Türkiyenin Heryerindeki Murid Ve Murideler Yardımınıza İhtiyacım Var :)
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca yolla Adana'ya yapıştırırız bir yerlere, şöyle işlek duvarlara felan.
Yalnız bir sorum olacak, karşılık olarak algılamayınız lütfen konu açmak istemiyorum sadece
Bende Acer 5520G dizüstü bilgisayar var. Kuşburnu döküldü ve yön tuşlarından alt tuşu çalışmamaktadır. Servise göndermeden nasıl halledebilirim?
-----------------------------Sağol kardeşim teşekkür ederim.Stickerlar çıksın yollarım sanada.Adanada birkaç arkadaş var.Hatta Computerwolfun da klavyesine birşey dökülmüş oda yollayacak yakında.Klavyelerde sıvı teması gibi durumlarda genelde tamir olmaz.Klavyenin değiştirilmesi gerekir.Ama yinede görmeden net birşey diyemiyorum.Belkide çok ufak bir kısıma dökülmüştü klavye tuşları çıkartılıup alkol ile temizlenirse düzelebilir.Düzelmezse yeni klavye alman gerekebilr.Piyasadaki fiyatlarının neredeyse yarı fiyatına temin edebilirim eğer tamiri olmazsa..
-
Hocam banada yolla..
Film satan bir dükkana bakıyorum bu aralar. Sürekli gelen müşterilerimize veririm.
Ayrıca işlek yerlerede yapıştırırım. Benim evin ilersi okul zaten herkesin görebileceği şekilde yapıştırırım. Öğrencilerin falan işlerine yarayabilir..
-
Yolla hocam banada Kırklarelideyim...
-
Aydındayım hocam bende Adü nün tum kantınlerıne fakultelerıne.İZmirde bındıgım tum otobüslere ,metroya vapur a yapıstırırım cafelere de .
Adresi özelden gönderiyorum
-
Hocam ankaradayım ihtiyac olursa istediğin kadar dağatabilirim.sanırım ankaradan arkadaslar varyeterli değillerse PM at adresimi veririm.
-
Hocam 100 Tane gönder ist/Avrupa Gezdikçe Yapıştırırım : )
-
:) bursaya yapiştira bilirim ama travestiler arasa karişmam :D
-
hocam çanakkalede okuyorum yolla banada 30-40 tane donatalım çanakkalenin her yerine
ÇANAKKALE YURDU
Adres: ATATÜRK CAD. NO:302 BARBAROS MAH.Kredi ve Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu E blok
bu adrese gönderebilirsin
-
gönder dostum tolga@asptr.net ekle görüşelim
-
tahta bunu yazdı:
hocam çanakkalede okuyorum yolla banada 30-40 tane donatalım çanakkalenin her yerine
ÇANAKKALE YURDU
Adres: ATATÜRK CAD. NO:302 BARBAROS MAH.Kredi ve Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu E blok
bu adrese gönderebilirsin
aha çanakkaleli hocam görüşelim seninle :D