak, karşılık olarak algılamayınız lütfen konu açmak istemiyorum sadece

Bende Acer 5520G dizüstü bilgisayar var. Kuşburnu döküldü ve yön tuşlarından alt tuşu çalışmamaktadır. Servise göndermeden nasıl halledebilirim?

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

bodrum barlar sokağı yapıştırırım heryere :D

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 17989 Toplam Mesaj: 123