Türkiyenin Heryerindeki Murid Ve Murideler Yardımınıza İhtiyacım Var :)
-
Arkadaşlar beni tanıyanlar bilir.Notebook yedek parçaları sattığım bir E-ticaret sitem var. www.notebookuzman.com
Bu sıralar reklam olaylarına çok kafayı yordugum için Kartvizit büyüklüğünde sticker lar bastırıyorum.Türkiyenin bütün illerindeki murid ve muridelerin yardımına ihtiyacım var :) Yardımcı olmak isteyenlere Kargo ile istediği adette sticker yollayacağım. 20-30 50- kaçtane isterse artık.Cebinize çantanıza atın, Gezmeye gititğinizde, okulda kafede, yolda aklınıza gelen her yerde sağa sola yapıştırın.Duvarlara otobus duraklarına kalabalık mekanlara direktlere panolara v.s v.s aklınıza gelen her yere olabilir ( Tabi yasal olması kaydı ile ) Ayrıca ebatları 10cm den ufak olduğu için herhangibi yasal olmayan bir durum yok bunuda araştırdım yani başınız ağrımaz :)
Ankarada sağolsun eren baya bir yapıştırdı sağa sola :)
Kargo ile birlikte muzik oyun , ingilizce eğitim seti yada dizi arşivi filanda yollayabilirim isteyen arkadaşlara :) Yada laptopla ilgili sorunları olan yardıma yedek parçaya ihtiyacı olan arkadaşlara yardım edebilirim.
Tek ricam stickerları atmayın :) Bi ton para verdim onlara :)
Sormak istediğiniz şeyler varsa buyrun yazın..
-
Arkadaşlar Bugun kargolarınız gönderildi
fifsonic
crafty
aLcoLiq
anubisx
SpyBreaK
shadowan
Sirpence
aLaNGuVa
Turan-Mete
Branxian
PanxeR
KreyziDiğer kargolarıda yarın yetiştirmeye çalışacağım :)
EDİT : Bugun için fazla pm attığım için daha fazla yolluyamıyorum cvp yazmıyorum sanmasın kimse :)
Bu arada kargo için isim soyisim adres ve tel lazım.
Ayrıca bazı arkadaşlar kargo ücretini kim ödüyor demiş
cevap : Tabiki ben ödüyorum :)
Lütfen isim soyisim adres ve tel nosu pm den atın.İstediğiniz arşivleride belirtin lütfen :)
------------------------------------------------------------------------------------------------
Stickerlar baskıdan birkaç güne kadar çıkar.O zaman buraya resimlerinide koyarım.
Sağolsun arkadaşlar yardımcı olmaya başladım bile...
Lütfen kargo için adres bilgilerinizi ve istediğiniz arşiv varsa beraber pm atın çıkar çıkmaz kargoları yaparım..
Mesela size şiddetle Mike Oldfiel Discograpy Dvd sini öneriyorum.İsteyene stickerlarla birlikte yollarım :)
Evet Etiket ve broşür tasarımları bitti :)
Ekranda renkler kötü gözküyor ama baskıda güzel çıkıyor :)
Sticker

Broşür

-
gönder swordum ben yapıştırırım konyanın sokaklarına :D
-
Hocam, Aydın'ın belli yerlerinde dağıtmak için bi 50 tanede ben alabilirim (:
-
eqer duwara yapıstırmaysa ver banada 20 30 tane aksamları qezerken yapıstırırım :)
-
yolla 50 tanede bna da antalayada da dağıtım yapayım
-
yokumben bunu yazdı:
-----------------------------
eqer duwara yapıstırmaysa ver banada 20 30 tane aksamları qezerken yapıstırırım :)
-----------------------------Evet duvara yapışacak cinsten arkadaşım :)
çat çat yapışır zaten :) Teşekkürler. Adres bilgilerini ve isteidin arşiv varsa pm at lütfen çıkar çıkmaz yollarım :)
-
izmirdede ben halletmeye calisirim gonder banada
-
ekle hocam benide
-
Hoca yolla Adana'ya yapıştırırız bir yerlere, şöyle işlek duvarlara felan.
Yalnız bir sorum olacak, karşılık olarak algılamayınız lütfen konu açmak istemiyorum sadece
Bende Acer 5520G dizüstü bilgisayar var. Kuşburnu döküldü ve yön tuşlarından alt tuşu çalışmamaktadır. Servise göndermeden nasıl halledebilirim?
-
bodrum barlar sokağı yapıştırırım heryere :D